![]() |
seni seviyorum demek isterdim
ölesiye bir duyguyla, taparcasına dil dökmek ve saçlarım ağarmadan söylemek isterdim... seni sarmak isterdim sonsuzlukla delicesine sevmek bir sarhoş gibi adını sayıklamak ve bağırarak kollarında ölmek isterdim kara sevdam benim |
Senİnle YaŞadim Senİnle ÖleceĞİm
Hayata Sensİz Veda Etmeyecegİm Bİr Kere BaŞladi ÖlÜmle Bİtecek Bu Kalbİm İnan Hep Senİ Sevecek.... |
alaca karanlığı sevmem ben.
ya gece olmalı yada gündüz. kurşun ya derinden vurmalı, yada namluda kalmalı. sevgili dediyin ya tam sevmeli, yada çekip gitmeli............. |
Bu kışta üşüyorum.
Kimbilir kaç kış daha üşüyeceğim. Sana yanacağım bu yazda. ve kim bilir kaç yaz daha. Kaç bahar seni açacak bütün çiçekler, senden uçacak bütün böcekler. arılar seni koyacak kovanlarına, kaç ülke gezecek seni göçmen kuşları... ama sen hep umut çiçeğim olacaksın. yaşayacağız yaşlanacağız seninle. sürekli değişen dünyamda değişmeyecek tek gerçeğim olacaksın ömür boyu. Ben hep seni seveceğim Biricik Aşkım Müge'ye |
Baktığım her yerde inan sen varsın
Güzellik nerede sen oradasın Herşeyinle içimde yaşayansın Bu beden nerede sen oradasın SEN BENİM BAHAR GÜLÜM SEN BENİM EKMEĞİM SEN BENİM İÇTİĞİM SUYUMSUN SEN BAHARI GÜL DİYE KOKLADIĞIM ÇİÇEĞİM ÜZÜNTÜM NEŞEM CANIM HASRETİMSİN Nasıl sevdaya şanlı gözlerin Nereye bakarsam orda senin izlerin Petekle bal gibi senin sözlerin Bir türkü dinlersem sen oradasın SEN BENİM BAHAR GÜLÜM SEN BENİM EKMEĞİM SEN BENİM İÇTİĞİM SUYUMSUN SEN BAHARI GÜL DİYE |
dağ başında bir avcı kulübesi,
yerde diz boyu kar, ocakta ateş. haydi gel..... önce sevişmeliyiz uzun uzun yerdeki ayı postunun üzerine uzanmalıyız. bütün vücudumuzu santimetre karelere ayırıp öpmeliyiz, ve sonra sımsıkı sarılmalıyız birbirimize, böylece ölmeliyiz... aradan yıllar gecipte bizi bulduklarında, etlerimiz çürümüş olsada kemiklerimiz ayrılmamış birbirinden..... haydi gel sevdam; yaşamak hüner deyil, seninle ölmek istiyorum ben............ |
Geceme mehtap oldun,
Gündüzüme aydınlık. Sabahımda güneş oldun, Gözlerimde parıltı. Ağaçlarda çiçek oldun , Bahçemde baharım. Yağmurlarda damla oldun, Pınarlarda suyum. Kadehimde şarap oldun, Bardağımda sevdam. Aldığım nefes oldun, Kalbimde atışlarım. Zamanında gelen oldun, Gönlümde kraliçem. Sen benim sevgilim oldun, Yüreğimde aşkım. |
ben bir yıldızdım evrende
sense varlıgımdan habersiz dönen dünya yanındaydım bilki her anında sevincinde de hüznünde de gamında da ama sen bilemezdin bunları asla ve asla içimde kopardıda tufanlar ardı ardına şimşekler çakardı da sen yine aldırmadan dönerdin yanımda bense yalnız seni izlerdim evrenin başıboşluğunda işte benim hayatımın masalı burda geçmişimde sen hayalimde sen ve bilki her anımda yine sen SENSİZLİK ÖLÜM BANA ÜLÜM ACIR SENLEYKEN DESİNLERKİ ECELİNDİR G |
Yağmur yağıyor biliyor musun yine
Beni salacak dertten derde Sigaramı oflar çekerek içeceğim yine Göz yaşarım dökülecek sessizce Allah 'ım nedir bu çekdiğim bu çile Hasret ateşi yanıyor ta derinde Umutsuz yaşamak hepsinden daha zor Biliyorum ki gidenler dönmeyecek geriye Ne zaman bir yerde görsem sıkı sıkı sarılmak istiyorum Gözlerine bakarak seni seviyorum Demek; Ayrı geçen günlerin acısını çıkartacasına Öpmek istiyorum dudaklarından |
Gökdeki yıldızımsın
Kalbimdeki sızımsın Sen benim, sen benim kalbimdeki yıldızımsın Sende hayat buldum Seninle dopdoluyum Sevmeyi sevilmeyi bilensin Sen kalbimin tek eşisin Güneşim yıldızımsın Sen benim tek sevdiğimsin Hayatsın hayatımsın Canım canım canımsın Sen benim birtanemsin Herşeyimsin tek'imsin Sen benim hayatımda Parlayan güneşimsin Sıcağım sımsıcağımsın Kalbimdeki sızımsın Seninle yeniden doğdum Yaşamı sende buldum Ve Seninle bitirececeğim Sen benim tek gerçeğimsin |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:34 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.