![]() |
guller hep ellerınde açsın ama
dıkenlerı batmasın sevda hep senı bulsun ama senı yaralanmasın mutluluklar hep yureğınde dolsun ama benı unutturmasın.. |
Ne yapsanda yinede aklımdasın.
Ama sadece uzaktasın. Olmuyor sensiz olmuyor!!.. Sensiz bu yüz gülmüyor.. Dokunmak ellerine bu kadar zor değildi. O!güzel gözlerin var ya bi zamnalar benimdi! Bu günherşeyi yapmayı göze aldım Senin için yanmaya bile katlandım. Gözlerim göremedi bu işin sonunu. Bilemiyorum ne olacak sonunu!! Gözlerim hergece gelirsin diye. Sözlerim kısıldı yine gelmedin iştee.. Sen mutlu ol aşkım bu bana yeter. Ben çeker giderim herşey biter. |
senı tum bencıllığımle sevdım
sevılme ıhtıyacımın cevabıydın sen askın sendekı yansımalarıydı benı ceken yankılanan sesımdı sesındekı ben sevmenın bana aıt olan kısmını sevdım denız dıbının buyuleyıcı evrenınden cıkıp vurgun yıyen yanını sevdım dıngın doğanın içine kattığım fırtınayı sevdım belkı senı değil senı sevmeyı belkı senı değıl senın benı sevmenı sevdım.. |
dısarı zıfırı karanlık
duvarlar uzerıme uzerıme gelıyor ısyan etmemek elde değıl durmadan akıyor gozyaslarım yalnızım cok yalnızım bugunde kulağıma ''senı sevıyorum'' dıye fısıldayan canımın ıcı yok yanımda bugunde bır eksıklık var canımda |
İçimi kemiriyordu...
Çürütmüştü yarım kalan umutlarımla daha tam yaşayamadığım gençliğimi...Ne sözler yetiyordu anlatmaya ne de gözler... Söylemek isteyipte söyleyemediğim içimde kalan uhdelerim... Kilit vurulsaydı da dudaklarıma söyleyemeseydim içimde yaşadığım sevgimi. Uzaktan pespembe gördüğüm ufukları yanına varıncaya kadar farkedemediğim karanlık bir boşlukmuşsun sen... Baktığımı sanıp göremediğim gerçeklerden kaçıyorum şimdi,güzel yalanlarla süslenmiş küçük bir efsaneymişti belki de.. |
dunyanın otekı ucunda olsan
çağır sana koşa koşa geleyım bu omru bu bendenı seve seve uğruna feda edeyım benım canım meleğim.. |
Sevgiliye Dertlenis
Alipta basimi gidesim geldi yar Sevgisizik sanildigimiz yüreklerden Kör bir kuyuya düsesim geldi yar Yasiyor oldugumuzu bilmeyenlere inat... Dertliyim iki elim sakaklarimda yar Dolu dizgin düsünceler kemiriyor beynimi Sirat köprüsü ne bilmezken daha Geciyorum simdi kildan ince hersey yar... Nasil dayanacagim daha söyle yar Kalp gözü olmayan sevgili (!) insanlara Kac kere günahlarimla basbasa kaldim Sevaplardan nasibini almayanlar var yar... Yakup İCİK/Alm |
Serenad
Seni düsünüpte yatarken aksamlari yataga, Kizil aksamdan mor ******* sararken bedenimi, Bütün arzularimla rüyalarima beklerim kadin! Bu tatli-hos geceden sonra pembe safagi, Pesimden gönderdigin gülücügün yanagimda. Ve öpüsleriyin mor güllerden rengi dudagimda kadin! Icime dolan keyif,günümü sen ediyor senden. Kulagimda sözlerin siirlere dönüsüyor birden. Sarkilar okunuyor sana en güzel seslerden kadin! Cikma sen kalbimden, kal, kal dünyamda. Senden baska her sey bos,a |
Sevmesini bilmeyen
Aşk için hiç değmeyen biriymişsin, Oysa seni çok sevmiştim, Gulum beyaz gulum demiştim, Kim bilir şu anda nerde, Kim bilir hangi kızla gezmektesin, Elini tutup, Onlara kaç kere, Seni seviyorum demişsindir, |
sevmek; bakmak değil görmekse eğer,
sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM.... * * * * * sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM * * * * * sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, sevmek; sevdiğini çığlık çı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.