![]() |
Limandan kaçırdığım iLk gemi sen değiLsin!Unutma fırtına rıhtımda
kaLanı değiL;çekipte gideni vurur... |
sevmiştim seni,
gerçekten sevmiştim. önceleri karşılık bulamamıştım; ama sonra sende bana bağlandın! ilk aşkındım senin, beni çok seviyordun. bunu biliyordum ama artık ben seni sevmiyordum! sen biraz çekingendin, sevdiğini belli etmezdin. oysa ki ben hep ilgi ve sevgi beklerdim. şimdi uzaklardasın, keşke yanımda olsaydın. seviyordum seni bende araya uzaklık girmeden önce! |
Ben aşkımı seviyorumya.. aşkımın varlığını hissetmeyi seviyorum...
sana ulaşamadığım dakikalarda. seni duymayı seni özlemeyi hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum...ve hiç korkmuyorum sevmekten... gülüşünü seviyorum. her bana bakışında gözlerinde okuduğum o duyguyu gözlerindeki gözlerimi seviyorum.... gönlünü seviyorum.. dudaklarındaki kararsızlığı..sendeki beni seviyorum ama korkmuyorum seni sevmekten... sendeki o sıcaklığı hatta sana olan uzaklığı bile seviyorum.... yanaklarından |
çok özledim...
herkesi, herşeyi çok özledim,, hergün aynı yollardan geçmeyi özledim. ve bu yüzden sıkılmayı... ağlamayı özledim hıçkırıklara boğulmayı.. çünkü bi nedeni vardı bütün bunların artık hiçbir şeyim yok hiçbi neden... sevinmek için, gülmek için, ağlamak için ve yaşamak için hiçbi sebebim yok... şimdi de en çok buna üzülüyorum ölmek için de neden yok artık ama ben her gün nedensiz yere ölüyorum... |
bazen en büyük aşk bizimki diyorum..
bazen de bütün güzel şarkılar bizim oluyor hepsi bizi anlatıyor sanki.. hep seni düşünüyorum herşeyde seni gözüyorum.. hiç aklımdan çıkmıyosun ki! atamıyorum seni kafamdan belki de atmaya kıyamıyorum.. ben de anlamıyorum ama olsun.. dur olduğun yerde gitme kall.. çıkma aklımdan.. ve en önemlisi de kalbimdeki o kocaman yerden.... |
hayat durgun,sessiz ve sakin sen ve ben yine yanlız yine kederli o
karanlık gecede gökyüzüne bakıyoruz oda ne? gökyüüzünde ışıl ışıl bir yıldız kayıyor birini çagırıyormuş gibi bakıyor lanet olsun be dostum bu kadere nerden bileyim o kayan yıldızın sen olduğunu beni bırakıp dünyadan kayboşduğunu söyle nerden bileyim... sana çok kızdım be dostum bu dünyanın nesini beğenmedinde öteki tarafa gittin azrailin sözüne uyup beni neden terk ettin neden!! neden!! bu dünyadan vazgeçtino akşam ki gibi gökyü |
yasaklar içinde tanıdım seni,
sen bana yasaksın ben sana yasak, elini tuttugum anlarda bile, ne kadar o kadar uzak. oysaki dönüş yok artık bu aşktan, bir karasevda bu zordan yasak, ecel daha kolay sensiz olmaktan, seb bana tutsaksın ben sana tutsak. ne olur sitemkar bir söz söyleme, severek düştük biz bu cehenneme, yanardağ olsan da gönül bahçeme, sen bana yağmursun bende sana toprak......... |
Yine geldi sonbahar,çaldı yine kapımızı,o gün farklıydı
herşey,yıldızlar bile farklı parlıyordu o akşam seni gördüm gökyüzünde, seni hissettim kalbimde,neden diye düşümdüm,düşündüm hatırlar mısın bilmem,yine bir sonbahar akşamıydı,diğer yarımın bitiş töreniydi.Bizim kurduğumuz hayallerin yakıştırdığın,beni ölmeden mezara soktuğun acı gündü,nese geldi geçti beni benden aldığın günler.Birgün yine yıldızlara ve karanlık geceye bakıyorum,bir ağaç çarptı gözüme,dalında kuru,çelimsiz,çaresizbir yaprak |
Hadi gel! yoksa kaybolacağım karanlıklarda.Belki hüzünlü bir sonbahar
akşamı, Belki sisli bir kış gecesi cesedimi bulacaklar çamurlar arasında. Gelip sana haber verecekler şaşıracaksın...Bir elinde resmin,bir elinde silah vardı diyecekler inanmayacaksın... Kalkıp bana geleceksin sonra cesedimi görünce taş kesileceksin. Senin için neler çektiğimi bir bir anlayacaksın. Tutup ellerimden affet diyeceksin affet beni!!! Seni çoktan affetiğimi bilmeyeceksin, Eğilip sarılacaksın soğuk vücuduma |
bu defa
son kez aglıyorum senin için uzun süre sonra ilkkez ama bu sefer farklı seni silmek için kalbimden son kırıntıları son senleri atmak için KALBİMDEN |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:18 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.