![]() |
sensiz kalmak benim ölümüm
senin olma hayali tek yaşama sebebim ya sen ya ölüm |
ben hiç kaybetmekden
korkmadım hiç hasretın ne oldugunu bire bir kendimi yasamadım cünkü ben hayatda hiç bir varlıgı icimde kaybetme korkusu yasatacak şekilde sevmedim tabiki seni tanıyana dek |
Aşk sadece masallarda yaşanır dediler bende bir masal yaşadım belkide
bunun içindi bukadar güzel olması nasıl istiyorsak öyle yazdık,çünkü kuralları yoktu bilindik cümleleri yoktu kendi dilimizi kendi kurallarımızı bulduk zamanla.Başkalarının anlamasını,onaylamasını beklemedik istemedikte zaten bunu sadece sen ve ben vardık bu masalda bir sonu olmayacağından kötü kalpli cadılara gerek duymadık uzak ülkelerden gelip bizi kurtaracak sovalyelerede...sadece sen ve ben yazdık ve yaşadık. aşk sadece |
yağmurlu bir geceydi.,
göz yaşları yanaklarında akıp gidiyordu ve bir türlü dinmiyordu., sanki gök yüzüde ağliyordu pencereyi açtı rüzgara yöneldi sanki rüzgar saçlarını okşiyordu yağmur onunla konuşuyordu hatıra defterini aldı mumun karşısına geçti yazdı yazdıııııııı.* hatıra defterini kapattı mumu söndürdü uzun bir uykuya daldı ve hikaye sona erdi. |
Hayat geldi geçti sensiz kalan bu can yandı gitti kederle dolan bu can
bir tek seni sevdi ama sense neşter cambazı gibi kalbimi tek seferde alıp gittin bu an son içtigim kadehimdeki şarabın tadını olunceye dek unutmayacam çunku ben seni sevdim ve adını bahar koydum bizi kıskananlar bize nazarı degenler utan diye biliyorum sendede suç yok ama aglarım be gulum hani sana bi gul almıştımya gulun sapındaki dikenler yaktı kaderimi ama sen beni sevmemiştin hiç belki sonradan anladım buyaptıgını ama art |
yıllarım aglar senle yaşarken kaderim hançerini yuregimi daglar çunku
sensizkende aglarım daglar gibiydi benin yuregim ne silah kabul ederdi nede sensizligi ama şimdi sen yoksun fakat yoklugunda yuregim yol olmuş geçenlerin sayısı belli degil yaksada sensizlik bu canı gururum yok etsede seni belki yıllar sonra bi anıdır diye gulecegimi zannetsemde hala seninlede aglarım ama en çok sensizlige aglarım be gulum |
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar Ne şeytan bir günahı SENİ BEKLEDİĞİM KADAR |
Yalnızlık çok zormuş,seni kaybedince anladım.Kanadı kopmuş kuş
gibiyim,çaresiz ve sensiz...Gecenin sessizliği,sensizliğin acısını giderek arttırıyor.Gözyaşlarımın bir oluk gibi akması içten bile değilken,gururum dur diyor gözlerime.Evet gurur;duygulara gem vuran,aşkın önüne geçen,en büyük çocukluk gurur.Lanet gurur!Sana çok ihtiyacım var.Ellerini tutmak,sana sarılmak,sıcaklığını hissetmek tenimde...Sana bakmaya çekinen gözlerimi güzelliğinle parlatmak istiyorum. |
" Sen uykusuzluk nedir bilir misin
Tırnaklarınla yastığını parçaladın mı Gözlerini tavana dikip Düşündüğün oldu mu bütün gece Ve bütün bir gün Belki gelir ümidiyle bekledin mi hiç? Gelmeyince Seni aramayınca Ölesiye ağladın mı? Sonra çekilip en koyusuna yalnızlıkların Ona ait ne varsa Bir bir hatırladın mı Sen gü |
BeRatt
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.