![]() |
Hep sensizdi önce seneler.
Şimdi başladı seninle dertler. Tek dostumdur artık *******. Ölmek istersin ecel gelmez Felek ile açıldı aram. Dinmiyor yüreğimdeki yaram. Artık bize gülmek haram. Ölmek istersin ecel gelmez Göz yaşlarım döndü sele Sözümüz eyvallahtır gidene Ağızdan çıkar söz bir kere Ölmek istersin ecel gelmez Ben Aydın lıyım durarım sözümde Biraz sevgi,biraz acı o benim işte Mutluluğum oldu göz yaşı inişte O an ölmek isterim ecel gelmez...! |
Eger bir gün gökyüzünün kara mavi çizgisinde bir kırlangıc sürüsü
görürsen bilki kanatlarındaki buruk gülümsemelerle ıslak tebbessümler benden sana kalanlardır SEVDİGİM OY SEVDİGİM , EGER ÇEKEMEZSEN GÜLÜN NAZINI NE DİKENİNİ NE DE GÜLÜ İNCİT |
Konus be kalbim, sukut para etmiyor.
Askini haykir artik yoksa mazi oluyor. Utanma, sikilma sonu Ölüm degilya. Isyanin olmasin bana, olsun zalim Kullara. Her yikildiginda nedir bu Matemin. Nerde kaldi yeminin, hani nerde sözlerin. Tükenme, Pes etme hic bitmesin direncin. Kula kul olma sakin, boynun hic bükülmesin. Sitem etme kimseye, sucu kendinde ara. Sevdin bir vefasizi, attin kendini dara, Inanma, aldanma, kanma hic yalanlara. Degmez o vefasiz icin Cira gibi yanmaya. |
Seni sevmek için ne kadar sebep varsa içimde, işte seni sevmemek
içinde öyle Seni sevmek için ne kadar söz varsa dilimde, seni yermek için sana, ermek için yok işte yok işte Bir yalan uyduruyorum ben kendimce, kendime umutsuzluk, sana umut, yollarıma çaresizlik düşmüş eşkiya Ben sana zehir zembelek bir suskunluğum ben sana gözlerinden vurulmuşum Sana açılan kapıların üzerime kapanan sesinde ben seni değil kendimi kendimi unutmuşum Yaraların kanayan damarlarına uykusuz *******imden kör sokak |
ilik bir rüzgar esti, Nereden geldi bilmiyorum...
nereye gidiyorsun diye sordum.. Özlenen herseye dedi.. Aklima sen geldin. cünkü özlenen bir tek sendin... Eger insanlara bos elimi uzatir ve birsey alamazsam cok üzücü; Ama asil ümitsiz durum; Dolu elimi uzatip kabul edecek kimseyi bulamamamdir... Hic yüz vermedim günese bugün.. Resmini gösterip hava attim ciceklere.. Adini zipkinla kazdim gögün en yüksek yerine... Bir de SENi SEViYORUM diye bagirdim duydun mu? |
Sen benim kalbimin
Solmaz bir gülsün Bende senin kalbinin Fatihiyim aşkım |
Bendeydi acıların en bulaşılması
Bendeydi sevdanın en ateşlisi Bendeydi sevginin en ulaşılması Bendeydi aşkın en belalısı Bendeydi özlemin en korkuncu Bendeydi ayrılığın en kalleşi Bendeydi senin o paha biçilemez bakışların Senin o sürme saçlarının hayali bendeydi |
Sevmek;bakmak değil görmekse eğer,
Sevmek;yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, Sevmek;yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM.................... M*S |
bir akşam üstü
bir elimde sigara bir elimde resmin seni düşünürüm gecenin bir vakti sokaklar bomboş yürüyorum nereye gittiğimi bilmeden ve birden aklıma bi şey gelir seni düşünürüm tüm gökyüzü güneş olsada sen yanımda olmayınca kendimi hep kaanlıkta hissederim seni düşünürüm sensiz dünyam karanlık sensin yaşama sevincim sen yoksan bende yokum ama bunu bil ki ben hep seni düşünürüm söz:İSMAİL ARPAAT |
Tek taraflı bir sevgiydi beni sana bağlayan,
Ve gözyaşına boğulan yüreğimdeki, İki tarafına da dokunsam, Hiçbir sonuç alamadığım bir sevdaydı .benimkisi Ben seviyordum Ve içimden bağıra bağıra söylüyordum Ben sana aşıktım ama sen hissetmiyordun Çıkaramıyordum içimdeki gücü Anlatamıyordum seviyorumla biten o son sözü Ve gözlerimle söylüyordum Ama sen görmüyordun... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.