![]() |
Her Sabah İlk Senİ GÖren GÖzlerİm
Yalniz Senden Su İÇen ÇİÇeĞİm Her Sabah Senİn İÇİn DoĞan GÜneŞİm Hepsİ Senİ İstİyor MeleĞİm Bu GÖzler Dua Edİyor Allaha Sessİzce Akan IrmaĞiyla GÖrmez Oldu Kİmseyİ Hep Karanlikta Bu GÖzler Senİ İstİyor MeleĞİm ÇİÇekler Zİkİr Edİyor Adini İstemİyor Ne Benİ Ne BaŞkasini İÇmez Oldu Bİr Damla Suyumu Bu ÇİÇekler Senİ İstİyor MeleĞİm GÜneŞ HergÜn DoĞuyor Odama Sen Varmisin Dİye Yanimda Usulca Bakiyor YataĞa Bu GÜneŞ Senİ İstİyor MeleĞİm GÖzler |
an vardır..çıkmaz sözcükler ağzından..anlatmak söylemek istersin
beceremezsin..bende "o" anı zamanında yakaladım..ama şimdi kaçırdığım "o" an için söz sırası resimlerin dilinde.. |
gidişin işte o an,
yüzüme baktığında gözerinin ben gidiyorum demesi işte o anda benim gözlerimin kan ağlıyor demesi |
kör uçsuz yollarda yürüdüm,seni aradım,
yıldızlara sordum umrundamı sanki kime parladığını bilmezki gece dedim,gündüzü sewmedim çaresiz bir uykuya dalmış ararım. engeller hep engeller, yırtıcı bir kuşun gagasından düşen LEŞ PARÇASI gibi düştüm HAYATTAN |
bu ne yağmuru dışarıda yağan?
durmadan hüzün yağıyor,durmadan acı bu ne iklim bu nasıl zaman? içimde o güzel gözlerin ağlıyor nedir bu bitmeyen böyle gitti denilen asla gelmiyicek olan kalmadı umut kamadı çaba herşey duruldu,yeni bir düzen kuruldu görmesin artık gözlerim seni duymasın kulaklarım yalancı sesini varsın dudaklarım öldüğünü söylesin varsın bu gönül yasını tutsun !!!!!!!!!!!!!!!!!YAŞADIĞINI BİLMEK YETER!!!!!!!!!! |
Birazdan kudurur deniz..Birazdan dalgaların sırtından..Üst üste
fışkıran rüzgarlar..Bir intikam gibi çıldırınca üstüne...Yüzüne şarkılar çarpar,yüzüne şiirler çarpar ağlarsın...Sen artık buralarda duramazsın..O büyük sessziliğin bağrım olur...Kimsenin bilmediği bir ağrı...Gider kendine gömülürsün..Yoksa bu şehir bu sokaklar alır SeNi kullanır...Santim santim çürürsün..Hani eldeğmemiş bir yanın vardır..Aynalara göstermediğin bir yüzün..Kendine sakladığın bir hüzün..Hadi durma üzülsende sen üzülür |
bir sefil ruzgar esince
gunes gidip ay gidince yildiz korelip sonunce beni hatirla muhur gozlum.. bildigin yollarda kaybolunca siseleri kirip aglayinca basini egip usulca beni hatirla zeytin gozlumm haykirip daga tasa kusunce suya asa kalinca yalniz basina beni hatirla canimin ici isiklar sonunce birden bire cokup bir koseye dizin ustune yasli gozlerinle beni hatirla sevdicegimm sevdiklerin senden kacinca tek basina yalniz kalinca adin herkezce unutulunca beni hatirla |
Saçlarında rüzgarları bulduysam..Gözlerinde yağmura
dokunduysam,yakınım sen,uzağım sen olduysan..Sana olan sevdamdandır bilesin..Dağlarımı yol edip yürüdüysem,tuzunu yarama merhem bildiysem,yollarına milyon kere öldüysem..Sana olan sevdamdandır bilesin...Yar diye seni koynuma aldıysam,seninle tutuşup seninle yandıysam,bir gün gelip bir başıma kaldıysam..Sana olan sevdamdandır bilesin....... |
seni gördüm etkilenmiştim sanki aşık oldum meğersem öyleymiş
arkadasınla çıktım çıktığımızda yanında sen vardın yapamadım ayrıldım o gün senden bir ümit lafı duydum bu yüzden ümitlendim sonra sen teklif ettin meğersem iddaymış saftım kabul ettim 1 saat sonra haber geldi ayrıldık senin yüzüne bakmadım, konuşmadım özür diledin sonra teklif ettin kabul ettim 5 gün sonra yine ayrıldk daha senin karşına çıkmamaya söz verdim |
sonbaharın solgun yüzü gibi karamsar
kış mevsiminin soğuğu gibi acıtıcı ilkbaharın gelişi gibi güzel ve yaz mevsiminin *******i gibi eşsiz bir bebeğin günahları gibi temiz yağan yağmurun saflığı esen rüzgarın yüzünü okşaması ve kuşların özgürlük çığlıkları gibi çölde akan nehir gibi dağdaki toprağın kokusu gibi ormanın tertemiz havası gibi ve çiçeklerin binbir rengi gibi işte aşk böyle birşey........ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:58 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.