![]() |
Kâlbim Hep Senle Meşgul...
Kâlbim hep senle meşgul, biliyor musun, Gözlerimde yaşlar var sor, siliyor musun, Özleyen benim ben ben sen ne diyorsun, Kâlbim hep senle meşgul, biliyor musun, Ayrılığa dayanamaz, dağlar ve de taşlar, Sen aklıma geldiğinde, gözümde yaşlar, Nasıl unutulur be nasıl o masum bakışlar, Kâlbim hep senle meşgul, biliyor musun... Yusuf Önder Bahçeci |
Kâlbim Hiç Yanılmaz
Çok dinledim o türküyü, sevdiğin belli değil, Gözlerin, seni kolay ele veriyor, o dilin değil, Kâlbim hiç yanılmaz, yâr benden uzak değil, Çok dinledim o türküyü, sevdiğin, bellideğil, Gözlerin seni kolay ele veriyor, o dilin değil... Yusuf Önder Bahçeci |
Kâlbim Huzur Bulmadı
Seni sevdim olmadı, kâlbim huzur bulmadı, Bekleyen gözlerim, gece ve gündüz ağladı, Seni sevdim olmadı, kâlbim huzur bulmadı, Bekleyen gözlerim, gece ve gündüz ağladı. Sevdim, unut be, diyenlere düşman oldum, Sevdim unut be diyenlerle yollarımı ayırdım, Sevdim, unut diyenleri de defterden sildim, Sevdim, unut be, diyenlere düşman oldum. Eğer ki seni görmeseydim, kimi severdim, Severmiydim, sevmezmiydim bilemezdim, Sen beni seviyorsun be bunu bilmezmiyim, Seni sevdim olmadı, kâlbim huzur bulmadı. Bu nasıl sevgidir Allah'ım, hayret ediyorum, Gözlerini unutmak mümkün mü deliriyorum, Hele, o tebessümleri yokmu, Allah diyorum, Bu nasıl sevgidir Allah'ım, hayret ediyorum. Yusuf Önder Bahçeci |
Kâlbim Huzur Bulmadı...
Seni sevdim olmadı, Kâlbim huzur bulmadı, Seni seven hep ağladı, Aman Allah'ım çıldıracağım. İçimde ki ümit susmuyor, Seni böyle düşününce, Sensizliğim aklıma geliyor, Aman Allah'ım çıldıracağım. Doluya koydum almadı, Boşa koydum dolmadı, Benim çilem dolmadı, Aman Allah'ım çıldıracağım.... Yusuf Önder Bahçeci |
Kâlbim Hüznünde
Şimdi senden ayrıyım seni seven kâlbim hüznünde, Bir gün olsun gerçekten gülmedim gülemem böyle, Bilsen içimde ne fırtınalar kopar yalnızım bu sahilde, Şimdi senden ayrıyım seni seven kâlbim hüznünde... Yusuf Önder Bahçeci |
Kalbim Kırık Yaralıyım
Bir tenhada görsem seni, Gözlerinden bilsem seni, Verem ettin beni beni, Senin için ağlıyorum. Kalbim kırık yaralıyım, Derdi dağlar sıralıyım, Sorma şimdi nereliyim, Senin için ağlıyorum. Yıllar oldu bir gelmedin, Gelip beni bir görmedin, Seni sevdim GÜL demedin, Senin için ağlıyorum. Yükseklerde olur ayaz, Bu sözlerim dua niyaz, Benim olsan ne var biraz, Senin için ağlıyorum Yusuf Önder Bahçeci |
Kâlbim mi Yalan Söylüyor
Benim kâlbim mi yalan söylüyor yoksa gözlerin mi, Kâlbim, seni seviyor diyor, gözlerin de teyit ediyor, O güzel gözlerin Gülüm seni ele veriyor ele veriyor, Kâlbim, seni seviyor diyor, gözlerin de teyit ediyor. Yusuf Önder Bahçeci |
Kâlbim Nasıl Ağlar
Karşılıksız sevdan yüzünden bu kâlbim nasıl ağlar, Görmezmisin bu sıra dağların ardında yine dağlar, Bakma Önder'in böyle şiir yazdığına ölümü sağlar, Karşılıksız sevdan yüzünden bu kâlbim nasıl ağlar. Sana gelemem sevdiğim, kârlar erisede erisede, Sana gelememki elime Ay ile Güneş'i verselerde, Bu sevdanın sonu yok şiirler yarayı az dindirsede, Görmezmisin bu sıra dağların ardında yine dağlar. İşte böyle mecazlarla anlatabilirsen anlat sevdanı, Hiç kimseler anlamasa da, kâlbin anlıyor sevdanı, Bir türlü çözemedim ben bizi ayıranları güçlü planı, Görmezmisin bu sıra dağların ardında yine dağlar.... Yusuf Önder Bahçeci |
Kâlbim Ne Hâlde
Ben laf anlatamadım seni seven kâlbime, Gel sen anlat anlatabilirsen hele bir dene, Kâlbim söz dinlemiyorki kâlbim ne halde, Ben laf anlatamadım seni seven kâlbime, Yusuf Önder Bahçeci |
Kâlbim Ona Ağlıyor
Esir etti gözlerin kâlbim ona ağlıyor, Hâlin nedir demedi sormadı ağlıyor, Gülü seven bülbülüm dilimi bağlıyor, Esir etti gözlerin kâlbim ona ağlıyor. Benimki bir heves değildi sevdaydı, Ben seni gizli sevdim seni eller aldı, Bilsen ayrılık acısı kâlbime acı saldı, Esir etti gözlerin kâlbim ona ağlıyor. Ilgıt ılgıt esen yeller artık beni neyler, Çok sevdiğim için, kâlbim deleyler, Durmadan çalsın, dert veren neyler, Esir etti gözlerin kâlbim ona ağlıyor... Yusuf Önder Bahçeci |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:16 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.