![]() |
Tanya
Anımsadım,seni Beyaz gülün, Kızılkervansarayında Sivastopol; Türküsü ezberlerken Tanışmışım meğer! ! Denize dökülürken Türküler... Yosunlaştı Kıyılarda.. 26 08 04 M/V Namrun Ramazan Mehmet Tanal |
Tatar Ramazan
Klasik olmaz umarım Kadirin inanınırlığı Sendikanın denizcilere Göt yalamaktan başka işi yok dört bin euro alanın Hakkını aramakla geçmiş meğer Manasına ihaneten Sayesinde en güzel gemiye veda ettim Nesin,Ne değilsin diye İTF Tatar Ramazan'ın idol sahipsiz sessizlik onlar kâr amaçlı kurulmuş Şirketleri İsa adına Rüşvetmi döndü Pervane mi Hesaplarına bakmak gerek, Gerek kara para aklıyan isveçlerde 06 10 07 İmansızya Ramazan Mehmet Tanal |
tavuğun Böö leşi
Suskun Mahçup İğreti Tabaktaki İçim kalkmış adres arıyor Bu hinlik Beni aşçı yapıyor 30 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
Tebeşir
Kara tahta Şevketen dayak yiğen kızcağız Birde ilk öğrenim eğiteni olacak Anneciği yangınlarda Ayselimin Süleymaniyeye yokuş aşağı sevil, nevin, nuran ,süreyya Bir gariban malatyalısı tırnaklarında umar şeytanı aldığım ilk şeker öptüğüm pullu Ceylanların ilk okul ışıltısı tebeşir yutturacak sana İlk aşkım ilk okulunda ATaTürk'ün 07 10 07 ALTINKUM Ramazan Mehmet Tanal |
Tedavi
Aşkın dokunulmazlığı var bu süreçte ücra bir köşede dursun çiçekleri ne zaman sulamak istesem, peşinden yağmur yağar ıslanan köpekler silkinerek yanıma gelir, yakalasam görüntüyü gazeteci olacağım, sulasam çiçeği açacak miğde ağrısından ot yiğen köpekler ki bi çare zehirlenmiş gözünün kıyısından bakar utanır usulca bir kenarda 11 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
Temel
Kopupda gelmiş Hamsi tezgahından Belediye tezgahından devirince ayıklanmış siparişi hamsiler kılçıksız,kediler sarmış kafalara Temelde fırlatıp Livarını Çekip ayağına demir burunlu güverteliğini Tan yeri ağarmadan Tulumunun kollarını sıvayıp Gülümser fıkra şenliğinde kimse ona iş buyurmadan işin garibi Çay yetiştimek Kuşluk vakti sıkı bir muhabbete Karalahananın dolma tarifini Mıhlamanın tulum peynirlisini Temelin ikramı adına öğleye yetiştirmek uğruna 22 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
Tepe Göz'ün Dünyası
dede Korkut Asa'sıyla Hikayelerini İşler Sen unutacağın zaman Heybesinde şaman misali Tütün kristal Sahillerden toplanmış Yaprakları tütütünün Samsun'dan Sarılmış kaçağa Bir kâğıdın incesinden Şaman yeraltında kışa turna tutar Kanatlarından... Çinlilerin Gömütleri Eski zamandan Savaşçıları Çin Settini İnşa edenlerden Boz Kurt Mavi İki dağ Arası Arkasına bakmayanlardan Kurulu Anka kuşu Erişilmez ağaçlardan Suya erişir Kaynakları birleştiren Ta orta Asiyelerden 01 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
Terkedilmiş çocuk
olgun yabancı döner seferden sıkı bir pazarlıktı Menejerler söz konusuyken gemiciler hesabına imzalanmış buralar bu sayfalar şemşiye çok yağmurların korunağı da olmuşken Şiirimi'de sokağa atmak zorunda kaldım Cami avlusuna terk edilmiş Adam olacak çocuk Attığı seferden belli olur Kopartıp gelmiş ingilterenin çanlarını 26 09 07 Zeytinli /Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
Terliyken su içmeyelim soğuk
Halı sahadan geliyorsunuz Işıklar üstünüzde Kazanmanın Kaybetmenin Spor açısından Çok alkışı var Pinek Sinek Sigara dumanından rahatsız olur terli terli su içmeyin Işıklar üstünüzdeyken Forma giyin,Format atın Trübünlere öpücükler yollayın Kramponlar İyi takım 03 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
Teşekkürü bir şiir bilirim
Can Baba'nın bir şiiri'ne Kuru fasulye tenceremde rastladım Şiir kitabı değil mubarek Aşçı'nın el kitabı, ayrıntı; mısralarda gezinti Tabakta ki lezzet yansımış dizelerden Kutsal kitapların birindeyse Usta bir kasabın elinden çıkan Marifet, Oysa... yasaklananı da pişirirsin yasaklananıda taşırsın,çok uluslu olan gemide Kime muhalefet Günah çıkarmak sana kaldı, Ha gayret 21 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:38 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.