![]() |
Gül ne güzel dikeni olmasa,
İnsan ne güzel yalanı olmasa, Yaşamak ne güzel ölüm olmasa, sevmek ne güzel ayrılık olmasa, |
Denize açıldım sevmeye sevilmeye Anladım sevmek gibisi yok
Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok Yokluğun varlığın bir Dünüm yok yarınım sır Nasıl inanırım sana Bu yürek ağır bana sevgin öyle uzaklarda Nefes alsamda yanında BU AŞK FAZLA SANA !!! |
seni sevdim bir kere,
bırakmam birdaha aslağa. öldürsende beni, ölümüne seveceğim seni. senin sevdan bana zırh , o zırh hiç yıkılmayacak . |
ben geldim meyhaneci
bu akşam buralıyım sevgilimden ayrıldım yürekten yaralıyım çıkmama artık meydaneden sarhoş olana kadar çıkmam artık meyhaneden onu unutana kadar kaderim düşman bana kahretmişin ben kadere adımı sormayın bana ben bahtı karalıyım By_Aşİk |
uzuyor yıllar gibi dakikalar sen yoksan
teselliler,ümitler neye yarar sen yoksan alev alev yanarken bilsen nasıl her gece bin defa ölüyorum fecre kadar sen yoksan By_Aşİk |
Ö yle bir aşk ki içimde yanan
Z ahmetiyle ve hasretiyle sana tapan G ayri ben sana aşık olmuşam E lleriyle ve dudaklarıyla sana yapışan aşık By_Aşİk |
Sen gittiginde anLadım
Meğer seher yelleri de kırarmış başakları, Umutlarda hep hanımeli açmazmış. DÜşÜnceler,sarıp sarmalarmış solmuş baharları... Anılara kÜskÜn görÜntÜlerde yaşarmış meğer dÜşler, Ve *******, hep yıldızlı gizlemezmiş koynunda, Hasretlere tutsak olurmuş karanlığın kolları... Meltem değilmiş tÜm rÜzgarların ismi meğer, İsmi martı değilmiş, Beyaz olan tÜm kuşların... Sırlar taşımazmış gÜndönÜmleri uzaklara her zaman, Kolay değilmiş her bilmece, |
Korkuyorum bazen...
Ya diyorum bu gülüş ağır gelirse yüreğime ya taşıyamazsa gözlerim bu bakışları. Birgün sana git desemde gitme olur mu? Beni bırakma bu koca şehirde bir başıma. Çünkü bu şehir içinde sen olduğun için bu kadar güzel. Bu insanlar bu hava sen varsın diye böyle tahammül edilebilir. Sen varsın diye aydınlık bu sokaklar. Ne olur bigün sana git desemde gitme. Gözlerime bak yalnızca,belki sana gitme diyemez dudaklarım ama sen gözlerime bak. Bak ki dünya vaz geçsin dönmekten. |
Suçum sevmekse cezam idam olsun ,
Zaten öylede oldu. Tek suçum sevmekti Cezam idam oldu Böyle kendimi öldürmektense Sİgarayla üzüntüyle, Senin öldürmeni yeğlerdim. Şuanda yanımda olsaydın; Kendimi öldürmen önce Olsaydın yanımda neler söyleyecektim, Söyleyeklerimi bilseydin Yanımda olmayı yeğlerdin. |
bir misafir odası benim kalbim,lakin her misafiri kabul eylemez.biraz
hırcın ve mağrur,bu esrarlı mabedin kapalı kapıları,her gelen pek giremez.öle bi odakibu,hiç bir eşya yok, bomboş. yanlız bir köşesinde vuran küçük bir saat,kapıları kapalı,üstelik bir hayli loş.bu kasfetli odaya verir bir parca hayat.bu misafir odası,bir misafir bekliyor köşede duran saat vuruyor tik tak_tik tak.gelecek diğe her an günlere gün ekliyor.öle bir misafir ki,bir daha cıkmayacak! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:10 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.