![]() |
genemi ayrılık yine bir veda sahnesi yüreğim dayanmaz oldu ayrılığa
eskisi gibi olamam artık bıraktığın gibi değilim ellerim soğuk gözlerim yaşlı hiçbirşey tat vermiyor dudaklarını özledim güneş batımında.penceremde gittiğin gün diktiğim fesleğen artık koku vermiyor. sensizlikten mahvoldu yüreğim artık gelsende boş gelmesende... |
Gitme
figan düşer denizlere sular çekilir yağmur yağmaz vahalardan kirpiklerime bir rüzgar hıçkırır tenhada, bir dal kırılır boynunu büker sabah kervanları kelebekler ölür gitme bir yıldız küser göğüne, içini çeker bir çocuk şaşırır yönünü rüzgarlar bütün pınarların suyu çekilir solar nazlı çiçekleri kalbimin, üzülürüm gitme öksüz kalır içimdeki imge dağları saçlarını öpen seher yeli, çoban yıldızı bir daha turnalar geçmez, bülbüller ötmez çiçekler açmaz bahçemde |
alırım başımı yollara düşerim
kara kara düşünürüm üzülürüm kızarım halime koşarım son surat yorulun ca yığılıp kaldığım yerde adını sayıklarım gündüz gece nereye baksam izlerin war silinmiyor gönül yarası bu geçmek bilmiyor |
dudağımda sıcaklığı dudaklarının
gözlerimde gözlerin daima senden ayrılmam akşam olsada bütün *******den ürküyorum GİTME kulağımda fısıltısı sözverişinin özlemler sarıyor yanlızlığımı alışmış dudaklar sensiz istemiyorum... GİTME sendiye solar baharlarım sen diye küçülür sonsuzluğum ağlarım sensizliğime akşam olur gece karanlığı çöker üzerime sensiz *******de ölürüm... GİTME msn : [email protected] |
bitme bak!içtim,kederlendim,yürüdüm
denize girdim üşüdüm sana geldim düş bitmeden sen bitme bitmeden sevgi gitme bitme bak!koştum,savruldum, hep örselendim cigara ziftlendim illede seni sevdim uzaklarda öyle çok kederlendim günler bitmeden gitme bitmeden hasret gitme bu yangın ******* bu intiar gidersen param parça yüreğimde ağıtlar bu dolun ay gecenin göğsünü yarar benim göğsümde de sana geniş bir yer var düş bitmeden sen bitme bitmeden sevgi gitme |
Ne ******* GÖrdÜm
Sabahlarinda Sen Olmayan İÇİmde Bİr KÖrdÜĞÜm Sensİzlİkle Sonlanan Ya Ben Sevİyordum Sen Anlamadin Yada Sen Sevmİyordun Belkİde YanliŞ Anladim |
Yİne Bİr RÜya GÖrdÜm Öyle KariŞiktikİ Sankİlİm Bİr Bİmece Bİr Bİnanin
Tepesİnde RÜzgara KarŞi Çakildim Yere Bedenİm DeĞİlkİ Senden İsteĞİm Tek DİleĞİm Vardi Mutlu Etmektİ Hayalİm Bazen DÜŞÜnÜyorumda RÜyada GÖrsem Bu Halİne ŞaŞardim İstesem Senİnle Neler YaŞamazdim Yar Ben Senİ Koynuma Almadimda SuÇmu Ettİm Sana Kiyamadim GÜlÜm Ama Benİm Alnim AÇik Sen EttİĞİnden Utan Utan |
AŞki Bana ÖĞrettİn
Sonrda Çekİp Gİttİn Bumuydu Senİn Sevgİn Nerde Senİn ErkeklİĞİn Hanİ Sevİyordun Hanİ UĞruma ÖlÜyordun Şİmdİ BaŞka Bİrİnİ Buldun Onu Sevİyorsun Onun UĞruna ÖlÜyorsun Şİmdİ Sen Mutlusun, Umutlusun Pekİ Ben ??? HİÇ DÜŞÜmdÜnmÜ Ne Haldeyİm Sensİz Karanlik *******de BİÇareyİm |
NE SENLE NEDE SENSİZ
Ne böyle senle ne de sensiz Yazık yaşanmıyor çaresiz Ne bir arada ne de ayrı Olmak imkansız hiç sebepsiz Ne hayallerle ümitlerle Mutlu olmaktı dileğimiz Suçlu ne sensin ne de benim Şimdi sensizim sen de bensiz Bir an gelip de küllenince Yüreklerimiz dinlenince Başka sevgilerde teselli bulunca İşte biz o gün düşüneceğiz Etrafımızı sarıverecek Bir boşluk ki asla bitmeyecek Herşey bir anda anlamsız gelecek İşte biz o gün tükeneceğiz... |
Maziyi düşündüm de birden.
Güneş batarken kopup. Giderdin benden. Sanki güneş kalbime batardı. Batan güneşi yüreğimden Atamadım çıkaramadım Kızgınlığım sana değil Batan güneşe sevdiğim Ne fayda durduramadım Doğan güneşin batışını Benim güneşim batı hiç doğmamak üzere o gün doğan güneş son güneşimmiş sen benden gittikten sonra gittin işte gittin beni terk ettin Beni bırakıp gittiğin o gün. Batan güneşle beraber. Kalbime de bit hançer batırdın. En gel olamadım gidişine |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.