![]() |
dakikalar bir fırtına gibi esiyo
hayat sensiz geçmiyo kalbim seni hiç unutmuyo sensiz ******* ölüm gibi geliyo sensiz hayat acı geliyo sen yoksan bu alemden göçer giderim senle bu aleme göğüs gererim beni sensiz bırakma sevgilim ben seninle doğdum sensiz ne ederim seninle mutluyum sensizliğe karşı gelirim seni ölümüne severim biriciğim senden öncesine bir çizgi çekerim senleyken ölüme giderim seninle azraile selam veririm beni bırakma sevgilim ateşlerim söner |
Umtlarım var hala
Senden yana Sen gelecek geri Dönecekmiş gibisin benim Elimi tutup alıp götürecek gibisin sen nerdesin ey sevgili gel ne olursan ol gel al elimden bu şişeleri kurtar beni acıların karanlıkların içinden çek çıkar beni tut elimden gidelim götür beni gittiğin yere isterse mezar olsun yeterki sende ol yanımda S.E.V.D.İ.Ğ.İ.M YASİN |
Aylar sensiz günlerle gecti
Yıllarım elim boş sensiz gecti Şimdi senin tutmadığın Elimde şişeler var Bırakamıyorum Sen çıkıp gelsen alsan Elimden şişeleri Kana kana koklasam seni Şişeleri kokladığım kadar İnan bir ömür yeter bu bana Ama sen ne çıkıp gelirsin Ne de ben bırakırım bu şişeleri Sen gelmezsin bende bırakama Elimdeki şişeleri Şişeler senden sonra Beni unuturan tek varlıklar Önceleri sen vardın hayatımda Senin varlığın unuttururdu Kendimi şimdi yoksun şişel |
Ayrılıkmıydı.?
Ayrılıkmıdır, Senin Bana Olan Sevgin, Yoksa: Saygimidir, Bana Gösterdiğin Şefkat, Dagin Tek KArdeleni Sen'din Benim İçin, Yaninda Olmak İstedim Her An İçin, Bir Gülücük için; Seni Kalbimde Muhafaza Etmek İsterdim Bir Bakiş İçin; Canımı Vermek İsterdim, Aşkım İçin, Kokun İçindi Herşeyim, * Ayrılıkmıydı; Senin Bana Olan Sevgin... * Ayrılmakmıydı Senin Bakışın, Sana Soruyorum Heyy! Bak Bana! Sevginin Sonuna mi Geldik Yoksa Cevap Ver! Cevap Veremezsin |
Şimdilerde Bir Çocuq Aglıyor İçimde!
Koşmak İstiyor Sana Koşamıyor! Kanadı Kırık Bir Kuşgibi Çırpınıyor Ama Çaresiz! Soruyorum Neden Aglıyorsun diye? Sessiz Ve Sensiz Ve Yine Çaresiz! ************************************************** ********** Şimdilerde Bir Çocuq Aglıyor İçimde! Çıkmak İstiyor Bu Dört Duvar Arasından. Kurtulmak istıyor bu bataklıkdan Sana ihtiyacı var Anlyormusun Gülüm! ************************************************** ******** |
!!:Ne İstedin Ben Den Ne Ne:!!
-------------------------------- Sensiz Olmak Cok Acı Veriyor Bana Sen Hic Bensiz Oldunmu. O Duyguyu Sen Hiç Tattınmı Gülüm. Sen Asık Olmak Nedir Bilirmisin? -------------------------------- Sendin Benim Umudum Hayallerim. Ne İstedin Benim Duygularımdan. Seni Sevdigim Güne Lanet Olsun. Çekip Gittinde Ne oldu Mutlumu Oldunmu? ------------------------------------ Sana Hep Güvendim İnandım . Umudumu Hic Yitirmedim. Seni Kaybetmekden Çok Kortum. |
ask,çöle yagan yagmur degılmıdır?ask,kımsesız bır eve gelen mısafır
degılmıdır?ask bır damla suyun denıze donüşmesı degılmıdır?ask.yalnızlıgın tek şarkısı degılmıdır?ask gecenın karanlıgında parlayan yıldızlar degılmıdır?ask eylulde dokulen yapraklar gıbı huzunlu degılmıdır?ask bebekler kadar masum degılmıdır? |
Benimle Çıkarmısın!
Bu Fani Ömrümdeki Kızların İçinden, Kalbim ile Söylüyorum en Güzeli Sendin... Engin Denizler Kadar Uzakdın Bana, Bir Sevgi Kadar Yakınsın Bana... Nasıl Sevdim Seni Biliyormusun, Sevgilerin En Temizi ile Aşk'ların En Sadesi ile... İlk Etkilendiğim, ilk Kalbimin Hırsızı, ilk yıldızım, ilk Neşe'msin Sen Benim... Memleket özlemi vardırya, Sende Benim SILAMSIN, Özlemimsin.. Leyla ile Mecnun Gibi, Mecnun'un Leyla'yı Sevmesi Gibi Benim Sana olan Sevgim.. |
!Sensiz Olamam!
************************************************** ********** SensizLik Mi Beni Sana Baglayan. Gozlerinin Mi Yoksa Beni Sana Baglayan. Nereye Baksam Seni Düşünüyorum. O guzel Gozlerin Aklımdan Hic Gitmiyor Sensiz Olamıyorum Anlıyormusun Gülüm ************************************************** **********İlk Göz Agrım Sın Gülüm Bu Kalbim Tek Senin İçin Carpıyor Seviyorum Anla ozluyorum Gülüm ellerimi tutmasan Da gozlerime bakmasan Da |
Nereye baksam sen geliyorsun aklıma
Biliyormusun gökyüzündeki yıldızlara seni anlatıyorum Gözlerimi kapatmadan önce Hep onlarla dertleşiyorum ************************************************** ********** Sen yoksun ama hayalinle yaşıyorum.. Bazen sokaktan geçenleri sana benzetiyorum Usulca yanlarına yaklaşıyorum.. Ama her seferinde başkasıııı başkası çıkıyor karşıma!!! ************************************************** ********** Bırakıp gitmek bu kadar kolay mı!!! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:23 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.