![]() |
sen benim canımsın canım
damarımda akan kanımsın sensizlik dünde kaldı bugünüm yarınımsın bu bendeki sen hep yaşayacak senin sevginle dolup taşacak senden başkası hiç olmayacak sen canımsın canımsın damarımda kanımsın sensizlik dünde kaldı bugünüm yarınımsın bugünüm yarınımsın bugünüm yarınımsın bu bendeki sen hep yaşayacak senin sevginle dolup taşacak senden başkası hiç olmayacak sen benim CANIMSIN |
bazen düğümdeğim bazen yasta
ferman sahibiyim gönlüm alesta hem hazır doktorum hem ağır hasta şafaklarda turnalara sor beni canım siper oldu kara ayaza gönül kovuşurmu bahara yaza yetmesse sevdiğim verdiğin ceza yusuf gibi zindanlara sor beni gel ne olur kara bahtım çal götür sevgiliye deste deste gül götür senin olsun tacım tahtım al götür kölele esir diye ver beni yüğerimde çoşkun bir sevgi seli umudum var kardelenler misali o dost senden selamını keseli |
yasamak sevmek,
sevmek kahrolmak eyer üzülmek istemiyorsan asla sevme. Ama eyer sevmiyorsan neden yasiyorsunki?????????????? |
seni gözümün önünde görüyorum
hem üzgünüm hem mutlu. mutluyum cünki senin gibi dürüst,harika birini görüyorum, üzgünüm cünki, sen beni, benim seni sevdiyim gibi sevmiyorsun |
bulmasi cok zor
ama kaybetmek cok kolay. bunun icin seni birisinin sevdiyini ve asla kaybetmek istemediyini asla unutma!!!!!!!!!!!! |
biz seninle arkadasdik
ve cok mutlu idik sonra sen beni öptün hersey deyisti cikmaya basladik. sonra benden ayrildin neden bana bunu yaptin neden ???????????????????????????????????????????????? |
gercek arkadas
senin her zaman yaninda olur, hem gülsen hem aglasan iyi gününde ve kötü gününde seni sen oldugun icin seven sen oldugun icin senin arkadasin olan |
günlerdir beklerim gözlerim yolda
hayatımdan vazgeçmişim senin uğruna umutsuzluğa karşı kafa tutarcasına ölsemde yine beklerim GÜLÜM kanadı kolum,kanadım sen olmayınca ağladı bu yürek bu hasret boyunca dünyanın sonu gelmiş kimin umrunda ecele karşı kafa tutarcasına razıyım ölmeye senin uğrunda seni beklemekle geçsede ömrüm inan beklemekten vazgeçmem GÜLÜM seni beklemek olsada ölüm, uğrunda ölmeye razıyım gülüm |
Zehir oluyor bana Ayrı geçen her gece
Hasretin bitiriyor beni İsmin dudaklarımda hece Devam edecek bu sevgi Ecel canımı alsa bile |
Görüyorum gözlerini,
anlayamıyorum sözlerini, Merak ediyorum gülüşlerini. Zaman Aşkımın saatidir, ellerin benim kalbimdir. Tavşanın severirm koşuşunu, Ormandaki kuşun özledim uçuşunu. Paramparça oldu yüreğim, Uzaklardayım sensizim. Zincirlediler beni, UNUTAMADIM SENİİİİİİİİİ...... Murat Sertdemir |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:47 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.