![]() |
Haddi Hesabı Yok
seni düşünürken içtiğim sigaranın haddi hesabı yok babam anlamasın diye evin damında içerdim sonra yaptığım kağıttan uçağın içine kor uzaklara fırlatırdım izmaritleri seni düşünürken içtiğim sigaranın haddi hesabı yok Baykal Kaanalp |
Hadi Ver Artık
kirletmeye korkarım beyaz sayfaları o yüzden zihnime yazarım aşkımı aklım sende kalsın gönlüm dilde olsun dermansan bana ilacım sende dolsun hadi ver artık Baykal Kaanalp |
Hadi Yarına Gidelim
hadi yarına gidelim sorun etmediğimiz bakışlar arasında uçağımız geç kalabilir bu önemli değil hislerimiz var hadi yarına gidelim beraberimizde ne istersen götürelim Baykal Kaanalp |
Haki
cebe doldurdun elinle bir ömürün sakisini giy esvabın hakisini verdiğin hayır tersinle inan ki gider seninle Baykal Kaanalp |
Hala Hayata Umutsuz Değilim
çılgınlık bu biliyorum ama olmasını dilemiyorum ipin ucunun kaçmış olmasını hala kabullenemiyorum hala hayata umutsuz değilim farkındayım bu yanlış bir eğilim ipin ucu kaçabilir bu sorun değil aslolan mutsuzlukdur sevgilim Baykal Kaanalp |
Hani
hani hatırlıyormusun o günleri bu caddede eski evler vardı bize geçmişten öyküler sunardı beyaz kelebek gibiydi tülleri hani büyük kapının önünde dururdun sevenler niçin ağlardı aşıklar nasıl kavuşamazdı diye soracak gibi olurdun hani leylekler çocukları getirirdi uzun sürerdi mutluluklar balonlar bir bir havalanırdılar anneler bebekleri emzirirdi hani pazarları geç kalkılırdı kahvaltılar öğleye yakın misafirler gelirdi akın akın udlarla şarkılar çalınırdı hani yeşildi mutluluğun adı gücenmezdi kimse birbirine bulutlar düşerdi peşine yağmurlar bir başkaydı Baykal Kaanalp |
haTa
elinde tuttuğun,sahip olduğun şeyleri,avuçlarından kaçırmak,ya da çürük dallara tutunup,sağlammış gibi,görmek istemek ya da,yanlış ata oynamak her defasında 8bilerek ve isteyerek) Baykal Kaanalp |
Hatırlat Kendine
mutlu olduğunu hatırlat kendine ne kadar şanslı olduğunuda bir gönül tarafından sevildiğini sevebildiğini kendininde ardından koşabildiğini sık sık hatırlat kendine sahip olduklarının kıymetini ağırlığını bir buluşma anı ayarla mutluluk olsun adı taşıyabileceğin ağırlığın denizin içinden alabildiğin tuz oranı senindir,yeterlidirde mutlu olmak için bunu bil sık sık hatırlat kendine yaşayabildiklerinin değerini yaşamak zorunda olmadığına Baykal Kaanalp |
haVan
ıslak düşlerinde sakinim gözlüklerimin bana gösterdiklerinde saklı ınanıp aldaqnışım pençesinde sabahladığım zebani bile tutmaz oldu ellerimi ki gökgürültüsü gibi sesim tavuskuşu güzelliğim çırpınışlarını dindirdi bütün içinde uyuştuğum kuş tüyü yatağımı değiştim bir hintliyle çalmıyor kapımı bütün uyku hapları gözlerim bana inat hep açık dövdüğüm cevizler bile diri duruyor hala tokmağı kırık havanda Baykal Kaanalp |
Hayal
benimkisi bir düştü gerçekleşmesi imkansız bazı zamanlarda görülmüştü ama plansız programsız Baykal Kaanalp |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.