![]() |
Şu an karanlık bir odadayım,
Aynen bırakırken gittiğin karanlık dünya gibi. Ağlıyorum, ağlıyorum sensiz geçen *******in ardından. Yalvarıyorum Allah'a geri dönesin, yine beni sevesin diye, Ama kimseye duyuramıyorum sesimi, hapishane duvarındaymışım gibi. Bir an seni unuttuğumu düşünüyor, gülümseyiveriyorum hayata Sensiz geçirdiğim o hüzünlü akşamları unuttum diyorum, Vazgeçtim diyorum, bitti herşey bitti, Gitti ve tüm yalanlar silindi diyorum Acısız bir hayata başlıyor, yeni aşklar arı |
Senin gözlerindir beni benden alan.
Ellerini tutmak sonsuzlukta ve sensizlikte yürümek istiyorum seninle. Ne kadar karanlık olsa da bu dünya, yinede gözlerim seni sevecektir. İçindeki mutluluktur beni hayata bağlayan. Sözlerindir beni benden alan. En kötü fırtınalar çıksa bile, bilki hep yanında ben olacağım. Ve yine senin bedenindir ruhumu ayakta dimdik tutan. İzliyorum seni her gece bulutların arkasından. Yolluyorum her gece perileri rüyalarına. |
Sonsuz olmalıydı seninle her şey
Zamana sıkışıp kalmamalıydı Saatler değil günler, aylar, yıllar değil Sonsuz olmalıydı seninle her şey. Misal, konuşmalarımız alelacele olmamalıydı Seni sevdiğimi sonsuzluğa yayıp söylemeliydim Sıkışmamalıydık zamanın acımasızlığına Gözümüz saatte değil yüreklerimizde olmalıydı Tutabilmeliydim zamana inat yüreğini ellerimle Gözlerine anlatabilmeliydim saatlerce sevdamı Dokunabilmeliydim zamansızca tenine, dakikalara inat Dudaklarından ba |
YİNE BİR AKŞAM... VE YİNE BİR YAĞMUR... yAĞMURA BAKTIKÇA...... BİR
BİRİMİZE VERDİĞİMİZ...... SÖZLERİ HATIRLARIM... HANİ DEMİŞTİN YAA........ BİR AKŞAM........ YAĞMUR YAĞDIĞINDA........ KİMSE DIŞARILARDA KALMADIĞINDA.... DIŞARININ EN TEMİZ..... EN GÜZEL OLDUĞU O ANDA....... YANİ YAĞMUR YAĞDIĞINDA......... EL ELE ....... GÖZ GÖZE...... YAĞMUR ALTINDA DOLAŞACAZ DEMİŞTİN YAA...... İŞTE BEN DIŞARDAYIM...... YAĞMUR ALTINDAYIM........... ELLERİM BOŞ......... GÖZLERİM İSE KAPALI........ VE SEN YOKSUN... |
Andim Olsun Seni Yar Diye Bagrima Basmak Kilitler Vurulsun Seni
Sakladim Yuregime Sensizligim Sadece Ecel Olsun Yeminim Var Tutmazsam Cezam Sensizlik Olsun |
Sana O Kadar BaĞlandimİ Asla Birakmam,
Senİ O Kadar Sevdİmkİ Asla Terketmem, EĞer Sen Benİ Terkederen , Bende Bu DÜnyayi Terkeder , Bu DÜnyayi Sanada Kendİmede Zindan Ederİm,ÖlÜmÜne AŞiĞim Sana, ÖlÜmÜne Sevdaliyim Sana, ÖlÜmÜne PeŞİndeyİm Senİn ŞŞŞŞŞŞŞŞeeeeeeeeeyyyyyyyyyymmmmmmmmmaaaaaaaaammmmm |
Değişir rüzgarın yönü
Solar ansızın yapraklar; Şaşırır yolunu denizde gemi Boşuna bir liman arar; Gülüşü bir yabancının Çalmıştır senden sevdiğini; İçinde biriken zehir Sadece kendini öldürecektir; Ölümdür yaşanan tek başına Aşk iki kişiliktir. Bir anı bile kalmamıştır ******* boyu sevişmelerden; Binlerce yıl uzaklardadır Binlerce kez dokunduğun ten; Yazabileceğin şiirler Çoktan yazılıp bitmiştir; Ölümdür yaşanan tek başına, Aşk iki kişiliktir. Avutamaz ol |
birgün anlayacaksın beni ama..
çok geç olacak.. sana söyleyemediğim okadar çok şey varki.. bir gün anlatacağım ama.. çok geç olacak.. sana herşeyi yazdım ama veremedim postaya okumanı isterdim herşeyi bilmeni isterdim.. ama yapamadım.. herşey bende kaldı.. bende sende kaldım.. |
Her Gece İÇtİm Kendİmden GeÇtİm
Sevdİgİm İÇİn Evİmİ Terk Ettİm Sana Her Gece Dua Edİyorum Senİ Sevdİgİm İÇİn DeĞİl Beddua Ettİgİm İÇİn Ama Şunu Unutma Kİ Ayrilsakta Şu SÖzÜm Kulagina KÜpe Olsun Senİ Sevİyorum Ama Sen İnsan DeĞİlsİn Şeytandanbİle Betersİn Ama Şunu HİÇ Unutma Bana DÖnmek İsteyeceksİn Ama DÖnemİyeceksİn Ben Senİ Sevdİm Sen Benİ Aldattin Kalbİmİn Ortasinda Derİn Bİr Yara Actin |
ben giderken arkamdan sadece baktın
sanki en baştan gitmemi ister gibi sanki gitmemi bekliyormuşsun gibi ben gittim herşeyimi sana bıraktım hayallerimi umutlarımı senden beklentilerimi sana bıraktım onlar benim sana son emanetlerim bende sadece senden kalan acılarım ve hatıralarım kaldı bide kalbime gömdüğüm mezarın herşeyi sildim ama izleri kaldı hala unutamadım bi başkasıyla denemeye çalışdım sana ait herşeyi istedi benden... benden beni istedi yapamadım bitanem sana kıyamad |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:57 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.