![]() |
Çağır Beni
ne olur sıcacık günlerde soğuk *******de hiç bırakma beni ansızın çekip gidersen yaralarsın darmadağın edersin yüreğimi düşlerim düşüncelerim hayallerim zenginleşti seninle birlikte her şeyimizi paylaşacağız mutluluğu yaşayacağız beraberce inan yarınlarımız çok daha güzel olacak canım sevdiğim yalnızca seni saracak kollarım yalnızca sana dokunacak ellerim engin aşkımın ifadesi olacak sana bütün şiirlerim şu anda aşkımı haykırsam sana beni duyar mısın? acaba! ellerimi uzatsam tutar mısın ellerimi sevgili cana? öyle neden uzaklardasın? gelip kucaklasana beni sımsıkıcasına günlerim aylarım yıllarım sensiz geçsin istemem asla ümit ışığımı yakmanı isterim benden uzaklarda olsan da neden diye sormam asla çağır beni koşar gelirim sana Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Çalıver Kapımı
Yalnız çekilmiyor ıssız ******* Seninle aşk ne de güzelmiş meğer İsyan edeceğim gelmezsen eğer İnan ki sensizlik ölümden beter Bilsem ki döneceksin yarınlarda Razıyım sabahlara dek aksın göz yaşım Ben sensiz ne ederim buralarda Bil ki sensin benim tek arkadaşım Güzel kalbine yazıver aşkımı Senin sevdan uğruna ölmeme yeter Bir gün ansızın çalıver kapımı Sevinçten uçurmak istersen eğer Hüseyin Erdoğan |
Çare Ol Derdime
sen o kadar güzel bir hanımefendisin ki yılın dört mevsimi hiç solmayacak bir orkidesin sanki her mevsim rengarenk açmalısın benim dünyama sen yalnızca baharı yaşamalısın ömrün boyunca çare ol derdime bir ilaç gibi dokunma sevgime hiç üzme beni bendeki köklerin öyle derin ki inan ki hiç kimse sökemez seni 16.01.2005 Hüseyin Erdoğan |
Çekip Gidecek Zaman mıydı?
gözlerimi neden buğulu bıraktın böyle tam sevdamızı doruklarda yaşarken çekip gidecek zaman mıydı söyle? debisi yüksek Kızılırmak gibi gizli bir nehir var şimdi gözlerimden yüreğime sükut içinde kıvrılarak giden akar durur aralıksız bir şekilde hiç zaman ayırt etmeden gece ve de gündüz demeden hiç etkilenmeden mevsimlerden ellerimin sırtında yaş damlaları galiba hiç kurumayacak ömrümce bilsem ki kaybolup gidecekler mahşerde kalbimdeki bulutlar,gözlerimdeki yağmurlar oturup ben de ıssız bir köşede ömrümün dolmasını bekleyeceğim sessizce 23.01.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Çekip Gidersen Eğer
kıraç topraklar gibiyim senin için sevgi yağmurlarında ıslat beni sakın soldurma kalbimdeki gülleri yalnızca beni kokla ölünceye değin ne olursun ellerimden ayrılmasın o güzel ellerin bir gün beni bırakıp gidersen bu koskoca şehir göçer başıma beni böyle sevgine muhtaç edersen bilmem ki ne yazılır benim mezar taşıma viran olur bu kentin sokakları harabeye döner köşkleri sarayları tat vermez ne boğazı ne de restaurantları bir gün haber vermeden çekip gidersen eğer çünkü çünkü biliyorum sensizlik ölümden de beter 21.07.2005 Hüseyin Erdoğan |
Çıkıp Gel Baharım Sararıp Solmadan
hasretin kemiklerimi bile kül etti inan yokluğunda toz gibi savruluyorum çıkıp gel baharım sararıp solmadan sana kavuşacağım günü umutla bekliyorum sen benim sevgi denizimdeki azgın dalgalarımsın ne olursun beni vurup durma kayalıklara sen yüreğimde esen mutluluk rüzgarımsın sakın beni sürükleme bir o yandan bir bu yana esir oldum ben senin muhteşem sevdana ne de şanslıyım ki esaretimi yaşıyorum baharımda kim diyor ki bir yıl dört mevsimdir diye mevsim bir tek bahardır senin yanında sen duygularımı sevgimi yüklediğim goncamsın her sabah güneş doğunca sevgi açarsın dünyaya inan ki ömrüm boyunca bu güne değin hiç susamamıştım böylesine derin bir sevdaya güneş bile karanlık durur gözlerinin yanında mutluluk buluyorum senin o pırıl pırıl bakışlarında razıyım ömrüm boyunca sende mahkum olmaya ölene dek senin o güzel yüreğinde tutsak kalmaya 12.11.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Çıldırırdım Çıldırırdım Vallahi Billahi
ne güller açar ne de karanfiller sen yanımda yoksan eğer sabah olunca bir kez daha anladım ki sensiz geçen her gecem ölümden beter bil ki sensizlik yıkıyor beni her gece teselli buluyorum rüyalarımdasın diye bir gün bir yıl gibi yakıp geçse de inan yalnız seni seveceğim ömrümce nerdesin aşkım sen nerelerdesin? sanki yıllardır benden uzak yerdesin çıldırırdım çıldırırdım vallahi billahi iyi ki hayallerimde ve düşlerimdesin Hüseyin Erdoğan |
Çiçekler Bir Tek Seni Açar Bu Şehirde
senin gözlerin rengarenk bir bahardır bakışlarınsa sanki ağustos güneşi ellerin tenimi okşayan bir meltem yeli o güzel yüreğin de yüreğimin tam eşi sözlerinse kalbime akan mutluluk seli çiçekler hep seni açar bu şehirde sen kokarsın kırlarda bahçelerde seni benden ömrümce alamaz hiç kimse yeter ki ellerimi hiç bırakma sen de ben senden önce aşk nedir bilmezdim seni sevince sevdayı hece hece ezberledim belki çıkıp gelir de bana sıkıca sarılırsın diye her gece düşlerimde bile bir tek seni bekledim söyle sevdiğim neden geciktin? sen nerelerdeydin? hasretine bir gece bile dayanamayacağımı bilmeliydin Serçe'm inan ki beni buralarda adeta çıldırtıyor sensizliğim beni bitkisel hayattan kurtarmak için gecikmeden gelmelisin aşkından kırarmış saçlarımı parmaklarınla tarayıp sevmelisin hasretinden yanmış çatlamış dudaklarıma merhem olmalısın o muhteşem sevgini bir pınar gibi şırıl şırıl yüreğime dolmalısın işte sevdiğim ben de ben de bir tek senin ellerini tutmalıyım ömrüm boyunca şiirim,serçe'm diyerek yalnızca sana sarılmalıyım 21.06.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Çiçekler de Açmadı
dalgalar yorgun düştü artık vurmuyorlar sahile ırmaklar denize küstü inan ki gittiğinden beri dökülmediler körfeze lodos estikçe sandallar devrildi her biri sürüklendi bir köşeden diğerine bazıları gece yarısı yan yatmışlar duruyorlar kumlar üzerinde Akdeniz'de her şey bitkin vaziyette dağlar ağlıyorlar ovalara yeşilin gölgesi bile artık kalmadı ormanlarda sanki her yer çölleşti buralarda sen gittin gideli çiçekler de açmadı bir daha Hüseyin Erdoğan |
Çiçekler Sen Gülünce Açıyor
geldin geleli gözlerim ışıl ışıl artık sardı sevdalı kalbimi pırıl pırıl aydınlık gecem gün oldu mevsimim de bahar bil ki bende seni seven bir yürek var beni gönül tahtına bir çıkar da kral nasıl olurmuş görsün bu dünya beni her gece çağır da sen de anla sen de derin yaşa ne de heyecanlıymış prensli rüya güneş sen uyanınca doğuyor bu şehire çiçekler sen gülünce açıyor bahçelerde ne de güzel yüreğin dönmüş bir nehire sevgi akıyor bende yana habire gönül bahçemde açıverdi sevgimiz rengarenk oldu bütün çiçeklerimiz güldü yüzümüz canlandı gözlerimiz muhteşem bir sevdanın kahramanlarıyız ikimiz 29.08.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:22 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.