![]() |
Gönül Yolu...
Bırak lafı...yaşa ki...kendilerinden geçsinler Sen onları değil,onlar seni seçsinler Reyhan Tataroğlu |
Gör/Eceli
Aşka dair ne var ise,hepsi de göreceli Aşık ol ki,ölmeden önce gör...eceli Reyhan Tataroğlu |
Gör/Kem/Siz/lik
Unutma ki,temelindeki harcı Saraylara koyayım,yapayım baştacı Reyhan Tataroğlu |
Görmek ve Bakmak
çok gezdim çok aradım bir çirkin seveyim diye Yaratmamış Mevlam hiç çirkin hediye Reyhan Tataroğlu |
Götüüüür...
doğru yanlışı hoş görse yanlış doğruyu hoş görse dünya ne güzel olur gören görmeyeni götürse Reyhan Tataroğlu |
Gözüm!
Ne iki nokta üst üste Ne de üç nokta yanyana Hak yolunda Tekbir nokta vardır Sözün kısası... Sözüm anlayana... Reyhan Tataroğlu |
Gurban! ..
Bir çift göz ile,bir el di beni çeken Gönlümü cezbedip,tevhide yönelten Reyhan Tataroğlu |
Gurbet denen Servet...
Ey! Gurbet... Yine sana mı düştüm Yine yalnızlıkla örtüştüm Ne kadar sarsanda,ısınmam Isınacağımıda hiç sanmam Değilim hevesli,yüzüne Sebep...hiç...bir düzine Kazanç diyorlar adına Kim ermiş muradına Çekip aldığındı,sılam Kesildi haber,kesildi selam Çok soğuk inan,bağrın Gelmeyecekmi ki hiç,baharın Şefkatin,sevgin karaborsa Fark etmez adın... İstanbul...Kars...Adana...Bursa... Hangi il olmuş olursa... Ey! Beni gurbete düşüren kul... Var git,sılaya sokul Gurbet zulüm eden zalim Sılaya varır mı ki mecalim Sitemim sana değil... Ey! Gurbet Ne olur beni de idare et Anladım ki... Sen yapıyorsun görevini Ya Sen! ... Ey! Sebebi gurbetim Artık yeter! ...Sende gör,gör evini... Reyhan Tataroğlu |
Güle güle gurban
Sende mi bu diyarı terk ediyorsun gurban Selamına aleyküm selam demeden daha Duygularım kervan yükü gibidir şu an Dostluklar unutulmaz,unutmayalım sakın ha! Hangi rüzgar götürür seni buralardan Poyraz mı,karayel mi yoksa sam yeli mi Kırklara,yedilere eşlik eden turnalardan Söylesene hangisi,yoksa adam eli mi Bu değirmen kimleri un etmediki Ağızda bir lokma ekmek olmak gerek Kimler Mevla için buğday ekmediki Kimi sarı,kimi kırma,kimi de gerek Lafa aldırma gurban git selamette Hakka secdede dere,tepe fark etmez Dünya yalpalıyor,sıra büyük alamette Rabbim, sözlerinden haşa çark etmez Ateşin kalır,bu diyarlardan gitsen de Yazın beni,kışın bedeni yakar Değil kalem,sopa ile davar gütsen de Biliyorum,Hak için olacaksın vakar Reyhan Tataroğlu |
Gülümse...
gül kokmazsın oturmakla çiçekci dükkanında gel görde bak! gül ne güzel kokar dalında Reyhan Tataroğlu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:04 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.