![]() |
akşamlar olmuyor sensiz
gün doğmuyor güneş batmıyor seviyorum hala kimse anlamıyor unuttum diorum ama yapamıorum sevmiorum diorum ama yalan söylüorum sen unutsanda ben unutamıorum göz yaşlarımı DURDURAMIORUMM!!! |
Düştüm senin gönül tuzagına
İçinden çıkmam artık çok zor. Hem zor olanı sormuşlar topraga Bedenin niye okadar kuru diye? Gülümü çektiler kalbimden demiş. Okadar çokmu hasretsin ? Okadar çokmu ihtiyacın var? Gülüne demişler topraga. O olmadan nefes alamam yaşayamam Onun kokusudur beni hayata baglayan Gülümdür beni yaşatan demiş |
anlatamadım sana derdimi
tek derdim sendin bitanem sana olan sevgimdi ama sen anlamadın duymadın bile... neden sevgilim ben seni çok sevdim şimdi binlerce kez haykırıyorum ama duyan yok artık sesim ksılıyo ölüyorum galiba ölmeden önce seni görmek isterdim sonkez bitanem benim olmasanda son bikez sana olan aşkımı sevdamı ölüm döşeğinde haykırmak isterdim onca zaman anlayamadın ölürken anla isterdim AMA İMKANSIZ BİLİYORUM ama ben yine seni bekliyorum belki imkansızlığa meydan |
İşte şimdi bitti...
Artık bitti. Gerçekten. Yani bitmeli. Tam on yıl sonra anladım, Bitmesi gerektiğini. Beklemiştim... Belki seversin diye Sevdin; Öyle mi? Ben öyle sandım Ama zaman göstermişti bana Bunları yalan olduğunu İnanmadım bunun olabileceğine Yine de sevdim,inadına; Bekledim... Birkaç sene daha Evet beklediğime deydi Bu sefer gerçekten sevdi Öyle mi? Ben öyle sandım Sana gene kandım Bekliyorum... Öyle mi? Sen öyle sanıyorsun Artık |
Ben mükemmel bir insan değilim.Keşke yapmasaydım dediğim birsürü şey
var,fakat öğrenmeye devam ediyorum.Sana bunları yapmak istemezdim,ve gitmeden önce söylemeliyimki sadece bilmeni istiyorum,kendim için bir sebeb buldum,kim olduğumu değiştirmek için,yeni bir başlangıç için bir sebeb buldum ve sebeb sensin...Seni kırdığım için üzgünüm.Bu hergün yaşamam gereken birşey.Ve sana çektirdiğim tüm acılar.Keşke acıları tamamen uzaklaştırabilseydim.Buyüzden bunu senden duymaya ihtiyacım var.Benim için bi |
Gelirsen pırıl pırıl bakışlarınla gelmelisin ve mutluluğu asmalısın
sol omzuna. Bakışlarına kan dökmemelisin, kinden, nefretten, her tür tuzaktan arınarak çıkmalısın yola. Hayatı taşıyacak kadar yürekli olmalı küçük parmakların, avuçlarının içiyse her dem ıslak olmalı. Gelirsen gözlerini getirmelisin, içlerinde bakmaya doyamayacağım umut dolu gözbebeklerini de almalısın yanına. Bir ceylanı bile kıskandıracak o nefis yürüyüşünle gelmelisin bana. |
Gözlerin, yağmur gözlerin... Katil, dikenli tel, karabasan gözlerin...
Ürkek, ağlamaklı ve kaçak gözlerin... Bana yasak gözlerin... Büyülü, korkunç giz dolu gözlerin... Buğulu gözlerin; düşgücüm, özgürlüğüm... Gözlerin ölümüm ve gözlerin için adam öldürürüm!!! Gözlerin olmasa her gece üşürüm... Toprak mı renk verdi gözlerine yoksa yosun mu diye sormak çok anlamsız. Çünkü toprak da yosun da hırsız... Ben yine gözlerin diye başlayacağım... Zaten yaşamıma gözlerin diyerek başladım!!! |
Sen yokken biraz daha ölüyorum ben
Gönlüm sonbahar, yaprak yaprak dökülüyor Her mevsim kış, hergünüm gece Sonu yok yolların, yarını yok saatlerin Ve ben biraz daha ölüyorum sensizliğin ortasında Kokusu yok çiçeklerin, gök kuşağının rengi yok Ateşi yok sevmelerin, sigaramın dumanı yok Gözlerin her yerde, ne yana baksam gözlerin Ve ben biraz daha ölüyorum gözlerinin ortasında Alevi yok yangınların, suyu olmadığı gibi yağmurun Denizin mavisi yok, tıpkı gözlerin gibi |
Kelebek kadar ömrümüz var
Sevmek lazım, hemen başlayalım Kaybedecek daha neyimiz var Aşk için ne gerekiyorsa hepsi bende var Nefes bile almadan seviyorum seni Sarmaşıklar gibi sardın kalbimi Değiştirdin kanımı koydun zehrini Örümcek gibi ördün zihnimi Düşündükce daha çok isterim seni Nefes bile almadan seviyorum seni İçimde dolaşan alkol gibi Sana gitgide sarhoş oluyorum Ruhumu kaybetmiş gibi Sadece senin için yaşıyorum Nefes bile almadan seviyorum seni |
Seni anlatmak isterdim ama olmadı
Kalem kağıt yetersiz kaldı, Sana olan sevgim o kadar büyüktü ki; Bunu kimse anlayamadı... Yolların hepsi ayırıyordu bizi, Seçme hakkın olsa ne olur, Severken seni bu kadar Ayırıyor bizi bütün yollar!! O kadar sevdim ki seni Ayrılmamak için, bırakma diye beni Önümdeki yolları görmedim Olduğum yerde sabit kaldım, Asla gitmedim ileri.. İmkansız aşklar mı bu kadar büyük olur sevgili; Ulaşılmaz olduğun için mi Bu kadar sevdim seni.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:56 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.