www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Karışık Fıkralar (https://www.cakal.net/showthread.php?t=82487)

GooD aNd EvıL 08-28-2007 10:58 AM

Temel ile dursun yolda karşılaşmışlar.temel dursuna balık kılcığı yemenin zıhni açtığını söyler.dursunda hemen temele balık lokantasına götürür.başlarlar balık yemeye.temel etlerini dursunda kılçıkları yer.neyse her ikiside bi güzel doyarlar.sıra gelir hesap ödemeye dursun biran duraklar temelin yüzüne bakar ve ula temel bu işte pir pokluk var der temelde pak şimdi aklın çalişmaya paşladi der.

GooD aNd EvıL 08-28-2007 10:59 AM

Temel bir gün kahveye gider ve sorar:
-Soğuk çay var mı?
kahveci cevap verir.
-Yok
der ve Temel kahveden gider
Temel ikinci gün kahveye tekrar gider ve sorar:
-Soğuk çay var mı?
kahveci yine aynı cevabı cevap verir.
Temel yine birşey demeden gider
Temel kahveden ayrıldıktan sonra kahveci şöyle düşünür. Bu Temel yarın yine gelip soğuk çay soracak en iyisi ben gideyim biraz buzdolabına çay koyayım der, ve çayı dolaba koyar.
Temel ertesi gün kahveye geldiğinde sorar.
-Kahveci soğuk çayın var mı?
Kahveci
-Evet var.
Temel:
-Ee, ısıt da içelim o zaman..

Temel bara yaslanmis, hafif hafif ickisini yudumlarken biri girmis iceri..
Temel''in yaninda ayakta durmus, baslamis, iki yana sallanmaya..
Bir dakika.. Iki dakika.. Bes dakika.. On dakika.. Temel''in sabri tasmis, bagirmis adama:

-"Nedir bu yahu, bir saattir iki yana sallanip duruyorsun. Oldugun yerde rahat duramaz misin sen?.. Basim dondu, yahu!.."
-"19 yildir, ticari uzun yol gemilerinde calistim"
demis, yeni gelen..
-"Denizin dalgalari kanima isledi sanki.. Bu yuzden dalgalanip duruyorum iste.."
-"Ne var yani"
diye gurlemis Temel..
- "Benim de 14 cocugum var.."
Kalcasini bara dogru götürüp getirmeye baslamis..
-"Boyle mi yapmam lazim simdi, durmadan!.."

Amerikan bir firma, bir bilgisayar üretmiştir ve her soruyu cevaplıyordur.Temel, bir gün firmaya gitmiş ve bilgisayarın karşısına geçerek ne var ne yok? diye sormuş.Bilgisayardan dumanlar çıkmaya başlamış ve bir süre sonra bilgisayar patlamış.Firmada çalışanlar sen bu bilgisayara ne sordunda patladı? demiş.Temel de ne var ne yok?dediğini söylemiş.

GooD aNd EvıL 08-28-2007 11:00 AM

Temel bir gün fırına girer ve
- Ula uşagum haçan şurdan bana 49 tane ekmek ver daa der.
Fırıncı:
- Temel 50 vereyum düz hesap yapalım der.
Temel:
- Haçan uşağum o kadar ekmeği kim yiyecak da.

bir gün temel uçağa biniyor.Hostes uçağın düştüğünü söylüyor.Herkes panik içinde aşağıya atlıyor.Uçakta sadece temel ile bir ingiliz kalıyor.Temel ingilize atlarken eşşedü enla ilahe illallah ve enşedü muhammeden abduhu verasulü diyerek atla diyor.Temel bunları söyleyerek atlıyor.İngilizde şöyle diyor eşeden meşeden ben gelirim köşeden diyerek atlıyor.

Temel bir gün hiç tanımadığı bir kahveye gitmiş,okey oynarken birden başı kaşınmış.Adamın biri ordan:
- Bu kesin laz'dır baksana başını kaşırken bile şapkasını çıkarmıyor
demiş.
Temel cevap vermiş:
- Ula senin kıçın kaşınsa pantolonu indiripte mi kaşıyacaksın?

GooD aNd EvıL 08-28-2007 11:01 AM

Temel İstanbul'da bir şirkete iş başvurusunda bulunmuş. Mülakat sırasında İnsan Kaynakları Müdürü sormuş:
- Laz mısınız?
Temel;
- Evet ama tedavi oliyrum...

Temel,iki kulağı da yanık vaziyette hastaneye getirilmiş.Doktor bu duruma şaşırıp sormuş:
-Nasıl oldu bu?
-Ütü yaparken telefon çaldı.
-Peki diger kulağın nasıl yandı?
-Oda ambulans çağururken

Temel, Alman, Fransız, ve Rus birlikte bir otele kalmaya gitmişler. Otelde de boş tek bir oda kalmış. Onda da çok fazla karınca olduğundan kimse o odayı tutmamış. Bizim kafadarlar "önemli değil biz kalırız" demişler. Birinci gün Alman kalmış ve ancak iki saat durabilmiş. Fransız onun kadar da dayanamamış. Bunun üzerine Rus kalmaktan vazgeçmiş. Temel o gece odada kalmış ve odadan sabah geç saatte çıkmış. Alman, Fransız ve Rus çok şaşırmışlar: - "Nasıl bu kadar kaldın yahu Temel?Temel de: - "Karıncanın tekini öldürdüm diğerleri cenazeye gitti", demiş.

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:36 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.