![]() |
Keşke yanında oabilsem
Keşke ellerini tutabilsem O kadar uzakki mesafeler Üşüyorum yanında. Gamzelerin artık belirmiyor Güzel yüzün gülmeye hasret kalıyor Ay aydınlatmıyor seni Güneş ısımıyor bedenini Yıldızlar kayıp gidiyor yanından Ama sen hala geri dönmüyorsun |
Birşey aktı kalbimden
Biri sana geldi Biri gökyüzüne Uçtu,kanatlandı sanki Seni nasıl sevdiğimi anlattı bana Sanki ilk defa tanıyormuş gibi dinledim onu Ve seni birkez daha sevdim Öncekinden daha büyük bir sevgiyle Ama senin yaptığına bir bak Kaçtın,gittin Uzaklara,çok uzaklara gittin Benden kaçarcasına gittin Sana söylediğimi bir türlü anlamak istemiyorsun Gel,yeniden başlayalım diyorum Beni başından atıyorsun Onun için,seni kalbimden silemeyeceğim |
Kadın adamı çok seviyordu...
Yemyeşil ovalarını verdi adama Yaşam fışkıran. Beni seviyor musun? Evet, dedi adam... Güneşini, ayını verdi kadın Yıldızları taktı bir bir adamın omuzlarına... Beni seviyor musun? Tabi, dedi adam... Kadın çağladı Gürül gürül akan pınarını verdi adama. Beni seviyor musun? Elbette, dedi adam... Kadın bağlandı Yaşam ipini adama verdi. Bir oldular tek oldular adamla. Beni seviyor musun? Biliyorsun, dedi adam... |
Yüreğimde bir resmin acısını taşıyorum
Kaç zamandır,zamansız bir tutkudayım Çocuk değilim,oysa Kirpiklerime astığın bir sevdanın imkansızlığındayım Kim derdi bu mevsimde Yapraklar uçuşacak diye, Yüreğim tutuşacak diye. Biliyorum,imkansız bu sevda Ama kim derdiki Öylede olsa Ancak ikimize yakışacak diye |
Bu gİdişin tÜm yanlızlıklardanda soğuktu...ve ben herzamanki gibi
davrandım!camın önüne oturdum bi sigara yaktım ve hıckırark ağlamaya başladım.sankı gunduz yoktu ve hep gece vardı.sen gıttığınden berı güneşi ve tabıatın tum gusellıklerını unuttum..yuzune soyleyemedım ama bu gıdısın daha cok yaraladı benı!korkuyorum gerı donmessın dıye.caresızce kosuyorum ıslak ve yanlız sokaklarda bı umut senı bulurum dıye.. oysa bulsaydım neler neler dıyecektım sana..tum sehır |
Şair:bensem
Şiirim:sensin Deli:bensem Zincirim:sensin Seven:bensem Sevilen:sensin BEN HALA SEVGİYE İNANIYORSAN SEBEBİ SENSİN! |
Unut****** dediler
Unuttum****** Ama**** seni*** değil UnUt DiYeNlErİ biricik aşkım Murat siirt'teki |
Irmaklar gibi gözlerin,
Yürekten vurur gözlere, Irmak gibi akar gözlerin . Ağlamak gözlerini yıpratır, Sonra ben nasıl bakarım o gözlere. Nasıl anlarım ki mutlumusun mutsuzmusun, Ağlama artık karşı çık ırmaklara. Boyun eğme sen ırmaklar boyun eğsin.. |
arkda bırakıpta acı dolu bır kalbı yılarsonra yıne arıcaksın bunu
bılıyorum.Ama benım kalbımı acıtacak tek sey senın gözlerınden akan yastır.Hayat belkı yorucu ola bılır bazen bır anlık hatalar buyuk sorunlara yol aca bılır ama onemlı olan bu engelerı kucuk gurmek tır .Sözlerle bıten tek acı ayrılık tır ama sözlerı yok eden gölumseyen gözlerdır. sensız olmak tan sa bensızlıkten yok olmak daha iyidır keske ayrılık kolay olsaydı o zmn senı sımdıyedek coktan unutmustum belkıde suan benım kalbımde y |
Ben seni rüyalarımda sevdim
Rüyalarımda O an Odama bir girdim ki sen Kitaplar düştü elimden aniden Kalbimden vuruldum birden Tıpkı her saniye olduğu gibi Seni tanıdığım günden beri Artık içi boştu her şeyin sensiz Senin sevgin hariç, sevginin, hayatın İnsanların, ruhların, mehtabın Pencereme düşen yıldızların Her şey boştu, saçma, kurmaca idi Ve anlamıştım, anladım ve ağladım ardından Gelmeyişinin ardından Yaşamımı, kalbimi bağlamıştım, bırakmadım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:49 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.