![]() |
Tek taraflı bir sevgiydi beni sana bağlayan
Ve gözyaşına boğulan yüreğimdeki İki tarafına da dokunsam Hiçbir sonuç alamadığım bir sevdaydı benimkisi Ben seviyordum Ve içimden bağıra bağıra söylüyordum Ben sana aşıktım ama sen hissetmiyordun Çıkaramıyordum içimdeki gücü Anlatamıyordum seviyorumla biten o son sözü Ve gözlerimle söylüyordum Ama sen görmüyordun MERVE |
VAZGECMEK
Daha az sevıyorum senı, ekmek gibi,su gibi; gitmek istiyorum senden, vazgecmek! yenı lımanlara demır atmak, kalbime kilit vurmak, unutmak ıstıyorum gecenlerı,seni; silmek istiyorum gözlerını icimden; dokunmamak istiyorum ellerıne, yasak bır sehır gibi görmek istiyorum senı, hic ayak basmamak istedıgım, belkide nefret edıyorum senden, adını bıle agzıma almıyorum, ama yınede sevıyorum senı, suçlu oldugumu bılerek, kalbime söz gecirmek istiyorum, sen |
Yalnız senın olmusum
Yolunda kaybolmusum Su yalancı dunyada Senın ıcın dogmusum Sen benım alın yazım Sen benım kara sevdam Inan sana tapardım Allahımdan korkmasam Her yanımda sen varsın Ates gıbı yakarsın Ihanet edemem sana Sen canımdan bır parcasın.... FATİH ERDURAN AŞKIM HİLALE |
YANLIZIM
yanlızım yıne bu sabah, kuslarda yokpencere de, artık onlarda terketti yanlızım uyandıgımda uyumak ıstıyorum yıne , ruyalara dalmak senı gormek ıstıyorum , hiç olmasın diyorum sabahın , utanıyorum belkı de gunduzden , belki de gece de kaybolmak ıstıyorum, güneşe cıkmamak, denızı gormemek istiyorum, bilinmezler içindeyım ,benligimi arıyorum, ben sende kayboldum,bir sen arıyorum benı uyandıracak ,uykumdan, bir sen istiyorum bana güneşi ,denizi sevdirece |
Elele tutuşan bir çifti görsem
Yüreğim burkulur hatırası var O anda aklımdan sevgilim geçer Anmadan duramam hatırası var Kalbimdeki aşkın hala yanıyor Ne sönmek biliyor ne külleniyor Cüzdanımda resmin saklı duruyor Verdiğim o gülün hatırası var Evlenmiş olsanda yuva kursanda Üç beş çocuklu bir anne olsanda Bu aşkın üstüne karlar yağsada İçimde sımsıcak hatırası var FATİH ERDURAN AŞKIM HİLALE... |
Senİ Sevİyorum...
AŞikmiŞim Sana Hatirlattin Bana SevİyormuŞum Senİ Her Animda AĞlamak DeĞİl Sensİzlİk Bana Aci Verİyor GÖzlerİn Canima.. Fatİh Erduran AŞkim Hİlale... |
sana yazdıklarım belki çocukça,
sana yazdıklarım belki ilginç. ama hepsi içimden gelenler, hepsi senin için... bunlar içimden kopanlar, bunlar ağzımdan dökülenler. hepsi büyük aşkım için, hepsi senin için... ne kitaptan,ne başka yerden, bunlar gönlümden sana kopanlar. hepsi hayatımın aşkı için, hepsi senin için... belki hayatımın en güzel şiiiri, belki hayatımın en anlamlı sözleri. hepsi hayatımın en büyük aşkı için, hepsi senin için... |
Şaİr Bensem Şİİrİm Sensİn
Delİ Bensem Delİrten Sensİn SarhoŞ Bensem Şarabim Sensİn AŞik Bensem AŞkim Sensİn Ben Hala YaŞiyorsam Sebebİ Sensİn... Senİ Sevİyorum... |
Vur Yıkılsın Yıkılsın,
Yüreğin acılar, Geçerken uğra arada, Sırada Benim Cesaretim, Yok Karşına Çıkmaya, ...SENİ SEVİYORUM... |
Ben Sana Yar Dedİm...
Ellere Yar Oldun. Ben Sana Taparken , Sen Ellere Kul Oldun. Şİmdİ Mutlumusun ...............?bensİz |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:36 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.