![]() |
Her gidişin yüreğime hançer gibi saplandı
Dudaklarından alev alev fışkırdı 'Gidiyorum' demen... ßir yaz yağmuruydun besbelli üzerimize yağan ßir yeldin hafif hafif esen Alevdin yüreğimi kavuran... En derinden yakan,vuran! Unuttum deyişinde ******* ağladı benle beraber Gözlerim kan çanağına döndü,******* sana küstü Artık sabah olmaz oldu... Yüreğim,gözlerim geceye inat karardı Sana inat güneş doğmadı,unuttu doğmayı! Her unutuşunda ******* ağladı benle beraber ******* kapattı hüz |
Her yalnızlık limanından kalkan gemide bizde mi olacağız yüreğim.Bizde
mi bilinmezlere çevireceğiz rotamızı,bizde mi istenmeyeceğiz...Gitme vakti değil mi yüreğim,gitme vakti...Artık göz yumduk çaresizliğe,acımazlığa,reddedilmeye,alıştık her gece bir vurgun,bir darbe daha yemeye,unutulmaya.Haydi kalk gönlüm daha fazla kırılmadan,reddedilmen gidelim bu yerden,insanlardan.Gitme vakti değil mi yüreğim.? Hayalim;her batan güneşin ardında duran umutlarımız,sevinçlerimiz,dileklerimiz gibi. |
Gözlerimi kapattım yokluğumda var olan kendimin üstüne...
Çığlığımda taşıdım ellerime sığmayan bensizliği, kızıl sancıların içdökümünde. Rüzgar saçlı bir yalnızlıkta yandım. Nehirler geçti içimden, içim nehirlerden geçti; talan edilirken Züleyha´sına aşk düşen bağışlanmış mısralar... Ve şimdi kalbimde adı konulmamış bir süveydanın ölüm günahları. Ve tufanları avuçlayan ömrümde Nuh´un ayak izleri. Adıma küstüm. İsimsizliğimin ölgün kentlerinde vurulup duruyorum, sana hep al |
Seni arıyor gözlerim
neredesin be gülüm sensiz bir geceyi yine sabah ettim hayallerimle seni görmeye çalışırım bir şarkı bir şiir nasıl anlatsın sensizliğimi dolaşıyorum sensiz her yeri bir ümit bir arayış biliyorum göremeyeceğim seni unutmaya çalışıyorum ama nafile bir yürüyen ceset kime faydası olur umudum kayboluyor yorgunluk çöküyor üstüme köşe başlarında oturuyorum görenler deli diyor her şeyi diyor umurumda bile değil en sevdiğim en özlen duy |
Sokaktayım kimsesiz bir sokak ortasında
Yürüyorum arkama bakmadan yürüyorum Yolumun karanlığa saplanan noktasında Sanki beni bekleyen bir hayal görüyorum Kara gökler kül rengi bulutlarla kapanık Evlerin bacasını kolluyor yıldırımlar İn cin uykuda yalnız iki yoldaş uyanık Biri benim biri serseri kaldırımların |
İnsan
Bazen Dİken Bazen ÇİÇek Bunu Anlasak KeŞke Hazir Dİrİyken ÖlmemİŞken |
Seni seviyorum diye
Gelişine kadar rötar yapmış hayatımı Seninle yaşamaya hazırlanırken Sana uzanan yollarımı kapaman niye? Biliyorum haykırışlarım boşuna Şahin pençesinde asılı serçe gibi Nafile tüm çırpınışlarım Boşuna sesleniyorum duymayacağını bile, bile Seni beklemem nafile Gözlerinde zifir siyah bir perde Alkış tutuyorsun alabildiğine Şamdandaki mum gibi eriyip bitişime Sen kulaklarını değil Yüreğini tıkamışsın sana seslenişime Oysa ben |
Hayal DÜnyasinda YaŞanmiŞliklarla BaŞ EdemedİĞİm Bİr Duygu Wardi
YÜreĞİmde Nedenİnİ HİÇ BİlmedİĞİm Ne Kadar Senİn İÇİn Dolu CÜmleler Kurduysam , O Kadar Sana BoŞ Gelİyordu. Bİr Şey Wardi Sende GÖzlerİnde. Tutsak AlmiŞtin Benİ , Esİrİndİm , WazgeÇemedİĞİmdİn. Bİr KÖŞeye Oturup Etrafimdakİ İnsanlari SeyrettİĞİmde AnlayamadiĞim Ama Hepsİ BoŞ Olan Kahkahalar Wardi YÜzlerİnde. Sankİ Hepsİ Bana GÜlÜyordu. ÇaresİzlİĞİme , BoŞa KÜrek ÇekİŞİme!!! Acaba GerÇekten BÖylem |
Öğrendim ki... Kimseyi sizi sevmeye zorlayamazsınız.Kendinizi
sevilecek insan yapabilirsiniz,Gerisini karşı tarafa bırakırsınız. Öğrendim ki... Güveni geliştirmek yıllar alıyor,Yıkmak bir dakika. Öğrendim ki... Hayatında nelere sahip olduğun değil Kiminle oldugun önemli. Öğrendim ki... Sevimlilik yaparak 15 dakika kazanmak mümkün Ama sonrası için bir şeyler bilmek gerek. Öğrendim ki... Kendini en iyilerle kıyaslamak değil Kendi en iyinle kıyaslamak sonuç ge |
bülbül güle aşıkmış yatıp kalkıp gülü düşünürmüş birgün bahçivan
bülbüle sormış sen güle aşıkmısın demiş... bülbül ölmüş meğer bunu anlamayıp sormak bile bülbülü öldürürmüş |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:28 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.