![]() |
Ben AŞk İÇİn Ölmeyİ Ölmek İÇİnse Sevmeyİ İsterİm. Can Deyİl Canan
Olmayi GÖnÜllerde Ferman Olmayi Leylaya Mecnun Kapina KÖle Olmayi Dİlerİm,ve Şefkat İsterİm Sevgİde, Ben BÖyleyİm ArkadaŞ Bİlİrİm Allahina Kadar Sevmeyİ Ve Çok İsterİm Sevİlmeyİ Sevmeyİ En Önemlİsİ ÖlÜnecekse Sevgİlİm İÇİn Ölmeyİ Bİlİrİm, Ben BÖyleyİm ArkadaŞ Benİm İÇİnde Zaten AŞk BÖyle Gerek. |
Bu gece yine içimde sızın
Gözyaşlarım yine sana akıyor Yazdığım bu dizeler yine senin için Bitmez dediğin aşkımız için Seninle çıktığım aşk yolundan Sensiz döneceğimi biliyordum Ama ...seni seviyordum... Bilebile atladığım bu uçurumdan Bir mucize bekliyordum Ama aşkım tek taraflı Kalbi: Aşkı tanımayanlar aşka inanmayanlar Hayatta anlamsız kalırlar Sana son bir söz söyleyebilseydim Sana son sözlerim şunlardı: aşkım tek taraflı olsada Unutma her kalp aşkı bilmez Yine de sen onlar |
Zaman mıdır sessizce kaybolup giden
Yoksa insan mıdır zamana kendini kaptırıp giden Zamana hükmünü koymak istersin Dur dersin güneşe Hükümsüz geçer zaman Durmayan güneş, yine kaybolan zaman Şuursuz geçen hayatına bir nokta koyarsın yıllarca Zevkten sefadan bıkmış Gönlünce eğlence bulamazsın ömrünce Kendini arar durursun Kaybettiğin o yılların içinde Bir kere boyun eğersin Kurtulmak istersin Ama Kurtulamazsın... |
Küçüğüm...
« : Mart 21, 2006, 03:18:46 » Ayni sokakta oturuyorduk Her gün bir kizla geliyordu eve Adi ESRARENGIZDI Herkes onun hakkinda Farkli seyler söylerdi. Fakat kimse gerçegi bilmezdi Kirli sakallari vardi. Yesil gözlü esmerdi Mahallenin kizlari hayrandi ona Bense nefret ederdim Hiç kimseyle konusmaz Sadace gelir geçerdi Birgün onunla yolda karsilastik Çok güzel bir yüzü vardi Bana gülümsedi Sasirdim Ama yinede onu sevmiyordum. Fakat o çok farkliydi Gece boyunca |
BugÜn Bİr Elİmde Kadeh
Bİr Elİmde Sİgara GÖzlerİmde Sirali YaŞlar DudaĞimda Senİn İsmİn Var Kalbİmde İse İsyanlar Bİlİyorum DoĞum GÜnlerİ Hep GÜzel GÜnlerdİr Ama BugÜn Farkli BugÜn AĞlamak Acilara Kadeh Kaldirmak GÜnÜ Sevİpte Ayrilan AŞiklarin GÜnÜ ÇÜnkÜ Sevgİlİm BugÜn AyriliĞin DoĞum GÜnÜ!!! |
hüzün.....
aylardan hazan günlerden elem. gözler hüzün hüzün bakmakta, dudaklar titramekte ağlamaklı. bize kalan bir avuç mutluluk, hüzünle karışık. ne ben doyabildim hüzünlü bakışlarına, ne yaralı kalbim avundu. yürek dolusu hüzünle girdim sonbahar kırmızısı sokaklara. baktıkça mazinin pulu sayfalarına, bir sen kalmışsın altı çizili hüzün. titreyerek ilerlerken kışa doğru yalnızlık ve hüzün yolun sonu...... |
Yine calan bir ask sarkısı aldırdı kalemi elime
Ama bu sefer şiir yazmak için değil hoşcakal diye biten mektubu yazmak için : Sevgi ile dolu arkadasım, Arkadasım yazıyorum ama öle demek çok zor geliyor bana.Neyse nasılsın diye sormama gerek yok sen baskasının kollarında mutluluğun son seviyesindesin.Ve artık ben de anladım bana hiç dönmeyeceksin.Artık suya düştü hayallerim,Bir son buldu ümitlerim ve tükenen umutlar işte bu mektubu yazmamın nedenleri.Biliyorum seni çok kişi sevmiştir.Ve |
Gönül, savrulup durma her esen rüzgarda.
Gönül, beni her seferinde yarı yolda bırakıp durma. Düşün, ayrı kaldığın günleri Düşün, yorgun gözlerindeki geçmişin izlerini Bakışlarında gariplik yokmu sence, Bakışlarında bir sahipsizlik bir hevessizlik Eksik olan bişeyler var Eksik kalan yarım sevdalar. Nerde kaldı sence Nerde kaybettinde bulamadın Arkanı dönde bir bak Arkanı dönde biraz ağıt yak Dünde kalan sevdalar için Dünde kalan aşklar için Her aşkda birşeyler bıraktın Her sevgi |
Ne zaman bir gül görsem
Aklımda sen Ne zaman bir bebek sevsem Aklımda yine sen Ne zaman bir durup dinleneyim desem Aklıma ilk gelen sen Ne zaman bir rüya görmek istesem Aklıma ilk gelen yine sen Dünyadaki en güzel gülleri toplayıp Yanına gelsem Önünde diz çöksem Benimle evlenirmisin desem.... |
N'olur yalnış tanıma beni
Beni adam et diyemi gönderdi tanrım seni, Sen gamsız sevgili Ne çabuk unuttun seni sevdiğimi. Düşmanın bilme beni, Gözlerimden okuduğun aşkın ta kendisi Sen sorgusuz sevgili Bir kötü sözle herşey bitermi. Yollara vurdurma beni Dilimden öteye sakladım seni. Sen canımın içi Gerçekten, insan sevdiğine hiç git dermi ? |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.