![]() |
bir hata yaptım bin af diledim
üstüne durmasan ne kaybederdin her fırsatta bir tokat gibi yüzüme vurmasan ne kaybederdin neyin eksilirdi beni affetsen ne vardı kalbimi tekrar fetetsen ne olur birazda olsa beni sevsen ne kaybederdin cnm deyimde dönsen ölürdüm uğruna bir kere gülsen söylesene sende biraz sevsen ne kaybederdin |
Senİ Unutmak ÖlÜmÜn KorkunÇ YÜzÜ İle YÜzleŞmek Demek
Senİ Unutmak Hayatin Ne Kadar Anlamsiz OlduĞunu Anlamak Demek GÖzlerİndekİ Benİ GÖrmek Her Senİ DÜŞÜnÜŞÜmde Senİ Kalbİmde Hİssetmek Sana Senİ Sevİyorum Demek Benİm İÇİn Hayat Demek Bİtanesİ |
Aşkımı hiçe sayarak
benı böyle yanlız bırakarak Kalbımı derin bir yasa bogarak GİTTİGİN O GUNDEN BERİ MUTSUZUN ALLAH şahidimdir sevmıştim senı Hep gerçek sanmıstım senın sevgını Kimse dolduramaz inan yerını Gittigin o gunden beri MUTSUZUM Sensiz göz yaşlarım tek tesellım ıslanmaya mahkumdur kipriklerım Çok şey degil senden istedıgım Gittigin ogunden beri MuTsUzUm |
Gidiyorum
Damla damla yağan Nisan yağmurları altında Sensiz ve yalnız Gidiyorum Çiçekler filizlenmiş Toprak kokulu Bir ilkbahar ayında Ve sen yoksun yanım |
Gidiyorum
Damla damla yağan Nisan yağmurları altında Sensiz ve yalnız Gidiyorum Çiçekler filizlenmiş Toprak kokulu Bir ilkbahar ayında Ve sen yoksun yanımda |
sevmek; bakmak değil görmekse eğer,
sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM.... * * * * * sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM * * * * * sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, sevmek; sevdi |
seni seviyorum..
sana aşığım.. seni özlüyorum.. sana bayılıyorum.. seni bekliyorum.. seni düşünüyorum.. seni çooook ama çoook seviyorum aşkım canım benim.. |
Yağmur Gibi Usulca
Yıldızlar tanığım,dün gece uyuyamadım Sarılıp resmine ağladım,çok ağladım Sokaklar ıslandı içimi tutamadım Eski bir şarkının sözleriyle ağladım Yağmur gibi usulca ağladım,ağladım Aşkımı işledim gecenin karasına Hasreti dişledim kalbimin yarasında Hep onu düşledim güllerin arasında O yaz güllerinin,güzleriyle ağladım Yağmur gibi usulca ağladım,ağladım Gelişi,gülüşü,sarılışı başkaydı Bütün yeminleri mutluluğa,aşkaydı Sanki gökyüzünden mavi bir yıldız kaydı |
Bakınca
Etrafa Kaldırırız Sevgililerimizi Rafa Oluşturmak İçin Sevgililer Kütüphanesi Gönül Sahafında Gürkan Kaya |
Sevgiye
Sen Kala Ben Kala Kaldım Gürkan Kaya |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:16 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.