![]() |
Olamamışsak
Dün yoktuk Bugün varız Yarın Yine yok olacağız Bizden Geriye ne kalacak İnsan olmak Kolay değil Olamamışsak Bizi kim Hatırlayıp Anacak... Ziya Kara |
Oldukça Zor Bir Şey
Seni bana hatırlatacak ne varsa Hepsini, her şeyi bir bir yakacağım. Bundan böyle; nerde akşam orda sabah Dünyanın anasını satacağım! Ne söylüyorsa; sade dilim söylüyor Gel,sen olanları bir de kalbime sor Havasız, susuz, gece gündüz uykusuz Sanki damarlarımda kan dolaşmıyor. Yaşıyorum sanıp da; yaşayamamak Yok yere ona buna kızıp darılmak Şarkıda şiirde teselli aramak Ölüp ölüp dirilmek, oldukça zor bir şey. Ziya Kara |
Olmadı
İstediğim gibi bir hayatım olmadı Hayatımda da istediklerim olmadı Gerçekler yalan yalanlar gerçek olmadı Hayatta tek bir gerçek var ki; onu da bilen biri olmadı. 01.07.2006 Ziya Kara |
Olumlu Bir Şey
Sen hayatına olumlu bir şey katamazsan Hayat sana daha fazlasını nasıl versin Sahip olduklarının kıymetini bilemezsen Bilki elindeki avucundakileri de kaybedersin. 30.06.2006 Ziya Kara |
Olur İnşallah
Seni bir zamanlar sevdim diye, Beni hala çantada keklik görüp; Damarıma basmaya kalkma, Sabrımı da zorlama. Sensiz, ben beni buldum sonunda; Güzel şeyler oldu hayatımda. Senin tuttuğun dilekler de, Balık kavağa çıkınca; olur inşallah... Ziya Kara |
Öldüğüm Gün
Öldüğüm gün Asıl hayat başlayacak Çünkü; bir daha hiç ölmeyecek Sadece hesap verecek Ve de karşılığını göreceğim. Kendimden öyle eminim ki Bir daha hiç ayrılmayacağız. 09.10.2006 Ziya Kara |
Ölmemelisin
Bugün bana yaşattıklarını, Dilerim; bir gün sen de yaşarsın., Dünyanın kaç bucak olduğunu Belki o zaman anlarsın. Dilin, damağın kuruduğunda; Ölecek gibi olur, Ölmeye ramak kalır, Acı çeker, kıvranır, Ölmek istersin. Ölüm! bir kurtuluş olur da; Yaşattıklarının hesabını vermeden, Ölmek istesen de; Ölemezsin, Ölmemelisin! Ziya Kara |
Ölsemde Kime Ne
Hasta olmuşum, kime ne? Kim sorar ki; ne olmuş bana. Muhtacım her zaman sana. Sen yoksun, ben kendi kendime... Ölsemde kime ne! ? Acıyorum, acıyorum Sensiz geçen gençliğime, Her an seni arıyorum. Sen yoksun, ben kendi kendime... Ölsemde kime ne! ? Yanıyorum, yanıyorum Bir başkasına değil de Bil, neden sana tapıyorum? Sen yoksun, ben kendi kendime... Ölsemde kime ne! ? Ayrılığımız biter mi hiç? Sorsan da bilemem benki, Sensiz ben, yaşayan bir ölüyüm sanki! Sen yoksun, ben kendi kendime... Ölsemde kime ne! ? Ziya Kara |
Ölüm
Yoksun ama varsın yanıbaşımda Yolda evde soframda yatağımda Hayatı seninle paylaşıyorum Ölüm de seni benden alamadı. Ölüm denen bilinmeyen nedir ki Sevgiyi köreltip yok edebilsin Bugün sen yarın ben yaşayacağız Ölümü ölümsüzlükte paylaşacağız. Ziya Kara |
Ölüm Olmasa
Ölmemek için; doğmamış olmak lazımdı! Ölüm olmasa; Yaşam anlamsızlaşırdı! Ziya Kara |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.