![]() |
sen bir guldikeni gibi, gonlume battın ela gozlum.
Bilmiyorum senin icin ne yapacagımı Ama sadece ,bunu bil gonlum Eger ben olumsuz biri olsaydın ki, senin icin o olumsuzlukten vazgecerdim be askım ... |
burda hep aynı seyleri yapıyorum
seni tanımayan kimse kalmaddı gozlerin ela oldugunu basıma ask diye bela oldugunu biliyor ve herkez her sabah daha uyanır uyanmaz benim dun gece resmine bakıp ne konustugumu soruyor ama dun gece olan oldu bana yeni bir resmini gonder benimki goz yaşımda boguldu askım........ |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak |
Gel isyanım ol ama qel
Üsüorum ellerini bna wer Ölüorum qörmüyor kmse yeter Asknla yanıorum olmusum bi derbeder Anlamadı anlayamaz kmse Ölsem anlayacaqlar belkıde Hasretnke yanmışm benliqimde Yaqmurlarla aqlayıp qözyaslarımı saklıorum yüreimde Ölüdüryr bu asq benı ama ne care Son sözlernle soktun hanceri bu yüreqe Ölmeq bşe ifade etmiyor Zaten yasayamıorm hasretnle Yasayan bir ölüyüm ben Blmıosun mahwoldm snn yüsündn Ne kdr suclasamda senı ben Parcm olmuşn kopramam senı ka |
sen tenimdeki tohumum,
yaşamama sebep olan cansın... ellerim saçlarında kaybolur yüreğim gözlerinde... ama yinede seni sevmek cehenneme sebepse, seni sevmek ölümün kendisiysede, vazgeçilmez TUTKUM olan SEN ömrümün sonuna kadar var olacaksın... |
Tam seninle birlikte sarılıyorum hayata
Sen çekip gidiyosun benden. Sonra dalından düşen yaprak misali Kalıyorum hayatın ortasında (((((tek başıma))))) |
HAYDİ GEL
Kaybolacağım karanlıklarda Belki süslü bir yaz akşamı Belki yağmurlu bir kış gecesi Bulacaklar cesedimi çamurlar arasında Koşup sana haber verecekler Bir elinde silahı Bir elinde resmin vardı diyecekler İnanmayacaksın Koşup geleceksin Dokunacaksın soğuk vücuduma Aniden dudaklarımın arasında bir fısıltı çıkacak ELVEDA |
Boşuna vermişiz ayrılmayacağı sözlerini
Tutma artık bırak ellerimi Çek artık gözlerimden gözlerini Bizimde kapımızı çaldı artık aryılık vakti Sen gittin baharım sende kaldı Saçlarıma erimez karlar yağdı Aşk mı nefretmi sen koy adını Bak ayrılık vakti çalıyor kapımızı Artık her gece dua ediyorum Benden beter olmanı diliyorum Sensizim ama artık gülüyorum Ayrılık vakti geldi! SENİ KALBİMDEN SİLİYORUM... |
Artık beni bulamazsın kökümü kazıdı mezarcılar upuzun
Yağan her yağmur damlası bir iz bırakmadı ki senden Kuru kaldı damarım soldu her yanım yüreğim yanarken Yoksa ayak izlerine birikmiş suyu içecektim kana kana Adım başı ölmeyecektim senden bir iz bulsaydım eğer Sen çekip giderken arkanda cehennem kurulmuştu yar Bir gözyaşı bırakmadın giderken yüreğime su serpecek Nasıl arkana bakmadan gittin üstelik gözyaşı dökmeden En çok gözlerini sevmiştim oysa bakışlarına tutkundum |
Sebebim sensin benim!
Ebedi hayatımda Nasıl yaptın bilemiyorum Ağlattın gülemiyorum! Sonsuzluk denizindeyim Etrafım sularla kaplı Nasıl kurtulacağım Askım sende saklı Sabahlar her zamankinden daha yabancı El gibi sanki Neden inkar ediyorsun Aşkımı sevgimi Susuyorum ben gene Engellere karşı Neden çekiniyorum Aslında bilemiyorum Susuyorum ben gene Eskiden olduğu gibi Neden diye sorma bana Aşık olmuşum ben sana . . . . . |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:15 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.