![]() |
Seviyorum Demeden
' Seni seviyorum ' demeden Yatma! Özlediğimi bilerek Gir gecenin koynuna. Öyle uzun ki gece... Zeliha Bicer |
Sevmenin Güzelliğinde..
Sesler, sessizliğe Gönüller, özleme Bir çiy damlası gibi Sevmek. Hem huzur Hem mavi Hem sen demek. Hadi,yasla başını Sevmenin güzelliğinde Erit beni.. Zeliha Bicer |
Sıcaklığım Olursun Ansızın
Seni düşünürken; Martılar gelir aklıma Beyazı, alacasıyla Seni düşünürken; Mavi beyaz bulutlar geçer gözlerimden Uzaklar yakar bedenimi Dilimin ucunda,sıralanmış sevda şarkıları Sevmek gelir aklıma Köpük köpük deniz gelir İstanbul girer düşlerime Seni düşünürken; Gülüşün,gözyaşın,gidişin gelir Damla damla biriken sevdam Yağmur gelir aklıma Sen gelirsin Sıcaklığım olursun ansızın Seni düşünürken; Şiir gelir aklıma,kalem,kağıt gelir Siyah ******* gelir aklıma Seni düşünürken; Sen oluşum gelir Düşer yine yadıma hasretliğin Zeliha Bicer |
Sığındım Çocuk Gibi
Sığındım bir çocuk gibi Kendime yine. Çay koydum ocağa, Sigaramı yaktım. Konuştum konuştum, Ben dinledim. Yalnızlığımdayken, Sensizken, Böyle gömülmüşken, Sessizliğe. Yaşamak zor... Zeliha Bicer |
Son Veda Sana
Ağzım kurumuş,dilim damağıma yapışmış Hani koşmuşum koşmuşum da yetişememişim Öyle bir hal içindeyim şimdi İçim kırık,biraz acı,biraz keder Biraz da sen varsın Yıllar geçmiş yaşananların üstünden Hepimiz kendi payımıza düşeni almışız yaşamdan Bazı zamanlarda yüreğimde bir yer kanıyor Gözlerimin içine bakıp -Seni artık sevmiyorum- deyişin geliyor aklıma Hala içimde ince bir sızım var Terkedilmek mi bunu yapan? Anlamsız egom mu yoksa? Yoksa ben seni gerçekten çok sevmiş miydim? Kaçışlarımı yaşadım,koca şehir bile dar geldi bana Alıştım sonra sensizliğin verdiği yangında yaşamaya Düşünüyorum da Sen benim sevgilerimin temel taşıydın belkide Bu gün seviyorsam hala sevgiye inanıyorsam Yine sana borçluyum, Yaşadığım iç sızımla,yangınımla başetmeyi öğrendiğim içindir Bunca yıllarda sana teşekkür edememiştim Sanaydı bu son vedam ve şükranım. Zeliha Bicer |
Sonbahar
Biliyor musun Yağmurlar vardı burada Fırtınalar, esen rüzgarlar Seni yaşattı bana Sonbahar Renginde hüzün taşıyor Hüznümde sen Hecem, gündüzüm, gecemsin Olmasan da yanımda Seni yaşatıyor bana Bu Sonbahar Zeliha Bicer |
Sonum ve Başlangıcım
Baktım ardıma,düğün gecende Onca yıllardan bana kalan gözyaşlarım Elini tutmuştum,yüreğimde sevgimle Yıllar tüketti ikimizi. Sen,kendi bencilliğinde Ben, evimde bekleyen bir kadın Ayrıldık Ağladım. Yatağıma yatarken,sensiz uyuyamadım Alışmıştım kokuna sana Beni sana bağlayan neydi aceba? Alışkanlıklarım mıydı? Ya da kendime itiraf edemeğim Korkularım mı vardı? Bu sabah uyandım Bir kuş hafifliğinde gönlüm Gözlerim başka bir umutla bakıyor Aynaya baktım,saçlarımı düzelttim Elime çantamı aldım Ve Sensiz ilk sabahımı yaşadım Tunalı Hilmi caddesinde. (Güzel yürekli bir dostumun,haketmediği mutsuzlukları üstüne yazılmış bir şiir.Seni seviyorum güzel insan) Zeliha Bicer |
Susmalarım Sana Değil
Susmalarım, sana değil Belki, kendime çoğu zaman Belki de geçmesini istemediğim Zamana.. Susmalarım, sendeki ben belki Böyle suskunlarımda Anlar mısın beni? Elimi tutar mısın zamansız? Kimbilir Belki bu zamanlarda Alır mısın beni duygularına? Zeliha Bicer |
Susuzum, Uykusuzum
Susuzum, uykusuzum Gözlerim kan çanağı Kar yağsa örtse İstanbul'u Beyazlar içinde bir sen olsan Aydınlatsan yüreğimi Zeliha Bicer |
Şair Dostlarıma..
Şiirlerim benimdi,özelimdi,paylaşamazdım Antolojiyle kesişen yolumda sessizdim Okudum yazılanları,dost nidalarını Açtım içimi yazdım paylaştım Ankaradan,Antalyadan,Aydından Türkiye nin tüm illerinden Aydınlık gönüllerden dostlar edindim Yazmalarım yeni doğmuş bebek Tuttum ellerinizden tek tek Yürümeye başladım sayenizde Hatalarımı,anlatamadıklarımı bağışlayın Bir köPage Rankingü kurun sevgi üstüne Payıma düşeni aldım ben sizden yana Yolumdaki ışığım kalemimdeki sıcaklığım Merhaba benim şair dostlarım... Zeliha Bicer |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:33 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.