![]() |
Ey onun verdiği nefesi benim aldığım iklim..
Ey uzaktan nazar edişim benim.. Ey vahşi ızdırabım.. Ciğerlerimi çıkarsalarda sunsalar sana Bi tebessüm edermisin bana... |
beyazlar giydiğince bir durr-i yektaya benzersin,
siyahlar giydiğince sen hemen leylaya benzersin, yeşiller giydiğince tuti-i güyaya benzersin, benim hoş bu afifem sen gul-i rana'ya benzersin... |
öyle tarifsiz, öyle çaresizimki
zehir gözlüm yeminler olsun sana anlatamam güneşin kollarında ölen gece degilimki esaretinle sensizlikleri yaşayamam.. |
sen aşk nedir bilirmisin
aşk seni hergün gormek her gün seni hissetmek yani aşk sensin ben mi kimin ben bu yolda aşk acısı çekerek yuruyenim yani verdigin acıyı çeken ben sana aşık olan biriyim yani aşkından olen biriyim bu kalp şimdi sana ulaşamazsa yaşaması mumkun degil yani bukalp için yaşam sensin sen benim herşeyimsin |
seni sevmek suçsa
ben ömrümün en büyük suçunu işlerim Gözlerine bakmak . Günahsa ben ömrümün en büyük günahını işledim. Atslarda beni senin olmadıgın karnlığa . Bir can borcum var oda ALLAHA sölesene bana . |
bir hata yapıpta sevmişim meğer
zalimsin aşkıma vermedin değer vicdanın sızlayıp ararsan eğer çok geç kaldığını sende bilirsin taşsız bir mezarda bulursan beni boşuna ağlayıp üzme kendini bağırma duysada ruhum sesini ölüler konuşmaz sende bilirsin hüzün kaplasada taştan kalbini zalimsin öldürdün seven birini allah a yalvarıp açma elini suçun affedilmez sende bilirsin |
yağmurlu bir günde yolda yalnız başıma yürürken gözlerimden
gözyaşlarım süzülürken yağmur damlaları da bana eşlik etti.herzaman bana seni hatırlattılar,seninle geçirdiğimiz günleri.isyan ediyorum "susun,susun"diye ama beni dinlemiyorlar ki.herzaman aynı ses senin sesin senin sesin çınlıyor kulaklarımda "seni seviyorum "deyişin.birdenbire sesin yağmur damlalarının azalmasıyla ortadan kaybolmaya başlıyor ve ben artık yalnız başıma ağlıyorum.YAĞMURSUZ VE SENSİZ |
Özlem sarkıları dinlemek
Dinleyipte kendinden geçmek Yar yolunu gözlemek neymiş Sende anlar oldum Seni bekler Yollarını gözler oldum Bu sevdaya canımı koydum Birtek sana vuruldum Böyle delicesine Bir tek sende mutlu oldum Cennetteymişcesine Uzaklarda olsanda sevdim Sevdim seni birkere ÖLÜRCESİNE Bucan bu bedende olduğu sürece Bu yürek birtek senin için atacak Bunu herkes BİLE.. |
Ben senin en çok sesini sevdim,
buğulu çoğu zaman taze bir ekmek gibi, önce aşka çağıran sonra kaybolan, bana herzaman dost herzaman sevgili.. Ben senin en çok ellerini sevdim, bir pınar serinliğinde küçücük ve ak pak! Nice güzellikler gördüm yeryüzünde en güzeli bir sabah ellerinle uyanmak.. Ben senin en çok gülüşünü sevdim, sevindiren içimde umut çiçekleri açtıran, unutturur bana birden acıları, güçlükleri dünyam aydınlanır sen güldüğün zaman.. |
sen yanımda olsan da
ben sana hep sarılsam gözlerine baksam sesini hissedene kadar hiç unutmayana kadar duysam ama ne yazık ki olmayacak , ne sen seveceksin aşkım ne de aşkımı sevecek senin çakmak olan kırmızı kalpin sönmeyecek benim alev alan ama küllenmeyen sevgim... FATİH ERDURAN AŞKIM HİLAL e... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:41 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.