![]() |
Kimliğini
Kaybetmiş Kadavra İnsanlar Yaşarlar Kimliksiz Hayatlarını Pahalı Larvalarla Kendilerinin Bile Söylerken İnandıkları Palavralarla İçi Formaldehit Doldurulmuş İnsanlıktan Çıkmış Kadavra İnsanlar Açıldığında Vücutlarının İçi Çıkar İçi Boş Palavralar Dört Bir Yana Kokar Yalanları Formaldehit Kokusunu Bile Terk Ettirir Vücutlarından Pahalı Larvalarla Dolu Kadavra İnsanların Gürkan Kaya |
Klitoris
Saplantısında İğdiş Edilmiş Düşünceler Bekler Karanlık *******de Haykırışlarını Kadınlıklarının Yetkisiz Ültümatomlarını Gürkan Kaya |
Girişler
Yaptık Aşklarımıza Gelişmelerini Kendimizin Dakika Dakika Yaşadığı Sıcak Gelişmeler Sonucuna Aşkın Kendisinin Bizzat Karar Verdiği Gıyabımızda Alınan Aşkın Sonuçlanmasına Dair Esastan Kararlar Gürkan Kaya |
Kursağında
Sevgiye Otağ Kursa Bir Gün Yine De Kusar Mı? Kursağındaki Sevgisini İnsanoğlu Gürkan Kaya |
Mavi
Turnusol Kağıdı Kullanmak İsterim İnsanların Gözyaşına Dökülen Gözyaşları Gerçek Mi? Yoksa Timsah Gözyaşları Mı? Bilmesi İçin İnsanlığın Gürkan Kaya |
Mendirek
Yaptım Yüreğime Geldiğinde Aşk Dalgası Kırılmasın Diye Yüreğim Gürkan Kaya |
Mesnetsiz
Sevgiler Sunduk Birbirimize Bir Kasırgada Bile Yıkılmayacağını Söylediğimiz Birbirimizin Gözlerinin İçine Bakarak Bir Üflemede Yerle Bir Olan Mesnetsiz Sevgilerimiz Gürkan Kaya |
Mülkiyet
Hakkımı Kullanıyorum Dünyanın Etrafına Bir Çit Çektim Artık Kadastro Geçtiği Zaman Benim Dünyanın Sahibi Mülkiyet Hakkını Kullanarak Gürkan Kaya |
Naftalin
Sürdüm Düşüncelerime Karşılaştığında Kötü Düşüncelerle Rutubetlenmesin Gözünü Sevdiğim Düşüncelerim Gürkan Kaya |
Ne Hikmet Be Nazım
Vatandaşlıktan Çıkarıldın Gömülmek İstedin Vatan Toprağına Ölünce İzin Vermedik Milletçe Yıllar Geçti De Aklımız Başımıza Mı? Geldi Ne Aldık Eskişehirdeki Karacaşehir Mezarlığıdan Bir Selvi Fidanı Bir Kaç Avuçta Toprak Vatanın Her Köşesinden Hani Senin Hasret Gittiğin Şu Vatan Toprağı Var Ya İşte Ondan Dindirecek Mi? Bunlar Vatan Hasretini Kapatacak Mı? Bunlar Anadolu Toprağına Hasret Giden Gözlerini Ne Hikmet Be Nazım Bu Milletin Akılla |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:02 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.