![]() |
Biliyorum günün birinde beni üzeceğini canım
Gözyaşlarımın sel olup akacağını biliyorum Bir gün telefon edip bitti herşey diyeceğini Ben bir başkasıyla yuva kuracağım diyeceğini Artık devam edemeyiz bu sevgiye Bütün bunları bile,bile seviyorum işte seni Birgün seni kaybedip ellerimin bomboş kalacağını Tuttuğum ellerin tenine dokunduğum Gözlerine baktığım kişinin başkasının Olacağını bile bile yinede seveceğim seni O gün gelene kadar canım !!!!!!! Bu şiir senin için canım sen kendi |
sen düşünme o düşün sün seni kırık kalbini kim düzelte bilir sadece
sıcacık bir aşk düzeltebilir . bunu odeğil sen bilirsin unutma sakın kendini değil onu düşün men gerek aşk bu aşk kim se bilemez bir sen bir de (aşk bua şk kimse bilemezzzzz) |
Yüzün gündüzleri parıldıyan güneş gibi,
Gözlerin *******i parlıyan yıldızlar gibi, Dudakların herşeyi saklayankaranlık gibi, Sana olan aşkım evrenin ta kendisi. |
lanet olasi terör,gözü yasli analar
icleri binbir türlü bizimle kan aglar yikilmiyorki su zalim daglar türke silah cekeni oyarlar sehitim mehmedim kimden istiyorsan can bak yaslisi genci diyorki kana kan onlar bize yan yan bakarken ölümüne vaz gecmeyiz bu topraktan evleri yurtlari olmayandan mezara sahadet koymayandan kanina susayip doymayandan ölümüne vaz gecmeyiz bu topraktan canini feda eden mehmedim haberini duydum hic bir sey yemedim bayragimi asmayana yaziklar dedim |
Hüznün gözyaşları, yağmur olup,
Vururken penceremin camına, İki yaş akar gözlerimden, Dalar giderim enginlere, Mazide kalan acı dolu günlere. Bedbaht geçen yıllarımın şerefine, İçip sarhoş olmak gelir delice. Geçmişimdeki hataları tamir edememişken, Yarınlardan bahsetmek neden. Umut vaâd ederken gelecek, Kendimi bana kim verecek. Beynim düşüncelerle sancılı, Ruhum, karmakarışık, yaralı. Pişmanlıklarla dolu bir hayatı, Hangi ilaçlarla sarmalı. Kaçmak, çok uzaklara, Kimsenin olmadı |
Sen bir çiçek değilsin ki ;
sonbahar geldiğinde dal dal kuruyacaksın sen bir gün değilsin ki ; gece olunca karanlığa karışacaksın sen bir şiir değilsin ki ; son satırında sonra noktayla sonlanasın sen nesin biliyor musun? Yasadıkça seninle devam edip seninle biten içimdeki nefessin sen.. Ve biliyorsun ki ben nefessiz yaşayamam S E N İ Ç O K S E V İ Y O R U M M Ü G E M M M M M M M Ç O K S E V İ Y O R U M M M M M |
yine gece oldu
yatmak için girdim yatağıma yine kendimleyim işde başımı yastığıma koyduğumda, yine sen geldin aklıma... söz vermişdim oysa defalarca kendime sevmek yok sana unutcaksın unutmalısın diye ama olmuyor ki unuttum deyince unutamıyor ki insan o kadar zormuş ki unutmak yine kızdım kendime aklımla kalbim savaşa girdi sanki aklım unutmamı kalbimse seni istiyordu ben denedim kalbime söz geçirmeyi ama olmadı... ilk defa aşık oldum ben çünkü, |
düşlerin parlayıpsöndüğü yerde
buluşmak seninle bir akşam üstü, umarsız şarkılar dudağımda bir yarım ezgi, sığınmak gözlerine sığınmak bir akşam üstü. gözlerin bir çığlık bir yaralı haykırış, gözlerinbu gece çok uzaktan geçen bir gemi. Bir orman bir gece kar altındayken, Çocuksu bu çağrı koşmak seninle, Elini avcumda bulup yitirmek, sığınmak gözlerine sığınmak bir gecevakti. Ellerin bir martı telaşlı ve ürkek , Ellerin fırtınada çıldıran bşr yelken. Bir kenti böylece bırakıp |
Ölüm bitirir diyorlar sevgiyi,
benim sevgim ölümle bitmez. Ben ruhumla sevdim seni, ruhler asla ölmez.......................... |
Yorgun bedenim kan aglıyor beni bıraktıgından beri ne vardı sanki
gitmesen bırakmasan ellerimi olmadı demı canım olmadı yapamadık, sen miydin suçlu yoksa benmi anlayamadık birbirimizi. Biliyorum farklı dünyaların insanlarıydık hayata bakış açılarımız bıle farklıydı ama ne sen değiştıre bildin kendini ne de ban , ne sen anlaya bildin beni nede ben anlaya bildim seni. Olmadı işte canım olmadı yapamadık oysa böylemi söz vermiştik birbirimize hani hep birlikte olacak hiç ayrılmıyacaktık, günler ge |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:03 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.