![]() |
Doğacak güneşin ilk ışıklarını görmek istemiyorum
Son umutla bekliyorum sevdamızın sokağında Bu gece de gelmezsen,yürümezsen bu yollarda Gözyaşları içinde hayata veda edeceğim Ne olurdu görseydin sonsuz sevgimi Ne olurdu birazcık sevseydin beni Gülmedi bu kara bağdım,Gülmeyecek de Bekliyorum seni Bu gecede gelmezsen,bu aşk bitecek Sonsuza tek Bırakıp gitme beni ,sensiz yapamam demiştim Hatırla ne olur,seni senden de çok sevmiştim Kolların arası benim yuvam, nefesin nefesimdi Ya |
Ağladım
ağlamamak için, çabalarken, Göremedin gözlerimi, Duymadın sesimi, Sana elveda derken, Tutmadın son defa ellerimi, Ağladım hıçkıra, hıçkıra, Sahilde dalganın sesiyle dertleştim, Esen rüzgarı koydum yerine, Saçlarımı okşarcasına, Uzandım kumsala, Dizlerine yatarcasına, Ağladım, kum tanelerine ağladım, Cüzdanımda resmine, Odamda kokuna, Şarkılarda hayaline, Ağladım, Utandım arkadaşlarımdan gizlice, Duymasın diye annemden sessizce, Unuttuğum elbiseni habersizce |
GÜzellikler sen'le geliyor bana,
Hayata gÜlÜmseyen sensin. Yaşama sevdam,Ümidim GÜzellerden gÜzelsin. Sen olunca havalar gÜzel, Ayak seslerin bahar mÜjdesi. BÜlbÜllerin nakaratıdır ismin GÜzellerden gÜzelsin. Saçların bir deniz'in dalgası, Saf ve berrak. Bir çiğ damlası gözlerin... GÜzellerden gÜzelsin. Sen gÜlÜnce açar papatyalar, Nergizler sen'le bÜker boynunu. YÜreğimi kaplar tebessÜmÜn GÜzellerden gÜzelsin. Hayat daha diri senin'le, Sevmek da |
Ruhum,
Yine yalnızlığın kıyılarına demir atmış Yine gözüm ufukta Gelecek bir gemiyi gözlüyor gözlerim Titrek ve buğulu sözlerim Ama biliyorum ki o gemi hiçbir zaman gelmeyecek Ya da gelemeyecek Yani yine kaderime boyun eğip senin hayaline sarılıp içimi ısıtmakla teselli bulacağım Biliyorum çok istesemde olmayacak Bir fırtına bir rüzgar çıkacak O gemi denize sense kalbimin sana ayrılan en gizli köşesine bir daha çıkmamak üzere çakılacaksın Kilit üstüne kilit vurup kalbim |
Özledim bir tanem inan ben seni
Bana bakan o deniz misali gözlerini Ne olurdu gitmeseydin bitmeseydi bu rüya Ellerimi açıp yalvarıyorum dönmen için allaha. Şimdi nerelerdesin benle degilsin Zaten hep uzakmışsın bana bunu gönlüm ne bilsin İnanmıştı sevgine o vefasız yüregine Gittin işte bak sonunda bir başımayım ben yine. Demekki yalnız ben sevmişim inanmışım aşkına Güzel yüzlüm derdim sana çok özledim anlasana Bir sesini duymak bile yeter mutlu olmama |
beni unutmak ıstedıkçe,
bır sızı saplananacak şuracığına, kalbina bir burukluk çökecek, iki sevgiliyi gördükçe, sen kaçtıkça hatıralardan, anılar yakana yapışacak.. bir sigara yakacaksın yarı pişman, ben gireceğim düşlerine, gözlerinden iki damla yaş akacak, beni hala sevdiğini, itiraf edemeyeceksin, yedıremeyeceksin erekekliğine... bir gün , cekip gideceksin buralardan, unutmak ümidiyle, deli divane olacaksın gun batımlarında, gözlerim dikilecek karşına , bir cift namlu gıbı, a |
Bİr Karanlik Sardi Buralari,
GÖz GÖrmez Oldu DaĞlari TaŞlari, Elİmİzde Sİlahimiz,gÖvdemİzde Kamufİlaji Miz, DÜŞman Kacar Bİz Kovalariz. O Karanlik Gecenİn Kİlİdİ Asker Mermİlerİyle Aydinlanir, DÜŞman Hem AteŞ Eder Hem Saklanir, Kara Toprak Kutsal GÖrevİnİ Tamamlayan Şehİtlerle Kaplanir. Burasi Cehennem,burasi Gurbet AĞlama Annem Sİl GÖz YaŞini AĞlama Ne Olur Mekanim Cennet ÜzÜlmeyİn,İndİrİn DÜŞmanin Dİk Duran BaŞini Bu Vatanin Evladi,bu Sancak Askerİyİz Sİz AĞlarsaniz Bİz BaŞ |
düşünüyorum, beni bırakıp gidişini adaletsizliği secişini!
düşünüyorum, sana olan sevgimi bana gösterdiklerini! düşünüyorum, başkasını sevişini elleri secişini! düşünüyorum,gösterdiğin karşılğı kalbimdeki acıyı! düşünüyorum,olacakları düşüneceğimi bilseydim... |
Sevmek Varya Sevmek İnsana Ikadar Aci Verİyorkİ İnsannin Aklini
BaŞindan Aliyor Bİzde Sevdİk Bİzde Sevİrdik Ama Sİz Sevdimise İhanetlik Etmedik Bu DÜnyada Sevmeyen Yalan KonuŞmuŞ Olur AŞk Bİr Sudur İcmeyen Yoktur |
seni ne kadar çok sevdiğimi
bile bile gittin ellerimi uzattığım an arkanı döndün yardımına muhtaçken gittin ben şimdi sensiz sabahlara kadar seni düşünüyorum unutmaksa çok zor neden gittin neden reddettin bilmiyorum tek bildiğim seni deliler gibi seviyorum beni sevmesende seninle olan arkadaşlığımızı özlüyorum şimdi seni değil eceli bekliyorum çünkü seni ölümüne sevdiğimi gör diye |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.