muzi4141 |
05-12-2006 04:52 PM |
ArkadaŞlar BİŞeye Dİkkat Ettİnİzmİ Bİlmİyorum Bİr Tane Sosyal İÇerİklİ Program Yapan ÜnlÜ GÖsterİn Desem Kİmİ GÖsterİrsİnİz HİÇ Kİmseyİ Neden Dersenİz? Cevabi Çok Basİt ÇÜnkİ Şuankİ İktİdar Sosyal İÇerİklİ Halkin GerÇek GÖrÜnÜmÜnÜ Yansitacak Pragralara İzİn Vermİyor Nasil Dersenİz Tabİkİ R.t.k.Ü Kanaliyla İnsanlar Bunlarla Avunsun Bunlarla Uyutulsun Da Ne Olursa Olsun DÜŞÜnce Çok Basİt Onlarda Bu Arada İstedİklerİ Gİbİ LaİklİĞe Sosyal Devlete Demokrasİye İstedİklerİ Gİbİ Saldirsinlar İŞte O Zaman Sorun Yok Ama Sosyal İÇerİklİ Halki Bİraz Uyandiracak Bİr Program Olsa Hemen Yayindan Kalkiyor ÇÜnkİ DÜzenlerİ Bu Yanİ Yillar Öncesİnİn Osmanli Devletİ Mİsalİ Tek Adamlik Tak DİktatÖr Mİsalİ Ha Programlara Gelİnce SÖylenecek Çok Şey Yok Sanirim DedİĞİm Gİbİ İnsanlari Uyutabİlecek Her TÜrlÜ Yayin Serbest Ama Eyer Bİraz Bİrİlerİnİn İŞİnİ Bozacak Bİraz Dokuncak Bİr Programsa Vay Halİne Ben Kanal TÜrkÜ Seyredİyorum Nedenİyse Haber Dİnlemek TÜrkİyede Neler Olup Bİtİyor Bİlmek İstedİĞİm İÇİn Ama BaŞka Bİr Kanalda Yalnizca Magazİn Haberlerİ Var Artik HÜlya AvŞardan İbrahİm Tatlises Haberlerİnden Biktimda Ondan Her Keze Saygilar OkuduĞunuz İÇİn
|