![]() |
Şarkılarında Beste
Efkarlıyım, sızım sızım içim Dilim lal, gözlerime baksan Anlarsın bendeki seni Düşümde, düşüncemde olduğundan beri Çölde sussuz kalmış bedevi gibi Özlerim seni Güzel sözlerim yok Bilmem böyle şeyleri Yüreğim çağlarsa Kalemimden damlar aşk Yağmur damlası olsam Şarkılarında beste Gün doğumlarına saklasan beni Biraz düşünsen Biraz düşünsen.. Zeliha Bicer |
Şehri Sevdalarımın
Denizin koca kayaları Vuruşunu seyrediyorum Her hırçın dalgada Dimdik ayakta yaşam gibi Deniz, hırçın ama Güzel bir kız edasında gösterişli Kayalar sessiz vakur Gökyüzünün maviliği, Suya akseden kısmında Laciverte dönen rengi Dalgaların beyazlığında Martıların süzülüşü var Vapurların düdükleri Eskiden kalma bir şarkı Keman eşliğinde söylenen İstanbul Huzurum,hüznüm,ayrılıklarım Şehri sevdalarımın Kimsesizliğimi hep yanımda taşıdım Zeliha Bicer |
Şiir Bunlara Bahaneydi.
Özledim zaten seni Şiir bunlara bahaneydi. Utanır oldum artık. Kulağına usuldan söylerken Özlem türkülerini şarkılarını Şarkılar da bahanemdi, Anlatmak istediklerimdi. Yazmak sana Ama yalnız sana Özlemek böyle birşey Deli sanma beni, sakın ha! Dedim ya Şiir bahaneydi bunlara.. Zeliha Bicer |
Şiir Perisi Grubuna Dörtlük
Şiir Perisi Grubuna yazdığım.. Ne yarenlik edenler, ne dost bildiklerimiz Can acıdı yaşım aktı gel dediklerimiz Anlamaz,duymaz seni,sevgiden bihaberler Böyle vurdum duymaza bir çift sözün olmalı Zeliha Bicer |
Tanrı' ya Olan Sevgimden..
Biriktirdim içimde Ne varsa yaşamdan. Taşıdım kendimce, Mutluluğu,mutsuzluğu Çaresizliği,aşkı sevdayı Hüznü,sevinci Bunca yüke rağmen Kamburlaşmadı sırtım Çünkü... Tanrı' ya olan sevgimdi Kuvvetimin temeli... Zeliha Bicer |
Ulaşılmaz
Yolun sonundasin bazen ruyalarimda, Hani koşsan yanima gelecekmissin gibi Sonra birden ufuk cizgisi oluyorsun Oyle guzel öyle ulasilmaz Gun doğuşundaki kizilliğin eşliğinde Marti kanatlari var gokyuzunde Demistim yar demistim Ben hep seni marti cigliginda Sakladim diye. Zeliha Bicer |
Unutmak
Unutmak, Kolaya kaçmasıdır insanın Yaşamı hafife almasıdır. Unutmak, Sevilene yapılan en büyük hakaret Di li geçmiş zamanlarda Kalsa da sevda Yaşadıklarını yüreğinin bir köşesinde Saklamak gerek... Zeliha Bicer |
Üşüyorum Diyen Sesin
___ Henüz yaz gelmedi, üşüyorum__diyor sesin Isıtsan yine sıcaklığında Özledim. Ben dün gece içtim. İçtikçe döndü başım Denizin tuzlu tadı Aynı tenin Güneş öyle yakıyor ki bedenimi Gökyüzü yıldızlarla dolu Hatta yeni Ay çıkmış gördüm Diledim seni Yükselen müziğin nağmesinde Şarkılardan fal tuttum Hep aşk çıktı Hep sen oldu şarkılar. Zeliha Bicer |
Vazgeçtim
Hep bir umut içimde, hep güneş doğumuna gebeyim *******de Gözyaşımın ıslattığı yastıklarımda görmelisin gerçek yüzümü Vazgeçtim yaşamın eteğinden tutmayı Vazgeçtim artık güneş doğumlarını seyretmeyi Sen olsan da yaşamımda, yetmiyor canım Yetmiyor kurtarmaya beni karanlıklarımdan Seni çekemem bu girdaplara olmamalısın Gelmemelisin benimle bırak elimi Tutma artık, Yalnızlığımı seçiyorum bu yollarda Gelecek yok, sen yoksun, kimse yok Yalnızım bu kadar Zeliha Bicer |
Ve Biliyordum ki..
Sabah uyandım, Gün ışığı pencereme vuruyordu Rüzgarın esintisi duyuluyordu. Gökyüzüne baktım Gri beyaz bulutlarla bezenmişti Seni düşündüm. Gittiğin gün de yine gri beyaz bulutlar vardı Rüzgar esiyordu,deniz hırçındı Sevgim gibi Bencildim belki Hep kal istedim yanımda Dilime gelen onca kelimelerden Birini söyleyemedim. -Gitme- demelerim vardı -Gitme- demenin tüm çeşitlerini ezberledim Söylemek için Belki gitmezdin o zaman Diyemedim ama.. Biliyordum ki gitmen gerek Biliyordum ki bensiz kalmak Benim sensiz kalmamdan daha acı Ve biliyordum ki Seviyorsun beni... Zeliha Bicer |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.