![]() |
Keşif
bir ben doğarken güne bir yanım eskir geçmişe. bir yeni ben keşfeder koyarım yerine. toprak olur su olurum özleşirim içinde. 25.03.2007-ant-kalkan Nazan İzmirli |
Kırgınlığım kendime
ertelenmiş düşlerden ne kalacak yaşamak tadında kırgınım kırgınım kendime maddeye bağımlılık bu değil istediğim ruhum! asılsızlık peşinde. bir keman sesi bir ney mi belkide; çocuksu özlemim buruş buruş kağıtta sıkıştırılmış kırık bir taraktan çıkan mızıka sesinde gizli. özlenen huzurun sesi bir ses bir ses yaşadığını yaşadığımı hissettiren. 'ertelenmiş düşlerimdeki en huzurlu ses, kırgınlığım kendime' 09.02.2006-antalya Nazan İzmirli |
Kıskanmışlığım! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
değil ki; teninde sığınmış bir değil bin kadın kokusu geceden kalma kıskanmışlığım. bendendir kızıl şafaklara ulaşamayan sarhoşluğun benden için daraldığında araladığın pencerende ben dim solukladığın kokusuz kıskanmışlığım. değil ki; derdim kalmak bir koku teninde. olmak! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! her aldığın ........... nefeste................. içinde................... gizemli yüreğinde. 15.12.2005-antalya Nazan İzmirli |
Kışkırtıcı
gri mavi gökyüzü al al bulutlar kar topluyor havada. sıcakda; soğuk sessizlikliğin ipi çekiliyor uzaklarda. kışkırtıcı dev bir güç, bayram sabahında hunharca noel kutlarken, masum bayram sabahının gözünden kan damlamakta. 31.12.2006- Nazan İzmirli |
Kıyamet mi kopacak...?
ay güneş'e güneş ay'a aşık olmuşlar kavuşamadıkça kıyametmi kopacak demişler buluşma olursa biri kaçmış biri kovalamış yıllarca söz vermişler buluştuğumuz ana şahit olacak gözler olursa ve yürekten bir dilek tutarsa tutulduğumuz anın hazzı olsun dudaklarında kıyamet kopmadı ama bizim kucaklaşmamız öpüşmemizle karardı dünyanız hüzün poyrazları estirdiniz üzerimize üzüldük zamansız kararmanıza soğumanıza. biz sizi ısıttıkça aydınlattıkça daha mutlu olacaktık anladık kıyamet kopmasada deyip ayrıldılar usul usul meltem sıcaklığıyla. bazı aşklar kovuşamaz ama yaşar ölümsüzce biri ay kadar güzel diğeri güneş kadar ateşli olsada. 29.03.2006-antalya-tutulma anından- Nazan İzmirli |
Kim bilir? ? ? ?
kim bilir? ? ? ? ................sensizliğimi .............................*******e .......................................vurulan ................................................ki litten .................................................. ......başka. 14.02.2006-antalya Nazan İzmirli |
Kim..!
sözler sakızken elde dilde özgür düşünce nerede çekilen lastik değil tetikti bu kez ensede kim..! tarihe bir soru ekleyen canice. 20.01.2006-ant- Nazan İzmirli |
Kim...?
yanlış konuşan yanlış anlayan yanlış yorumlayan kim...? kim.....? kimi.....? savunuyor....! 19.07.06-ant-kim....? Nazan İzmirli |
Kor
sendin gelen buzdan ellerimi göğsünde ateşten kor eden. koklarken usul usul sensizlik kokan saçlarımı sinene neden..! çektin bensizliği neden..! bendesin benliğin sarhoşluğunda kayboluyorsun yeniden. bırak.................................... ateşten kor olayım sende sineye çekme bensizliği benle................................. 04.04.2006-ant- Nazan İzmirli |
Kör olmak özleyişlere
özleyişlere sisler çöktü günlerce. poyrazlar esince gözlerime. iki göz oldum, bakmak için; kendimce. sonra kör oldum, anlamak için özleyişleri senin gözünle. ve dokundum sendeki özleyişlerin rengine. artık kör olmak, kör bakmak istiyorum. kör düğümdeki can alıcı renk cümbüşüne. 21.07.2006-ant-kör olmak özleyişlere- Nazan İzmirli |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:57 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.