![]() |
Sancılıydım,
Bir yer arıyordum, Sen yoktun, sevgilim... Dağlara çıkmıştım, Dağlar ne güzeldi. Gözlerin gibi kocamandı Sensizdim,hasretin,kokun Sarmıştı bedenimi, Sarhoştum... Sizin hiç erik ağacınız Oldumu GÜLÜM, Sevdinmi dallarını Dolandınmı gövdesine usulca Yoldaş, arkadaş oldunmu hiç. Hasretim.. Bebeğim.. Hava karardı yine Akşam oldu yine Çok özledim seni. Sanki yanımdaydın. Ama biliyorum sen yoktun. Kokun,dolandığım boynun, Öptüğüm dudağın. |
Biliyordum malesef;
Her şeyin böyle olacağını, Onun seni affedeceğini, Senin artık işe gelmeyeceğini. Aslında her şeyin, Veda saati geldi artık dediğini. Sırf senin istediğin olsun diye... SUSTUM...SUSTUM.... Sen gittikten hemen sonra; İçmeye gittim, Orda sana birde şiir yazdım: SENİN ARTIK İŞE GELMEYECEĞİNİ ARTIK SENİN İŞE GELMEYECEĞİNİ. Ferudun Ergan osmaniye 19-mayıs-07 19:08 |
Kalbim eger olmasaydı , Seni bu kadar
sevmezdim . Eger merhametim olmasaydı , En kötü gününde, basını yaslayacak , Biri olmazdı..... Günlerden bir gün seni sevecegim aklıma, Seni sevecegim ne zaman gelse olmaz derdim, Kim derdiki olmaz dediklerimi, Ölümüne seveceğim...... |
Sen güllere özenme güller sana özensin. Üzme tatlı canını sen
güllerden de güzelsin. Sevgi kadar özgür Özgürlük kadar özelsin. Bir gülsen dünyalara bedelsin. Bakışlar vardır insanı ömür boyu ağlatan. Yollar vardır aşılması güç olan. Kalpler vardır acılarla parçalanan. Ve insanlar vardır hiç unutulmayan. Sanma beni sevip de bırakanlardan. Benim sevgim mezara kadar olandan Senin kanadın olmak isterdim Ben olmadan uçma diye Senin baharın olmak isterdim Ben olmadan açma diye Sana ne demeliyim |
Gözlerimi bir an olsun senden alamıyorum
Sensiz bir dakikayı geçirmek istemiyorum Ömrümün sonuna kadar senle olmak Seninle bu hayatımı paylaşmak istiyorum Sen benim yüreğime zincir vurup sakladığım Ve sevdiğim halde haykıramadığım tek varlıksın Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor Sensiz bir gün çok zor Şevin çok zor… Ne dil yeter seni anlatmaya, Ne göz kıyar sana bakmaya, Ne ellerim dayanır sana dokunmaya, Ne kollarım uzanır seni sarmaya Hiç ömür yeter mi? Bir se |
HERŞEY GEÇ
Umut dolu şu kalbime Umutsuzluğu yerleştirdin. Sonra bir gün arkana bile bakmadan çekip gittin. Ne edersem edeyim sensiz. Hiç mi hiç düşünmedin. Bir gün elimde bir silah kafama dayalı, Artık gelme yanıma tüm kapılar kapalı. O zaman ağlarsın belki, Ama geç,belki mezarda bulurum severim seni. Gözlerimin önünden geçiyor hayatım,bir daha gördüm seni o sahnede. Ölme vesilen ,cehenneme gönderen olarak. Bir kez daha gördüm seni, Elimden bırakıp cehenneme yolluyarak. Her şey |
Nereye gitsem aklımda hep sen
Nereye baksam gözlerimde hep sen Sensiz olsa bu benlik nasıl gülecek Seni özleyen bu gönül seni nasıl sevmeyecek Belki uzaktasın ama Bu kalbim hep sana hasret güdecek Mesafeler aramızda olsa bile Gözlerim seni görmüyor olsa bile Sevginden uzun süre ayrı kalsam bile Kalbim seni sevmeye devam edecek... Her zaman kalbimdesin Benim tek aşkım sevgilimsin Uzaktasın diye değil Her zaman özlemimsin Ben seni çok sevdim deliler gibi Bu büyük aşk ancak t |
Bir eylül sabahında buldum seni
İçim ürperdi seni görünce İçim yandı sana bakınca Konuşamadım seninle Anlatamadım sevgimi Rüyalarıma girdin sen Hayaline daldım Her tarafta sendin Senin o gülüşün O bakışın yaraladı beni Hep içime attım seni Hep içimde bir yara kaldın Sen benim tek sevdiğim oldun Hayallerimde rüyalarımda Eline bir diken batsa Benim canım yanar Sen beni gördün mü bilmiyorum Ama ben seni uzaktan sevdim Ben seni çok sevdim Cesaretimi bulup |
Şu an SENi düşünüyorum
Gözlerimde yaş Aklımda SEN varsın hep Daima yanımdasın Şu an SENi düşünüyorum *******im gündüze Gündüzlerim sana çevriliyor Elimde kurşun kalem gözümde yaşlarla Düşüncelerimde hep SEN Aklımda hayalin Elimde kurşun kalem kalmış SENden geriye Ben SENi düşünüyorum Elimde kurşun kalem Resmini duvarlara çiziyorum Kalbimle birlikte Sevdan bir ateş Kalbim üzerinde YANSA DA BU YÜREK RUHUM HEP SENİNLE HATİCEM SANA AŞIĞIM ESMER GÜLÜMMMMMMM!!!!!!!!!!! |
Sadece gözlerime bak
Ve sadece beni düşün bebişim Çünkü ben Her zaman seni düşünüp hayal kuruyorum Ayrılığı düşünme bebişim Sen yanlız benim bebişim olacaksın Ve sadece benim Hep benim kalacasın Dün gece rüyalarıma geldin Gözlerime baktın Ve arkanı dönüp Gidiyorum dedin Ben seni bırakırmıyım bebişim Ben sensiz olabilirmiyim bebişimmm Yanlızlık sadece bir anda gelişir Ama sensizlik bitmez bebişimm En az beni sevdiğin kadar Sana aşığım bebişim Seni asla bırakmam Bırakam |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.