![]() |
Seni Ben Degil Baskasinin GÖrmesi Zor
Seni Ben Degil Baskasinin Bilmesi Zor Sen Ben Degil Baskasinin Duymasi Zor Seni Ben Degil Baskasinin Sevmesi Zor Seni Ben Degil Baskasinin Tasimasi Zor Seni Benden Baskasinin Sevmesi Zor Keso Dan Cem Kardesime Hediye Biir Siir Olsun |
Cekmedigim bir dert,ayrilik tam iki yil
Ezberletti bana sensiz yasamayi cem usta malesef sensizligi ögretti yazdigim tüm yazilar. KESO DAN CEME DOGUM GÜNÜ HEDIYESI |
ÖyLe çok sevmiştim ki seni herşeyin ötesinde
Düşünemezdim seni başka biriyLe Yanıp tutuşurken özLeminLe Bırakıp gittin beni hasretinLe Artık bitti biLiyorum İşte ondan ağLıyorum |
bir yaprak dökülerek can kaybediyorsa,
bulutlar nedensiz yere göz yaşı dökmüyorsa, akıtırmıyım gözyaşlarımı senden başkasına. toprak verdikleriyle mutlu olup; ekiyorsa sevgimize bir parça gül, koklatırmıyım o gülü senden başkasına. hayat umutsuzca sen olmadan akıp gidiyorsa, yön verebilirmiyim zamana, gönlümü kaptırmadan senden başkasına. ben ben oldukça; adım senle anıldıkça, sevgim hep seninle yaşadıkça, kaçırırmıyım gözlerimi senden başkasına. leyla mecnun böyle sevmediki, aslı k |
Sadece Senİ Sevİyorum,herŞeyİnİ ,gÜlÜŞÜnÜ BakiŞini ,ÖpÜŞÜnÜ,hanİ ,bana
SeslenİŞİn Var O An Ölmek İstİyorum:) |
öyle güzeldi ki yaşadıklarımız ,
biran olsun inanmak istemiştim , kapılmak,sende kaybolmak, senin olmak ,sonsuza dek,karın olmak, ama yalanmış inandıgım bütün anlar yalanmış, seslenişlerin kulaklarımda,sanki onlar dogruymuş,sen bana aşıkmışsın gibi,ama gittin. sevseydin gitmezdin,ne oldu ne yaşadım,yaşadıkça kahroldum,bazen gitmek geldi içimden affet gidemedim ,sen gitmemi isterken ,ben hep kalmak İSTEDİM İNAN BANA NEFES ALDIGIM HER AN SENİ SEVDİM... |
*******de sabah olsun diye dolaşıyorum..insanların kurda dönüştüğü bir
gecede attığım sessiz cığlıkları duyurmaya calışıyorum.. ama nafile bi ŞİZOFRENİN cığlıklarını kim duyabilirki ve kim anlayabilir!benim yapmaya calıştığım şey durgun nehirde fırtına cıkararak azgın dalgaları yakalamak kadar İMKANSIZ... |
Sana bir zarf göndereceğim
bu zarfı sakın açma sadece üzerindeki notu oku zamanı yavaş yavaş gelecek bir sabah camide selağ verilecek o zaman anlayacaksın öldüğümü işte o an açacaksın zarfı içinde bir resmimi ve mektup bulacaksın ilk önce remime bakacak daha sonra mektubu okuyacaksın mektubu okurken gözlerin dolacak sonundaki notu okurken bir an aklından çıkacağım çünkü o not şöyle yazılıydı SENDE SEVİYORSAN YANIMA GEL |
gözlerim seni özlüyor,
senin o kara gözlerini, hep seni düşünüyor, acaba ne yapıyordur onun gözleri diye merak etme gözlerim o şuan bir yerlerde seni anıyordur. |
bırakma beni
sensiz yaşayamam ki bu şiiri yazmak kolaymı sanıyorsun? ben bu şiiri yazarken ağlıyordum seni düşünerek yazdım beni bırakma yaşayamam sensiz asla olamam ben güneş sen ay ben sana ışığımı vereym bir paylaşımımız olur |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:28 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.