![]() |
Kim Neye Güvenir!
Sesli havlar insanın arkasından Eline silah verenlere güvenir Saldırganlar şakşak alır basından İnsan bilincini derenlere güvenir Büroya çağrılır gövde hazırolda Kravatı varsa uyarı alır şekilde Güzel insana küfür sayar yolda Kirli işlerde yoranlara güvenir Zalimin işinde garantili sayılır Saniyeyi kaçırmaz yola koyulur Hakkında kötülük pislik duyulur Gizli meclise girenlere güvenir Kendine benzer katiyen dostları İnsan hayatına vardır kastları Karanlıkta yaşar sevinir üstleri Beynine karanlık sürenlere güvenir Yağlar silahını tesbihini sallar Kayıtsız şartsız zalime kullar Hepsinin altından kesilmiş dallar Kafaya örümcek örenlere güvenir Başkadır Kamil At insan güveni Yanlışı temizler sürekli yeni Celladı korkutmak için bedeni Birgün kökünü uçuranlara güvenir Kamil At |
Kirli Eller
Dağların başında Tepe başında Sokak ortasında Kapattığınız geçitlerde Ismarlanmış silahlarla... Devirdiğiniz fidanın Vurduğunuz yiğidin Bari dokunmayın Yarasına...ellemeyin Kirli ellerinizle Kamil At |
Klavyeyi Gören
Daha da ikna etmez yobazlar Uyur gezerleri azdırır oynar Kafası ezberi atmaz yobazlar Kendisini tek kızdırır oynar. Görmediğini bize yutturmaz Boş bekler gökte nur inmez Gökte bir şey yok daha tutturmaz İnsanı diri yüzdürür oynar. Klavyeye geçen şairim dedi Din uyuşturur zehirim dedi Zalimlere kul, hür'üm dedi Geleceği aleyhine bezdirir oynar. İnsan olana yobaz kin besler Uyduruk yazılı din besler Olmayan peri hayalet cin besler Bunu kitaba yazdırır oynar. Engeldir insanın gelişmesine Gelmiş te dünyanın nesine Zalimin erzak taşır kalesine Zalimi sever ezdirir oynar. Kamil At geçti yobazın çağı Çok önceden siyah ırmağı Küfür ettiğinin etmezler tırnağı Yalanlarını gezdirir oynar. Kamil At |
Kolay mı
Bütün insanlığın uykudan uyanışı Zalime gözüken mezar demek Cehennem edecek ona yazı kışı Ne de hoştur sürekli ilerlemek. Yatan uyuşuk uyanmaz ezelden Şüphesi yokmuş mükemmel şekilden Bilse de vaz geçmez azılı katilden Harcı mı efendiye suç söylemek. Güneşler söner çölün ortasında Haşareler kurtlar gezer kafasında Kimler hangi katilin yasında Hayvan harcı değil insan dilemek. Değersiz kıvıran zalimoğlu zalim Bırakıp hayali gerçeğe gidelim Uyduruk yaratıklar kemirdi elim Kolay mı güneşte ateşi elemek. Adalete el koydu azdı yabanlar Yoksulun kaderini çizdi yabanlar Ezelden lanetli hırsızdı yabanlar İşidir hayvana yalan aşılamak. Kendince kitap yazdı azmanlar İnmeyen şeyi aşırdı bunlar Işığın içinde karanlık kalan yığınlar Tek işi Kamil At'ı aşağılamak. Kamil At |
Kolay Vurulmaz!
Sevinip de baktığın nice ulu ağaçlar Böyle cihanda en sonunda kesilir Toprağa çaresiz dalan cüsseli dalgıçlar Toz olur tufanda gök yüzüne asılır. Doğamızın kuralı, az dan az ölürler Eş topraktır, ölenle öldüren kişiler Azgın canavarlar azar inine çekilirler Tüm canlılar kuru toprağın naaş'ılar. Bu düzende adalet geçti! kurulmaz Gizli gizli ulu orta açıkta ceset serilir Pusuda bekleyenler kolay vurulmaz Zalimin saraylarına hiddetli ce girilir. Dağ başında köyün üstünde radarlar Anlam verilmez köylüce es geçilir Makineli canavardır çok sessiz parlar Vurulacak köylüler işte böyle seçilir. Der Kamil At, zalim üstüne devrilir Ses çıkarmayan bizim yüce dağlar Toprağa düşen kemikler mutlak sivrilir Bulanık suda gelip gider, kör sığlar. Kamil At |
Komik Olsun Diye
Geçiyordu biri kapıya baktı Kargalara giriş serbest yazıyordu girdi Yılan var cebimde dedi Diğeri elini soktu ısırdı Bu ateşte barut var dedi Ve acele ile yaktı Bu boya ile kendini tanımazsın Dedi, sürdü ve kayboldu Bu namlu evine doğrulmuş dedi Tetiğe bastı ve yandı Buralardan gidiyorum yerime iyi bak dedi Tapusunu verdi gitti İnsanın dertlerini bir anlayabilsem Diye düşündü sırtına aldı ve yığıldı Horlarsan uyumam dedi Şişeyi burnuna takıp uyudu Birgün zengin olacağım dedi Herşeyini sattı ve göçtü Uykunun fazlası çok zararlı Dedi ve horladı Şu yılandan daha etkiliyim dedi Zehiri yudumladı ve öldü Karısına boşarsan keserim dedi Bıçağı aldı ve üç adım geriledi Burası çok yüksek ama Uçabilirim dedi ve toz oldu Bu kumar, en küçük kozu atarsam Kaybederim dedi nasılda kaçtı Kafam kayadan bin sert dedi Vurdu ve devrildi Sanki ben dünyanın nesine geldim dedi ve ipe sarıldı Devrimciler kim oluyor dedi Gördü sustu vede pustu Kamil sizde insanmısınız dedi Ve kendisini yokladı Yoksul, istediğim fiyat değil Dedi ve çaldı, haklıydı Bunlar namussuz, bu maaş çok az Dedi, yalnız başına alana yürüdü Ben iş arıyorum dedi Alçak patronda sövdü Benden iyi kimse yokuşu çıkamaz Dedi denemeden yuvarlandı Eğitim: Oğlum bak sen büyüyorsun Dedi ve bitirmedi Yönetim: Halkım oylarınızı bana verin Dedi eğlenceye tatile gitti Okul: Okulu okuyup bitireceğim Sonrada milletin canına okuyacağım Dedi kahkahaya başladı Sürü: Biz bu milletin çobanıyız Dediler ve milleti topa tuttular İnsan: insanla hayvanda ne fark Var dedi düşündü kahroldu Tövbeci: Aynı hatayı yapmam Dedi ve tuzağa düştü herif Kamil At |
Konuş Dünya
Zorla dilini hadi konuş dünya Neden böyle çok kalleşsin Darbe vurdular toprağına Yoksulun dışında kalan dünya. Avucuma tutup ölüm verdin Sonra oturup kendini gerdin Toprağa nice yiğitler serdin Beni toprağa salan dünya. Sana sövenler sana yarmış Gözü açık ölenler varmış Yoksa toprağın bize darmış Her yaşamı bulan dünya. Çözeceğim seni kaç milyondur Bu çağların herhal de sondur Sen canıma pençeni kondur Zalimin elindesin ulan dünya. Birgün mutlak zamanın durur İşte o zaman hayat bizi bulur Yarattığı güvende kimi kudurur Zalime derimi çalan dünya. Ürettiği atom ciğerine süzülür Hayatından memnunlar ezilir Yoktur kalbi sanmam ki üzülür Kötülerce vahşi ısırılan dünya. Zalim suçundan kendini saklar Bize ettiğinden görür hesaplar Kavgada düzelir berbat sokaklar Yoksula diri mezar kılan dünya. Sistemciler seni kemirir durur Yeni yeşermişe kötüler vurur Varlık sezince her an kudurur Kamil At, yine de filan dünya. Kamil At |
Korktuğunuz İçinmi?
Sırf ve sadece Tanrıdan Emin olarak Korktuğunuz içinmi! , İnsan olma gereği Duyuyorsunuz? Bu dünyada... Kamil At |
Koybolmak Üzere
Canının şehrinde kimse rahat değil Yoksul siyasette kaybolmak üzere Zalimin dayatması hayat değil Kalan değerleri de çalmak üzere Bilmeyenler belli, cahillikten susar Barbarın uşağı cesetlere basar Vakit çattığında onu da asar İğrenç zulümü kalıcı kılmak üzere Elleri coplular kötüleri koruyor Copu yitirince dişiyle ısırıyor Hakkı çalınanlara çıldırıp vuruyor Şiddetle suçunu silmek üzere Çalışmayan uyur şafağın köründe Uyanmış kalleşler, olay yerinde Bu dünyada kara toprak üzerinde Çeteler ganimeti bölmek üzere Konuşana ibretlik ceza verildi Seçilen ağaçlar köze verildi İnsanlık işkenceyle hırsıza verildi Böyle giderse ölmek üzere Kamil At der bu anlayış köleli İçinde baş gösterir her türlü deli Bir bok olmazlar, bellidir ezeli Azami vahşiliği salmak üzere Kamil At |
Kökü Yukarda Ağaç
Kökü yukarda ağacı Gördüm, bilirim diyenler İnsana akıl veremezler Onlarda hayal, Ayakları yukarda Kafası gömülü Işıktan yoksun Yaşarlar tepkisiz Hangi kafasız Dikmiş böyle Köksüz bir ağacı! Meyve vermez Sonu yukarısı bellisiz Kamil At |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:09 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.