![]() |
bir kelebek olsaydım,güneş yağmur demeden kanatlanarak yanına uçardım.
omzona konup sana doyasıya bakar,sana hiç haber vermeden yanağından öper kaçardım aşkım |
En sonunda öğrendim galiba, Aklımı kullanmayı..İyice tanımadan hiçbir
insana bağlanmamayı..Kimseye güvenmemeyi..Beni takmayanı takmamayı..Karşılıksız sevdalarda üzülmemeyi...Verdiğim değeri haketmeyen insanları silmeyi...Arkama dönüp bakmamayı..İnsanları değiştiremeyeceğimi Özellikle yalancıları..İnsanların dolduruşuna gelmemeyi..Çamura taş atmamayı..Mutlaka üstünüze sıçrar.Hiçkimse için kendime olan saygımı yitircek birşey yapmamayı...Belki ve keşke ile başlayan cümleler kurmamayı..Gözyaşları |
İçten olmayı gönülden istiyoruz. Ama ne yazık ki davranışlarımız, her
zaman düşündüklerimizin yansıması olamıyor. Kusursuz bir içtenlikten sözedebilmemiz için, ikisi arasındaki ilişkilerin uyumlu bir biçimde düzenlenmesi gerekir. Davranışlarımız düşüncelerimize, duygularımıza yakınlaştıkça içten olmaktaki başarımız da artmaz mı?.. Ne duruyoruz öyleyse? Sarılsak ya birbirimize!.. Aradım seni... Tanrı gibi her yanımda olduğun halde aradım seni... |
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar Ne de seytan bir günahı Seni beklediğim kadar geçti istemem kendini yokluğumda buldum seni bırak vehminde gölgeni gelme artık neye yarar |
Sonbaharda dalından düşen yaprağın sesiizliğinde çıkaramadığı
çığlıkları haykırıyorum sana söyleyemediklerimi yüreğin duysun diye...Gecenin karanlığında gözlediğim yollarını aydınlatıyorum belki geri dönersin diye...Her yağmur yağdığında yüreğimin kanatlarını açıyorum senlen birlikte ıslanayım diye...Güneş her battığında özlem rüzgarları estiriyorum sabah olunca yanımda ol diye...Deniz ne zaman dalgalar çıkarsa kıyıya koşuyorum belki seni bana getirir diye...Ne zaman seni düşünsem oturup ağlıyorum... |
Bilmek istiyorsan askımı eger;
Seni anlattıgım *******e sor; Hıckırıp aglarken susan dılımde ; Dügümlenip kalan hecelere sor; Kördügüm gibisin beni baglayan ; Kapanmaz yaramsın bende kanayan Benimle beraber sana aglayan; Goktekı yas tutmus meleklere sor; Aşkını unutmak inan imkansız Toprağa götürür beni zamansız Boşalan siseler artık faydasız Yerlere vurduğum kadehlere sor |
Eger GerÇeten DeĞeceĞİne İnaniyorsan,
UĞrunda HİÇbİr MÜcadelen KaÇinma. Sorun Kaybetmekse BaŞinda KaybedeceĞİne Sonunda Kaybedersİn.ve Elİmden Gelenİ Yaptim Dİyerek Avunursun.......... |
öyle bir hayat yaşadım ki,
cenneti de gördüm cehennemi de... öyle bir aşk yasadım ki, tutukuyu da gördüm pes etmeyide. bazıları seyerederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. öyle bir rol vermişlerdiki; okudum okudum anlamadım.. kendi kendime konustum, hem kızdım hemde güldüm halime sonra dedimki söz ver kendine; denizleri seviyorsan, dalgaları seveceksin. sevilmeyi istiyorsan; sevmeyide bileceksin. uçmayı istiyorsan; düşmeyide bileceksin. korkak yaşıyrsan yalnızca |
Benim görünmez gözyaşlarım var,
Her zaman kalbimden akan, Her zaman gözlerimden akan, Ben anları görünmez yaptım, Kimsenin benim lanetlenmiş bir melek olduğumu bilmelerini, İstemedim, Kanatlarımın kırık olduğunu bilmelerini, İstemedim, Biriyle olmak uğruna düşmeyi göze aldığımı bilmelerini, İstemedim, Onun beni oynattığını bilmelerini, İstemedim, Artık kalbimde kırık olduğu için geri dönemeyeceğimi bilsinler, İstemedim, Artık ben de bir faniyim, Kabullendim böyle ol |
hadi unuttun diyelim,
birisini seviyorsun delicesine. hadi ben de unuttum diyelim seni; ben de bir başkasını seviyorum. şimdi ne olacak? benim elimde, uykusuz sarhoş *******, kabuslarla uyandıgım gün dogumları. sen de umursamaz düşler, hep imrendigim sabahların güneşi... şimdi ne olacak? sen yeni bir aşkta bulacaksın kendini. bense; yeni bir aşkla tutacagım yasını!!! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.