![]() |
Çok sevmek nerdir sen bilir misin askerim.Gözlerinde boğulmak
gibi,ellerin yakın olsada kavuşamamak gibi...Korkuyorum işte küçüğüm kızma bana.Yeşil gözlerinde boğulıyorum ben her nefesini hissetiğimde...Veee kaybetmek korkusu sardı bedenimi.Bu terkediliş sancısı değil bende ki ÖLÜM korkusu küçüğüm ölüm korkusu...Tekrar gözlerine bakamamak,tekrar sesini duyamamak,seni çok seviyorum KARA KIZIM demeni duyamamak korkusu bu...İçimde tuhaf bir acı var,ne olursa olsun beni bırakma olur mu,bu yaramaz şı |
aklımda sen
zihnimde sen geçmişimde sen gelecegimde sen ruhumda sen benligimde sen hayalimde sen düşüncelerimde sen beynimde sen aşkımda sen sevdalımda sen bende sen sende ben |
yasamak sevmektir,
sevmek umut, umut dogan güneste, dogan günes yüregimde, yüregim sende, yasamak seni sevmektir |
Yollarda aradım izlerini
Özledim o güzel gözlerini Aşkına muhtacım anla artık beni Ne olur bırakma beni... Gemilerden topraga Uzanan eller gibi Özledim SENİ::::::::: |
gitme
dayanamaz bu can gidisine yanlizlik öpmesin sensiz dudaklarimi solmak istemiyorum, kirik aynalarin kirli suretinde. hazanlar gitmesin taze gelincik tarlalarime göcmen kuslarim gitmesin uzak diyarlara. DUR GITME |
Martının denizi
sevdiği kadar.. Topragın suyu sevdigi kadar.. Leyla'nın Mecnun'u sevdigi kadar.. Sende beni SEVER MİSİN????? m-s |
SEVGİLİYE KOŞMA
Görmesem yüzünü kör olur gözüm; Gözlerim, yüzüne bakmak içündür. Adında tutuşur en yakın sözüm; Hitabım, kalbini yakmak içündür!.. Ağlarsam, sebebi, arama nedir; Hasretim, ağlayan gözlerinedir. Bu gidiş, içimden ta içinedir; Gözyaşım, gönlüne akmak içündür!.. Sendeki baharı bulamam gülde; Güzüm bahar olsun, yüzüme gül de, Bir kızıl çiçektir aşkın gönülde, O çiçek, göğsüne takmak içündür!.. |
aşka neden kapıldım,
aşk neden acı, aşk neden tatlı, aşka neden herkes kapılıyor. aşka neden inandım, aşk neden böyle tatlı, aşk neden böyle acı aşk acıııııııııııııııııı |
Bülbül bile hasret tomurcuk güle,
Yanık şarkılar getirdi bize, Senden ayrı geçen bir günümde, Soluk bir resim durur cebimde, Sana baglı şu saf gönlümde, Tertemiz aşkını yaşıyorum BEN.... m-s |
Gözlerim olmasaydı seni göremezdim..
Dudaklarım olmasaydı seni öpemezdim... Ellerim olmasaydı seni tutamazdım.... Kulaklarım olmasaydı seni duyamazdım... Kalbim olmasaydı seni sevemezdim... Çok şükür ALLAH'a ki Hepside var da SENİNLEYİM..... m-s |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:23 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.