![]() |
Bir Tek Senin İçin Açıyor Goncalarım
sensiz geçen ne bir gecem ne de bir tek gündüzüm var hayatım seni sevince oldu bir bahar bil ki ömrümce senden başkasını görmeyecek gözlerim hasretin beni yaksa da mahşere kadar ben senden önce uçsuz bucaksız kıraç bir topraktım yoktu yeşil bir dalım bir tek yaprağım şimdi ise bir çiçek bahçesiyim bir tek senin için açıyor goncalarım doya doya çek içine esen rüzgarları beni sana hissettirecektir kokularım sevgili şiirim iyi ki sen varsın yüreğimde yoksa yokluğuna dayanamazdı damarlarım birer birer isyan ederdi bütün organlarım inan ki ben sana bir gün bile olsa da seni sevdiğimi söyleyemeseydim vallahi bunun acısını duyardım ömrüm boyunca ne olursun canım sevgili kadınım sevdiğim sen de tebessümünü esirgeme benden yaşadıkça 02.02.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Bir Tek Sensizliğe Yenik Düşerim
'günaydın'demediğin sabahlarda gündüzler bile gecedir bana yılın dört mevsimi yaz olsa da ben kendimi hissederim ayazlarda beni arayıp sormadığın günlerde bir sızı bir acı duyarım yüreğimde sen hep varsın benim dünyamda seninle sevinir seninle üzülür kalbim inan sen hep benimlesin hülyamda bir tek sensizliğe yenik düşerim 03.02.2005 Hüseyin Erdoğan |
Bir Tek Tebessümün Bile
her gün güneş yeniden doğsa pırıl pırıl bir sabah olsa da zifiri karanlıktır benim dünyam eğer sen yoksan yanımda ömrüm boyunca ellerini hiç tutamasam da yalnızca sensin benim hülyam sensin *******imdeki tek rüyam gönül bahçemde bahar yelleri estikçe sen benim ömrümce mis gibi kokacak sardunyamsın ölünceye değin hiç bitmeyecek emsalsiz eşsiz sevdamsın gonca güller farklı açar senin her gülüşünde rengarenk gelir bahar kırlara bahçelere kokuların en güzelleri senden yayılır her yere uzaktan da olsa bir tek tebessümün bile çaredir bendeki bin derde bazan dalar gider gözlerim senden yana baktığım her yerde yalnızca sen varsın cana kollarımla seni bir kez bile sımsıkıcasına saramasam da şiirim vallahi razı olurum buna yeter ki hiç kimse değmesin sana 28.12.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Bir Umut Düşer Yüreğime
sabah olunca bir umut düşer yüreğime belki sesini duyarım diye gün batınca hava kararınca bir hüzün çöker gönlüme sensizlik kabusum olur her gece korkarım düşlerimde bir gün bu şehrin sokaklarında caddelerinde beni göremezsen eğer sakın hiç üzülme sevda çeke çeke ıssız bir köşede yığılıp kalmıştır de kendi kendine inan ki aşkın ölüme bile değer zaten yokluğun ölümden de beter 20.05.2005 Hüseyin Erdoğan |
Bir Yangınsın Yüreğimde
sen benim kolum kanadımdın uçamıyorum şimdi beni böyle yenik düşüren senin ansızın çekip gidişindi ne bahar kaldı buralarda ne de yaz gittin gideli her yer ayaz ne olursun beni arayıp sormasan da arada bir olsa da bir merhaba ya da bir günaydın yaz hiç olmazsa buralarda kendimi avutayım yokluğunda sen yanımdayken mevsim bahardı gittiğin gün çiçekler soldu yapraklar sarardı her yanı hazan sardı aklım hep sende ateş çıkarıyorsun bedenimde inan hiç sönmeyecek bir yangınsın yüreğimde 06.06.2005 Hüseyin Erdoğan |
Birbirimize Yazılmışız İkimiz
sevmekse sevdim seni bağlandım sana işte geldim senin gönül kapına şu anda tir tir titriyorum üşüyorum ne olursun bana yüreğini açıp da içeri alsana sen *******imde düşsün dudağımda gülüşsün sakın bana sevgisiz davranma beni üşütürsün sen şiir gibi bir kadınsın şairin hep ben olayım sen kainattaki güzellerin en hasısın tek asısın ben de seni sözcüklerle dizelere çizen ressamım seni sensiz yaşamak yarı ölümmüş meğer bunu sana hasret kalınca daha iyi anladım beni mutlu etmek istersen eğer haydi çıkıp geliver bil ki ben atardamarlarımdan sana bağlandım ömrümüzce bir gün bile ayrılmasın ellerimiz günden güne daha da yeşersin sevgimiz isterim herkes bilsin tüm dünya duysun ki sen ve ben ebediyen birbirimize yazılmışız ikimiz ne de güzel ahenk içinde yüreğimiz gönül dengiyiz 17.09.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Canım Ol Cananım Diyeyim Sana
gonca bir gülsün sen dalında koklanmalısın ebediyen ormanlar kalem olsun okyanuslar mürekkep şairin de ben sayısız dizeler şiirler yazayım sana ne olursun biraz daha yakınlaş bana beni üşütme Ağustos sıcağında nezleyi gribi geçtim zatürre olurum sonra bana sürekli taşımak yerine bir tas çorba o çöl sıcağı yüreğini açıver bana da ölünceye değin mutlu yaşayayım orada benim havam da suyum da gıdam da sensin vitaminlerim de bir tek senin sevgin nefesim ol canım ol cananım diyeyim sana bu dünyada ömrüm boyunca yaşadıkça hatta mehşerde bile sarılayım sımsıkıcasına açtım kollarımı sana seni bekliyorum yol ağzında sakın beni yorgun beni biçare düşürüp de beni sensiz kollarımı da havada bırakma neden öyle uzaklardasın gelip de atılsana ya da şairim sen gel diyerek telefona sarılsana benim şuramdaki hasret denen yarama merhem olsana 23.08.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Canıma Can Katıyorsun
gündüzler geceden de öte öylesine karanlık ki sen yanımda olmayınca bir zindan sanki baktığım her yerde her zaman gözlerim yalnızca seni görüyor iyiki yoksa korkar dururdum buralarda üşürdüm esen en küçük rüzgarlarda lodoslar vururdu duygularımı kayalara bil ki paramparça olurdum yokluğunda ben ne yapardım sen olmasaydın rüyalarımda hep seninle dolaşıyorum hülyalarımda keşke her gün ellerin ellerimde olsaydı da gözlerin gözlerimden hiç ayrılmasaydı da örnek bir sevda yaşansaydı bu dünyada herkes aşkımızı konuşsaydı bizden sonra da mümkünse mahşerde de sevdalanırım sana inan ki seni sevmemdir böyle can veren bana canıma bir can daha katıyorsun sevgili cana 02.09.2005 Hüseyin Erdoğan |
Canımı Fena Acıtır
bir gün habersizce çıkıp gelirsem yanına 'hoş geldin'sevgili şairim der misin bana? benim gibi senin de şiir işlemiş bir defa kanına binlerce şarkı feda olsun sana senin her bakışın bir şiir bir şarkıdır o şahane gülüşün bile notalıdır sevgin gönlümün solmayan baharıdır aşkın yüreğimin sönmeyen narıdır sen benim kalbimde dikensiz bir gülsün amma suskunluğun her gün canımı fena acıtır 23.02.2005 Hüseyin Erdoğan |
Cennette Gibisiniz
telefonda ne de hoş geliyordu sesiniz istanbul'u ısıttı birdenbire konuşurken alıp verdiğiniz her nefesiniz eğer gün olur da bizim buralara gelirseniz beni mutlu edersiniz büyük onur verirsiniz siz de şereflenirsiniz zaten yüreğimde cennette gibisiniz 05.01.2005 Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:22 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.