![]() |
Semada-61
Küçük aslında adım, bakış, dünya küçük...! Yaklaşırken uzaklaşıyoruz adımlar küçük yürek olduğu yerde Karşılarken eziyoruz bakışlar kapalı yürek köşede ağlamaklı Bulaşığındayız kirli hayatın leğeninde dön dolaş dünya küçük...! temmuz/bitez/05 Ahmet Köse |
Semada-62
Devşireceksin yaşamından...! yaslananları sırtına Güzelde olsa, kalleşte olsa koparacaksın dalından üvendireylede olsa..! keneleri yüreğinden. Gün kararıncaya rüzgar duruncaya kadar soyacaksın yaşamı...! Seyredeceksin rüzgara dokunmadan günü soldurmadan. Bakar sana bir general gibi gün sen asker sallarsın bayrağını bir yüreğine bir komutana yalpalarsın farkında olmadan ama yüreğin esas duruşunda en memetinden...! Akar bakışlar birbirlerine kalem kılınç sayfa hayat birbirine karışır pıhtılaşır. Şaşar kalır selam dururuz yeni günlere. Mert yanımız ortaya çıkar savaşırken sevgili yüreğimizden asla kabul etmeden gammazlığı. General bir gün sırtımızda emir komut yüreğimiz pırpır sıradan bir acemilik bu hayata selam dururken. 18/mart/88/aydın ali giderken askere Ahmet Köse |
Semada-63
...yüreği pempe uçlu insana... Hayat elbette devam ediyor. Hüzünde,acıda çıkartsa yoluna. Hiç hesaba katmadan bendeki, bizdeki bu baharı. Kuş yürekleri dipdiri. Beni seni bizi, bu yüzden; ..ben seni bu havamızdan ..ben seni bu hüznümüzden ..ben seni bu acımızdan ötürü seviyorum dört mevsim. Bu hayat tan habersizce. Düşmüşsede sırtına yüreğimizin bıçaklar yumruklar ağıtlar. Ben seni dipdiri ben sana saçılmışsam dört mevsim seviyorsam ben seni. 03/11/05/bitez Ahmet Köse |
Semada-7
Nefes mi almalı cana mı kıymalı kendimizi mi aldatmalı ötekilerine mi uymalı biraz kötü biraz iyi mi olmalı olmadık şeyler yapıp yuvarlanıp gitmeli mi yoksa... '86-çine |
Semada-8
Yokluğunda soluk almak oldukça güç yalnız yürümek bile ürkütücü sıkılmak bile korkunç sensiz birlikte sıkılmanın doyumuna varırdık seninle değil mi... 15/10/85/aydın Ahmet Köse |
Semada-9
Kendime olan doyumsuzluğumu bir kez daha yinelediğim bugünlerde, yaşama aykırı o onulmaz yaşantıların güncelliklerini bir kez daha yinelemeleri başka bir yaşama mı itmesi gerekir insanı, yoksa karşımda yansıyan bir aynayla kendime olan doyumsuzluğumu yinelemeyemi gitmeliyim aynanın kim olduğunu bilmeden. 10/06/88/selçuk Ahmet Köse |
Semada -19
Biliyorum suçluyum cezama razıyım. Çalmadım öldürmedim ama. Daha kötüsünü yaptım. Ne yaptım biliyor musunuz? Tuttum insanları sevdim. Ahmet Köse |
Sen bir süre orada kal
...işaret parmağımı kaldırdığımı hissettim ya da o istem dışı yaşamak için kalktı bu cendere bu batıklarından sonra kılcal sevgilerin... taneleri bir uğultuydu kumların vururken kıyısına saatin onikisinde sıfırlanan aşkların. Heyyyy..! haykırışları acırken yürek yaralarım dayanırım bir omuz verirsen gözümün içine tuzlu ellerin dokunurken yüreğime. Ellerim soğuk ellerim çekingen olmaz be usta! halleri gözlerim kuzu gözlerim eşek dene be usta! hamlesi offff..! hayatım sel yüreğim deprem gönlüm fırtına.. gelme yanıma..mahsurum..! sen bir süre orada kal. 14/04/04/bitez Ahmet Köse |
Sensiz Sıkıntılı *******den
Hüzünlü şarkılara gömülüp derin nefeslerle dumanları çekmek boşuna. Düşünmek pencereden dışarıya sessizce uyuyan kasabanın serin evlerinin çatılarına bakarak düşünmek boşuna. Yalnız yapayalnız düşünmek hafif siyahımsı gök ayın ışığıyla tepeleri parlayan dağlar sen dağlara,dağlar sana bakar bakmak boşuna. Her tür düş var şu anda sen yoksun her türlü düşler boşuna. Eğer sen varsan işte o zaman hüzünlü şarkılardan saatlerce dinle eksiltme parmaklarından sigaranı pencereden dışarıya kasaba uyanıncaya kadar düşün hafif siyahımsı gökyüzüne dağlara en güzel bakışlarından bak yeter ki sen yanımda ol. 15/09/86 Ahmet Köse |
Sessizce İner Gözyaşlarım
Bir yarın kalmıştı düşünebildiğim. Ne bir çayır ne de bir dere var artık dağlarımda. Bilmezdim bu kadar yalama olduğunu yaşamın ve ilişkilerin bunadığını. Gözüm denizler görmez oldu diniverdi rüzgarlarım ve ben bir kaybolan yıldız oldum mavilikte. Yüreğim deniz oldu üzerimde yelkenli yok gözlerim yol oldu ayak basılmayan. Ben bir yaşam oldum rüzgar oldum estim ama hiç bir şey söyleyemedim sana ağlıyorum sadece ben duyuyorum gözyaşımın sessizliğini. 01/02/88 Ahmet Köse |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.