![]() |
Huzurla
Hüzün Nasıl Yaşanır Aynı anda Senle Ayrılık Nasıl benzersiniz Bu kadar Nerdesin sen Sabrımı sınıyorsun Neler yaşıyor insan Ölüm gibi imkansıza alışıyor İğde dalında kalır Düşlerin bazen Fal tutarsın evlerin camlarından İçinde sevdiklerin varmış gibi Sonra düz bir otobanda bulursun kendini Kaya çiçekleri toplarsın Kaldırımlardan Ilık bir hayatın olsun istersin Uyandığın sabahlarda Olmaz Ardımda bıraktığımı hissediyorum Yinede sana benziyor bütün ad |
yağmurları kucaklıyorum
ıssız zamanların ihanetlerine her adımın sonrası yazılıyor hanene ve seni düşüyor takvimlerden sıcak iklimlerin savruluşuna tanık oluyorum bu cinayet kimsesiz bir yıldız düşüyor bir yıldız üşüyor ayaza vuran kapıların çıkmazında |
Adın zifir bir zehirdi.
Ama ben, Diliminin kördüğüm akşamlarında bile, Senin ismini söyledim... Her hecenin besteye dönüştüğü, O endamlı gece saatlerinde, Sen bir alabora darbesiydin, Adın ise zifir bir zehir. Güneşle gelen her ışık tanesi, Penceremde siyah bir canavardı sanki. Sabah kuşlarının ötüş melodileri, Bir cenaze merasimi gibi ağır ve iticiydi... Gölgemden daha yakındı ölüm meleğim. Ama ben ölmek için gençtim... Sen, Fal baktığım çiçektaçlarında bir ümittin, Ben ağ |
Biliyor musun saat tam
12 Kalbim çarpıyor Yine bizim şarkımız Radyoda Sende dinliyormusun Acaba Biliyor musun saat tam 12 Sanki bu gece hiç Bitmeyecek Yanaklarımdan süzülen iki Damla yaşla Seni düşünüyorum Hayallerimde Ellerim titriyor siliyorum Yavaşça gözyaşlarımı Kırılan kalbimim sesini dinliyorum Yalnızlığımda Biliyor musun saat tam 12 Seni düşünmeye paydos Radyoda sevmediğim bir Şarkı Kalemimi elime alıyorum ve Başlıyorum yazmaya Kana bulaşmış Duygularımla Acınmı |
Bu gece yine soğuk bir düşle uyandım
Hala üşüyordu parmaklarım Bakışlarım seni aradı karanlıkta Umut yoktu oysa bu olasılıkta Kısık bir sevda ateşiyle sigaramı yaktım Efkarım dağıldı odama Duman duman oldu bakışlarım Saatin beşindeyim acıların içinde Özleminle dans ederken yüreğim Acı bir sevda türküsüydü söylenen Uzaklarda ‘Sonbaharda ‘ diyordu belli belirsiz sesiyle Diyordu ki kavuşmak sonbaharda... |
seni istiyorum...
senin bana arkadan vurmanı, benim canımı yakmanı, *******i zonklatmanı... nerdesin dar ama güzel kösele ayakkabılarım... |
yinede ben toplardım yerden kalbimin kırıklarını sırf ayaklarına
batmasın diye...!!! belki bir gün özlersin başka adamlarla başka şehirlerde yürürken...!!! kal yanımda böyle sonbahar gelince sonsuzlar içinde kalma yalnızlığın...!!! neydi kimizi bir arada tutan şey ...!!! |
aşkımız yaşıyorsak,
birbirimizi hiç kaybetmeyelim. aşkımızı yaşıyorsak, sevgimizi hiç kaybetmeyelim. aşkımız yaşıyorsak, birbirimizi kaybetmeyelim... |
seni aglarken gormektense dagları asarım
sensız yasamaktansa canıma kıyarım sakın bunları saka sanma cunku sana delıler gıbı ASIGIM !!! |
ne seni unutacak zaman gelecek
nede zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende seni unuturum san ma zaman alısmayı ögretir ama unutmayı asla!!! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.