![]() |
Kavga..(Her zamanki haller..)
--Bak yüzüne söylüyorum! ..hatalısın sen! -- Hadi ordan! ..asıl sen! ..hatalısın serserisin -- Asıl sen serserisin doğru konuş benimle.. -- Yanlış konuşan sensin kendine gel kendine! -- Allah kahretsin nerden buldum bilmemki -- Asıl seni kahretsin ben ilk günden pişmanım -- Bak tepemi attırma! ..sonra pişman olursun -- Atarsa atsın be! .. kendini ne sanıyorsun -- Yazıklar olsun sana hani beni seviyorduni? -- Ya sana ne demeli! ..hani sen seviyordun? -- Hiç yalan söylemedim ama inanmıyorsun -- Ben sana inansamda,beni anlamıyorsun! -- Ya..özür dilerim aşkım kalbini kırdım -- Kalp benim değilki kendi kalbini kırdın -- Seni çok seviyorum ne olur inan bana -- Ben daha çok seviyorum hem Vallah’a Billah’a -- Ben daha çok seviyorum -- Yok canım ben daha çok seviyorum.. -- Hayır ben -- Hayır ben… -- …….! ! ! -- ……..! ! ! Cengiz Süslü |
Kediler..
Ne sevimli hayvanlar Şu kediler Yumuşacık tüyleri Aşık eden gözleri İhtirası, kinleri Kıpkırmızı dilleri Kinli, kanlı elleri Ne masum şu kediler Ciğeri çok severler Yiyip yemedik derler Doyunca sırt dönerler Şu sevimli kediler Başını okşarsınız Sırtını kaşırsınız Birazda acırsınız Tırmalar kızarsınız Birlikte yatarsınız Çok şanslı bu kediler Hayvanı koruyalım Ona kucak açalım Oyuncaklar alalım Yoksa kızar kediler İnce gizli tırnaklar Yüzünüzde tırmıklar Kırık dökük umutlar Vay miyavlar, miyavlar Kuyruğunu sallarlar Ne derlerse yaparlar Sabrınızı zorlarlar Şu sevimli kediler Sevgi şevkat alırlar Beğenmezse ağlarlar Biraz yürek dağlarlar Aklınızla oynarlar Bizim nankör kediler. Cengiz Süslü |
Kendi Cenazemi Kıldığım Gündür
Merhamet diledim Tanrıdan her gün Dedim aşkta artık beni sen güldür Giderse ölürüm inan ki o gün Kendi cenazemi kıldığım gündür Bundan sonra sana edemem kelam Diz çöküp önünde veremem selam Gitmeden içimde kendini öldür Yoksa cenazemi kıldığım gündür Artık ondan sonra para pul şöhret Artık ondan sonra hayata sabret Ölümden farkı yok dostlarıma ilet Kendi cenazemi kıldığım gündür Bundan sonra sana edemem kelam Diz çöküp önünde veremem selam Gitmeden içimde kendini öldür Yoksa cenazemi kıldığım gündür Bundan sonra sana edemem kelam Diz çöküp önünde aşk dilenemem Gidersen hayata hiç direnemem Benim cenazemi kıldığın gündür Cengiz Süslü |
Kıyamet
Bir ilkbahar gününde başlarsa dökülmeye yapraklar Belki o an şehrin bütün sokakları ağlayacaklar Yavaş yavaş eser ve önüne geleni savurursa rüzgarlar Taşıda, toprağıda o andan sonra huzura çıkacaklar Sen öldüğüne değil doğduğuna ağlayacaktın zamanında Kaldır başını ve gör utanılacak halini zifiri karanlıkta Bir zamanlar derbeder geçen kendince o zevkli hayatında Hiç düşündünmü, şimdi ne kadar pişman olacağını Allah'ın huzurunda Kanunun vurduğu suçluluk mührünü taşımıştın bir zamanlar sağ bileginde Sen taşırken o mührü bir mühür daha vardı ta.. yüreğinde Kanundan korktunda yakalayıp darağacına asar diye Hiç korkmadınmı sende görmeyen anlının pişeceğini kızgın demirde Açacaklar bir zamanlar günlük diye tuttuğun o çirkef defterini Bu senin kendi günahlarını çizdiğim portren olacaktır Okuyunca şaşkınlıktan faltaşı gibi açacaksın gözlerini Ruhuna vurulan zincir sonsuza dek hep orada kalacaktır Bir gün gelecek iyiyle kötü,soğukla sıcak bir arada olacaklar Ne kötü iyiye ne soğuk sıcağa düşman olmayacaklar İşte o zaman iyiler gülerken dünyada yaptıklarına pişmanlık duymayacak Yalnız temiz bir ruhla gelip ruhuna kirletenler orda ağlayacaklar KIYAMET denen o günde çalınca muhteşem SUR borusu Belkide benim beynimi saracak hep kaçtığım o cehennem korkusu Neden neden diye çınlayınca kulağımda meleğim her sorusu Senin için birkez daha çalacak Cehenneme atılışının tören Borusu Cengiz Süslü |
Kırmak
İnsan kalbini kIrmak yanan sigara gibi... Bir ucu onu yakar bir ucu kendinizi. Cengiz Süslü |
Kime Küssem..
Umudu yitirdim bir gece vakti Kendimemi küssem yaramı küssem Kör felek kancayı hep bana taktı Yazımamı küssem bahtamı küssem Takıldım kaderin dönen çarkına Çevirdi mecnunun çölde aşkına Çektiğim acının kimse farkına Varmadı bilmemki elemi küssem Gül idim ateşler attın özüme Göz yaşım dökülüp düştü önüme Bağ iken gün begün bir viraneye Dönderdin acaba sanamı küssem Hiç bir şey olmamış gibi sonbahar Kurumuş dalımda yaprağı arar Rüzgarda olmadı gönlüme yarar Baharı unutup kışamı küssem Yolcuyum geceden gündüze doğru Beynimde dans eder cevapla soru Pusulam şaşırdı bir doğru yolu Bulmadım gittiğim yönemi küssem Efkarım çektiğim dumanla sırdaş Hiç kimse olmadı böylesi yoldaş Güvendiğim dostlar taş üstüne taş Attılar dökülen kanamı küssem İnsaf et gönlümü yarma derinden Umudum boşaldı zembereğinden El neyse acaba senin dilinden Nasıl kurtulurum şansamı küssem Gün geçer ettiğin tek tek önüne Dökülür dönersin bir derbedere Yalancı dünyanın ben düzenine Yetişmedim bindiğim tayamı küssem Ömür bu sayılı gelip geçecek Bütün acılarım o gün bitecek Elbette sanada sıra gelecek Hesabı unutup aşkamı küssem Gün bu gün eğriyi doğruya çevir Nefretini kini sevgiyle devir Allah sana bile mutluluk verir Unutup her şeyi dünemi küssem. Cengiz Süslü |
Kimler Bilecek
Ne kadar umutsuz olduğumuzu Kimler anlayacak, kimler bilecek Baharda kuruyup solduğumuzu Kimler anlayacak, kimler bilecek Kimlere bu aşkı anlatacağız Seller gibi coşup çağlayacağız Sanırım sonsuza dek ağlayacağız Kimler anlayacak, kimler bilecek Görmediler akan gözyaşımızı Kısa döndürdüler baharımızı Alev, alev yanan ıiu bağrımızı Kimler anlayacak, kimler bilecek. Cengiz Süslü |
Kimleri Vuracaksın
Hafızamda kalan tek şey Bir resim kadar donuk Hatıran olacakmış Bir pencere kenarında Yağmuru seyrederken Gözlerim dolacakmış İlkbaharı kış zannedip Zamanı ufuğa serip Öylece yaşamakmış Derimi kavuran sıcak Hasretinden bıkarak İçimde donacakmış Sen uykuda gece üç beş Ben deryada bir çilekeş Gönül mecnun olacakmış Beden sensiz kıvranarak Yokluğuna sarılarak Rüyalara dalacakmış Sen kim bilir nerelerde Hangi yabancı ellerde Çaresiz gönüllerde Kimleri vuracaksın Beni vurduğun gibi Çekip gittiğin gibi. Cengiz Süslü |
Kimliğimi Bıraktım..
Ne kadar hüzünle korkum var ise Hepsini senin yatağında bıraktım Ne kadar sevinçle coşkum var ise Hepsini senin yastığında bıraktım En derin duygular yaşadım senle Hiç yoktan acılar çektim bedende Ağzımdan çıkan harfte hecede Aklmı senin ateşinde bıraktım Hoşçakal diyorum giden bedenim Kalbim hep seninle yemin ederim Ha gurbet,ha sıla aynı kaderim Varlığımı senin ellerine bıraktım Bıraktım ne kadar ömrüm var ise Nasılsa girmişim etten kafese İlk günden bu güne nefes nefese Ömrümü sana gölge bıraktım Düşmedi aklıma bir kez ihanet Kıyamete kadar sevgin emanet Adın ile ayni dilde şahadet Kimliğimi senin hayatında bıraktım Cengiz Süslü |
Kin
Güzelliklere düşman Mutluluklara hüsran Kin Muhabbetleri bitiren Düşmanlıkları getiren Kin Göze inen kara perde Dostluk kurar Azrail'le Kin Geleceği yok saydırtan Geçmişe bağımlı kalan Kin Ekmeğini tuzsuz kılan Koynunda uyuyan yılan Kin Maneviyatına çarmıh Ruhuna çakılan mıh Kin Kalbi çürüten hastalık Barış ile gelen sağlık Kin Batık gemide uyuyan Nefretle yüzeye çıkan Kin Cengiz Süslü |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.