![]() |
Herkez gibi benimde hayallerim vardı
Herkez gibi yaşama sevincim Geleceğe umutdolu bakan gözlerim Kalbi aşkla atan herkez gibi Sevdalarım vardı Birçok sevdiğim oldu Sevgimi verdiğim herkez sırtımdan vurdu Hepsi canımı çok yaktı Hayatıma haber vermeden girdikleri gibi Habersizce bırakıp gittiler Sende tüm sevdiklerim gibi çekip gittin Sende canım çok yandı onları unutmak kolay oldu Yine yarına ümitle Geleceğe umutla baktım ama sen gittin ya Ne umudum nede geleceğim kaldı |
seni unutmayı düşündüm bu gece bir
sigaranın üzerine adını yazdım sigara bittiğinde unutacaktım seni duman duman atacakım seni içimden rüzgar savuracaktı küllerini ama nerden bilirdim seni bir nefeste içime çektiğimi!!! |
Hayat benden yana değilse
Bir gün gelir benide eğerse Canım sana feda olsun Azrail benim için gelirse Ben seni yaşanmamış sayarım Hayalinle bile sana doyarım Önemini sorma benden Son sözleri hep ben koyarım Hasretini Göm yüreğine sevgilim Biliyorsun seni hep seveceğim Yanıma gel deme asla Artık istesemde gelemeyeceğim.. Byyy:) |
S ensizliğe ağlarım seni andıkça
E llerim boş yaşlı olur gözlerim N asıl ben sensiz gülebilirim İ içim kan ağlarken benim S enin hayalinle avuturum kendimi E llerindeki sıcaklığın unutturur kendimi V akitler geçmiyor günler hep uzuyor İ smin dilimden resmin elinden düşmüyor Y alnız senin için yaşıyorum ben O kadar özledim seni bir bilsen R azıyım herşeye yanına gelebilsem U zadıkça uzuyor sensiz geçen günlerim M utluluğumuz için ölene kadar seveceğimm |
dönüpte gelsen birgün
sevindirsen kalbimi aşka hep kucak açarak bin bir engeli aşarak bana sevgiyle gelerek seni çok ama çok seviyorum dermisin sevgilim??????? By_AşİK |
Nerden Bİleceksİn
BeŞ Saat Resmİnde BakiŞina BaktiĞimi Senİ KokladiĞimi. Nerden Bİleceksİn KİrpİĞİnİn Bİrİne Dokunup Bİrİnİ ÖptÜĞÜmÜ. Nerden Bİleceksİn RÜzgarda SavrulmuŞ DaĞilmiŞ SaÇlarini DÜzeltİrken OkŞadiĞimi AĞladiĞimi. Nerden Bİleceksİn Nerden… Aaah Nerden. Yakani DÜzeltİrken BaĞrina Dokunup Ellerİnİ Ellerİme AldiĞimi Ellerİmİn YandiĞini Nerden Bİleceksİn. Aah Nerden Bİleceksİn Senİ Alip GezdİĞİmİz Yerlere Çabucak GÖtÜrÜp |
Şu an ;
Yağmurlu bir sonbahar akşamında Yağan ben olsaydım. Pencerenden elini uzattığında, Parmaklarına düşen ben olsaydım. Sen beni yağmur , Ben seni SEN bilseydim. Yinede fark etmezdi. Hasretim benim... FERUDUN ERGAN: 4-11-2006.09;53 |
Dünümü,
Bu günümü, Yarınımı sildim, Yerine seni koydum. Bir sen varsın aklımda, Bir sen varsın özlediğim, Bir sen varsın içimde; Masmavi bir deniz gibi Kuzeninle o ilk gün geldiğiniz gibi. Unuttum, Unuttum, Her şeyi unuttum, Kendimi bile unuttum. Bir sen varsın unutamadığım Bir sen varsın aklımda Bir sen varsın özlediğim. Sildim,sildim, Her şeyi sildim. GÜLÜM; Yerine SENİ Koydum. Ferudun Ergan Osmaniye 27.08.07-01:17 |
yagmurlu bir günde
koşar gelirsem yanına ıslak saçlarımı düzelt, başımı omzuna yasla,nemli dudaklarıma dudaklarını ansızın deydir. masum üzgün bir cocuk gibi konuşursam anlaki sana nuhtacım. ver ellerini ellerime,yalanda olsa birkere seni seviyorum de. sana muhtac oldugum şu anda gel!! yaşamak olsanda gel,ölüm olsanda gel!! |
ben sen gibiyim
ya sen ben olurmusun?? ben durulmak istemeyen bir nehir sen,üzerimdeki virane sal olurmusun?? açsam diyorum yüreyimin tüm kapılarını sana sen iceri süzülen sevdam olurmusun?? darbe üstüne bir büyüyü daha! ama ben uslanmadım. ben,sen gibi karanlıkta günü yaşadım. bir dilenci misali soruyorum sana; günümdeki karanlığı yırtan, umudum olurmusun???? |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:56 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.