![]() |
Başlık: 29.8.2003
Us’umun istediği besteyi çalabilir misin yaşamak? Savaş Aslan |
Başlık: 3.12.1999
yanlız geleceği görebilenler yaşarlar bugünü, ve yanlız onlar çözebilirler düğümü diğerleri sadece ölümlüdürler; gelir ve geçerler dokunmadan dünyaya Savaş Aslan |
Başlık: 3.5.2004
yaklaşmaya çalışıyorum çoktandır yüreğime uzattım elimi, gülümsesin istiyorum bana yine sağolasın, desin; terketmedin ya beni şu zamanda da... buyur etsin, sonra şöyle maziden; bir kaç adam gibi düşman, bir kaç dost resim, paylasın hatta: Sen de mi inandın yaşadıklarına bu dünya...bu dünya...insanlar... yoruldun biliyorum, ama bak işte hoş geldin unutma umut 'umut...umut insanda' Savaş Aslan |
Başlık: 3.6.2004/Ufuk Çizgisi
aradığımı ne tanrı verebilir bana ki tanrı ki kendini var edememiş daha, ne şu ben giderken sırtıma bakan şehrin gözleri ne dudakların sözleri aradığım…: doğmak kadar muhteşem olmak kadar tuhaf ölmek kadar doğal bilmek kadar değerli İstanbul Savaş Aslan |
Başlık: 3.7.2004
dostum öyle çok düşündüm ki bu yüzden üşüyorum şimdi bir dağın zirvesi gibi, gökyüzü de mavi ama keşke deniz..daha yakın olsa burada ne zaman bir fırtına kopsa… dostum sakın ha… kendini bana bırak da beni bırakma 3.7.2004 Savaş Aslan |
Başlık: 3.7.2003
tutup da tanrısı olsam sizin gibi bir yeryüzü prensesinin, söylesem ruhumu büyülediğinizi çok çok uzun zamanlardan beri, bu yüzden indiğimi söylesem gökyüzünden; güzelliğinizle yan yana durabilmek için, tahtımı ve asamı meleklere bırakıp tanrıdan da çok bir insan olarak efsunlu yüzünüze bakabilmek için, taa oralardan, bir şimşek kadar hızla, dayanamayarak size bol bol bahçe gerek; çiçekler ve ırmaklar… bir tanrı olsam da ulaşamam ulaşılmaz görüntünüze ama yine de bir insan olarak sürdüreceğim yaşamımı doya doya bakabilmek için efsunlu yüzünüze Savaş Aslan |
Başlık: 30.10.2007
gördüğün UĞULTUdur fanidir geçer kalansa umuttur yarından hepimize kimsenin gözü deymedi daha deyse de fanidir, gelir geçer, umutlu gözlerimize Savaş Aslan |
Başlık: 30.3.2004
öyle bir zamandayız ki yumurta kapıya dayanmış da çıkmak istemiyor ordan kapının dışı, diyor içinden daha boktan Savaş Aslan |
Başlık: 30.4.2004
mesela kral hiçbir şeydi mesela ordu hiçbir şeydir mesela kul hiçbir şeydi mesela halk hiçbir şeydir özgürlükse ama hep hep Bedrettin gibidir Savaş Aslan |
Başlık: 30.5.2003
buz gibidir şiir gelir de yazmazsan erir Savaş Aslan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:25 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.