![]() |
ülkenin birinde,sihirli bir ayna vardır.dört bir yandan insanlar bu aynada kendilerini görmek için gelirler.yine böyle bol ziyaretçili bir günde,tesadüf bu ya pamuk prenses,bill gates,notre dame in kamburu aynaya bakmak için sıradadırlar.önce pamuk prenses girer ve mutlu bir şekilde çıkar,
-hala dünyanın en güzel kızı benmişim der. sonra bill gates girer,o da mutludur, -hala en zengin benmişim der. sıra notre dame ın kamburundadır.o girer ve gayet sinirli bir şekilde çıkar, -kim lan bu reha muhtar! |
Alttaki metni sesli okuyun ve kendi agzinizdan cikani bir
dinleyin! - I run each teen me? - A wet each team. - I run each make is tea your sun each. - Higher them in each team. - Catch bar duck each teen? - On bar duck each team. - Why high one why! |
Genç deve annesine sormus
-Anne niye bizim ayaklarimiz bu kadar büyük? Anne cevap vermis: -Çölde kuma batmamak için. Genç deve tekrar sormus: -Peki kipiklerimiz niye bu kadar gür. Anne tekrar cevap vermis: -Çölde kum firtinalarinda kum kaçmasin diye. Meraki yatismamis olan genç deve bir soru daha sormus: -Bizim niye hörgüçlerimiz var. Anne deve sabirla yanitlamis : -Çölde çok uzun süre susuz idare edebilme için suyu hörgüçlerimizde depolariz. Sonunda dayanamayan genç deve sormus : -Peki biz Ankara Devlet Hayvanat Bahçesinde ne halt yiyoruz?? |
Kaza yerinin etrafını önce polis kordonu sonra da
büyük bir meraklı kalabalığı çevirmişti.. Gazetesine,iyi bir kaza fotoğrafı yetiştirmek isteyen uyanık foto muhabiri çemberleri aşamayınca "Yol verin.. Yol verin.. Ben kaza kurbanının oğluyum" diye bağırmağa başladı. Kenara çekilip yol verdiler.. Foto muhabiri yaklaştı. Arabanın önünde bir eşek yatıyordu. :-)))) |
Fadime:
- Çocuk zeçasuni penden almuş. Temel: - Pelli, penum ki yeri yerine durayi Temel birahene sahibine sormuş. - Pi künde kaç fiçi satayisun? - Aşağı yukarı üç fıçı. - Dört fiçu satmak ister misun? - Tabi - Pardaklari tam doldurmalisun |
Zengin Temel arkadaşı Cemal ile ava çıkmış. Temel'in bütün eldiven ve giysileri en iyi markadan ve gıcır gıcırmış. Topu topu bir tavşan vurmuşlar.
Cemal: - Ula pir tavşan yüz milyona mal oldi. İyiçi içi tane furmadık. |
Temel Cemal ile kavgalıdır ve hiç sevmez. Cemal ölür. Temel'e haber verirler.
-Cemal ruhunu Azrail'e teslim etti. -Azrail'in kabul edeceğini sanmiyirum. |
Sabah anne, oğlunun odasına girdi ve onu uyandırdı.
"Haydi oğlum, uyan artık... Okula geç kalacaksın..." Oğlu, yarı açık gözlerle annesine baktı ve uykulu bir sesle : "Fakat anne, bugün okula gitmek istemiyorum" dedi. Anne, oğlunun isteğine karşı çıktı. "Okula neden gitmek istemiyormuşsun bakayım?" dedi. "İki ciddi neden söyle bana..." Oğlu bir yandan esnerken, bir yandan da annesini yanıtladı : "Okuldaki tüm öğretmenler benden nefret ediyorlar, bir... Tüm öğrenciler de benden nefret ediyorlar, iki... Bu iki ciddi nedenim yeter mi, anne?" Annesi oğlunun nedenlerini geçerli bulmadı : "Bunlar okula gitmemen için neden olamaz" dedi. "Şimdi hemen kalk ve çabuk hazırlan..." Bu kez oğul annesine : "Sen de bana, okula kesinlikle gitmemi gerektirecek iki ciddi neden gösterebilir misin, anne ? " dedi. Sabri tükenme noktasina gelen anne, oğlunun üstündeki yorganı hızla çekti ve oğlunun istediği iki ciddi nedeni açıkladı : " Birinci ciddi neden, 52 yaşında koskoca adamsın... İkinci ciddi neden ise, sen okulun müdürüsün..." |
adamin biri is basvurusunda bulunmus. gorusmeye cagirmislar.
gorusme sonuna dogru ortalama bir tip oldugu anlasilan adama yoneticisi sormus: - "peki beklentilerin ne? seni ne tatmin eder?" adam saymaya baslamis: - "oncelikli olarak bir araba istiyorum. ayrica su anda bulundugum dairenin kirasi biraz fazla, onu da sirketin karsilamasi iyi olur. maas olarak da 3000$'dan asagi calismam. sirket yoneticisi dinler ve: - "biz sana son model bir cherokee ve tarabya'da bir villa verecegiz. ayrica bizim bu pozisyonumuz icin planladigimiz maas 6000$'dir," demis. bizim elemanin gozleri firlamis: - "saka yapiyorsunuz", demis. sirket yoneticisi sessizce yanitlamis: - "once siz baslattiniz..." |
önemli bakanlardan biriyle şöförü yolda gitmekdedir bakan şöföre sorar
-eşşekle şöför arasında ne fark vardır +valla bakanım bilemiyecem -birine çüş dersin durur birine dur dersin durur. birine deh dersin gider birine yürü dersin gider şöför bu lafa pek içerler. bakana döner +bakanım peki ben size bi soru sorabilirmiyim -tabi sor. +bakanla eşşek arasında ne fark vardır. -valla bi şey bulamadım +ne tesaduf bende bi fark bulamadım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:14 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.