![]() |
Senİ Yildizlara Benzetİyorum.bakiŞlarin Tipki Onlar Kadar Parlak YÜzÜn Onlar Kadar GÜzel Ve Çekİcİ.bugÜn Hep Aranizdakİ Farki DÜŞÜndÜm.sonunda Buldum Aranizdakİ Fark AÇikta İmİŞ Onlardan Mİlyonlarca İken Sen Sadece Bİrtanesİn Onlarin Bİr SÜrÜ Sahİbİ Var İken Senİn Kİ Sadece BenmİŞİm.İŞt-e Bu YÜzden Sen Yildizlardan Çok Farklisin Bİtanesİ.senİ Çok Sevİyorum
|
Benim sevdamsın
Kahretsin aklımdasın Yine çıkaramıyorum Rüyaları-;mdan Hayellerimden SENİ Beni unutamayacağını Biliyorum;çünkü Bende seni...... UNUTMADIM Kolaymı sevdiğini, Hayellerini, Yaşananları , Bir çırpıda unutmak YOK; Olmaz sevdiğim, Bu yaşanmışlıktan Bu sevgiden sonra Mümkün mü? Asla kalbimden ÇIKARAMAM Bitmez bu sevda .... |
Sevdİm Mİ Tam Severİz
SevdİĞİmİz İÇİn ÖlÜmÜne Gİderİz ÇÜnkÜ Bİz Serserİyİz Hep KarŞimiza Şerefsİzlerde Çiksa DÜnya Yalanda Olsa Bİz BÖyleyİz DeĞİŞmeyİz Bİz Şerefsİz DeĞİlİz Bİz Serserİyİz.............. |
hep derler ya seviyorum,unutamıyorum bırakma sensiz ölürüm,yaşayamam
hepsi yalan önce iki gün yas tutar ertesi gün koluna başkasını takar ne aşktan anlar ne sevmekten anlar anca lafta konuşurlar........... sevgi lafta değil dilde değil yürekte olur....... SEVMEK YÜREK İSTER.......... |
delikanlıyız derler
seviyoruz derler asarlar,keserler iki gün sonra başkasını severler zora gelincede kaçarlar boşver kızım bunlar böyledirler bunlar sevmeyi bilmezler anca racon keserler eeee işlerine gelmedim mi böyle çekip giderler......... |
imkansız olduğunu bile bile seversin
dokunmayacağını bile bile tutulursun yaşamayacağını bile bile bağlanırsın görmeyeceğini bile bile yanarsın belki bunu bilir ama bilmez sever ama sevmez görür ama görmez içindedir, kimse alamaz o senindir, sana aittir erişilmezdir aşktır, sevdadır bitmez. |
ben bu insanları anlayamadım
neden herkes sahte neden herkes çıkarcı bu dünyada hiç birşey karşılıksız olmuyomuş aşklar bile yalan olmuş en sevdiğin bile sırtından vurmuş anladım ki yaşamakta boşmuş...................-..............HERKES SAHTELEŞMİŞ ŞU KAHPE DÜNYADA................HERŞEY BOŞŞŞŞŞŞ-; |
Sahile indim dün gece
Seninle gecen zamanı düşündüm, Sözlerin aklıma geldi Ayrılırken haksızlık ettiğimi anladım Ay ışığı vururken denize Sahile çarpan dalgalar da seni gördüm Yanım dan geçen sevgilileri görün ce Sana haksızlık ettiğimi anladım Herşey de seni gördüm Gördüklerime inanamadım Resmine bakarken dayanamadım Oturup ağladım Gözyaşlar&#-305;m aktı deniz oldu, Deniz taştı okyonus oldu, Seni sevdim benliğim kayboldu, Dayanamadım oturup ağladım... |
Sen attın benı zındana
Bır yanda ıskance bıryanda ıskence sesı Dıger yanda gardıyanın kokmus nefesı Sımdı gelecek azraılın pencesi Uzaktan duyulur cıglık sesı Sensız aldıgım her nefesı Zaten olumdur bana |
Yürümüştük ikimiz de aynı yollar da
Birimiz pantolanla diğerimiz Eşofmanla gezmeyi severdik Ara sıra yorulsak ta hep devam ederdik Ama hiç bir zaman ayrılmazdık Beraber yürürdük o yemyeşil patikalar da Bazen el ele bazen göz gözeydik Herzaman mutlu bir çifttik Yollarımız arasıra ayrılsa da Kader bizi herzaman birleştirir di Bu yüzden ayrılmaz ikiliydik Bu yüzden delice aşıktık O gülleri ben dikenlerini severdim O gözlerimi ben ellerini severdim O beni ben onu severdim Biz birbirimizi delice severdik.... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.