![]() |
Karanlık *******in sabahına doğmuşum, Her gece ölüm benimiçin.
Yanlız yatmak zor geliyor , Her gece zulüm benim için. <3 <3 <3 <3 Kahroluyorum hasretinle Sensizlik zor benim için Her gecenin çıkmazında Ölüyorum senin için. |
Bir yara açtın bende
Artık saramazsın sende Deli gibi sevende Artık saramazsın sende <3 <3 <3 Kurşun misali girdin Seni senden çok sevdim Bir yara açtın bende Artık saramazsın sende <3 <3 <3 Yerin çok derin bende Sevgin anlatılmaz değerde Bir yara açtın bende Artık saramazsın sende... |
Zaman akıp geçiyor
Sensiz ömrüm bitiyor Ölüm sensiz geliyor Sensiz ölemem biranem <3 <3 <3 Ömrümde tek sevdiğim Canım olarak bildiğim Sensin benim gerçeğim Sensiz ölemem birtanem!... |
Aşk dedigin herkezin kalbini çalar kimilerini ölüme sürer
Ama gerçekden seversen ve benim gibi sevdigin için ölmeye hazırsan O zaman sevdigin kişinin sana tek sözü lazım EVET yada HAYIR demsini bekle Ama seni aşalarsa ozamn senin yaşamanın önemi kalmaz Yani sen onun için bitmişindir ama o senin için bitmez Çünkü aşk basit bişi deildir... |
Her insan sevmeli çünkü nedemişler yanlızlık allah*a masustur
Eyer sevceksende bikere sev çünkü sevgi o kadar basit deildir Kimileri mutlulugu sevgide bulur kimileri parada bulur Ama bence mutluluk sevgide çünkü para bigün biter Eyer gerçekden seversen sevgi ömür boyu sürer Ama sevdigin seni gerçekden sevmezse ozamn kısa sürede biter Eyer bana kalırsa sen sev ama gerçekden sev oyun oynama ... |
umut vardı gözlerde
aşk ateşi kalplerde pusu kurdular bize esir düştük ellerine ah anam vah anam çektiğimi anlatamam halimi görsen perişan dostluklar oldu yalan benden yarime selam bir çiftte kelam elimde hep al yazman burnumda tüter duman esir düşmüştük demiştim ya anam bizi vurdular her an sorguladılar durmadan suçlu değildik varmıydı buna inanan gözlerim kan çanağı kan kan ah gardiyan gardiyan inliyor insanlar seslerr çıkıyor her odadan ölmek istiyorum işte o an |
Yeminler etmiştik ölene kadar ayrılmak yok diye
sen veya ben,ben veya sen yalancı çıktık yeminimizi tutamadık karkıp birbirimizemi sahip çıkacaktık ama sana bi yemin ediyorun ölene kadar tutmaya söz veriyorum VE BU SÖZÜMÜ TUTUYORUM VE BU GECE SENİ UNUTUYORUM |
beni unutmaman için efsane mi olsam yada romayı mı yaksam yada
şarap olup kadehlere mi konsam .. sole be guzel kızz napıımmm sen sole... sen sole unutmaz bu beden ve sen... sen yokmusun sen beni benden eden gözlerimi kör eden ...bilmem ki sehir senle mi guzel geliyor bana vede yaşanılası....nedir milletin hayattaki kargaşası...benimkini söliimi guzelll sensin sen ....dunde sendin şimdide sen yarında sen hepp sennnn |
güllerimiz olsun kırmızı ve beyaz kırmızı güller senin beyazlar ise
benim olsun eğer bir gün beni unutursan kırmızı güller solsun eğer ben seni unutursam beyaz güller kefenim olsun |
Nefes almadan yaşamak...
Sonsuzluga sürüklenmek.. Büyük acılarla kıvranmak.. Derin dalgalarda bogulmak Kırık dallara tutunup düşmek... Yasadıgını sanıp yaşamamakk..... Gülerken içten aglamak Mutsuzlugun içinde kaybolmak... Çok sevipte kavuşamamak, Engellerin arasında sevgini içinde... yasatabilmek.... Kaderini isteyipte silememek, Gelecege umutla bakamamak.. Nedir?........Bilirmisin SEVDİGİM! Ölümle yasam arasında; Sen varken sensiz kalmak.. Nedir?...Bilirmisin SEVDİGİMMM!...... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:01 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.