![]() |
Kapıda Ürüyen İt...
Sevip te alamayanlar şehit oluyor şehit, Bu vatana kastedenler kapıda ürüyen it, Vatanını milletini çok sevenler, çok yiğit, Sevip te alamayanlar şehit oluyor şehit, Bu vatana kastedenler kapıda ürüyen it... Yusuf Önder Bahçeci |
Kapılar Kimlere Açılır
Ben Allah diyeyim, sen Yallah de, Bakayım menzile kim erken varır, Ben Allah diyeyim, sen Yallah de, Bakalım bu kapılar, kimlere açılır. Bismillah de her işin başı olmalı, Her evin tenceresinde aşı olmalı, Münafıklar konuşunca taşı olmalı, Bakalım bu kapılar, kimlere açılır. Mevlana çağırıyor, duymazmısın, Sen hitabı aleme duyurmazmısın, Seninde kâlbin var uyumazmısın, Bakalım bu kapılar kimlere açılır. Allah'ını bilenler, darda kalmazlar, Mezarında bile yalnız bırakmazlar, Münker, Nekir hesabını sormazlar, Bakalım bu kapılar, kimlere açılır. Yusuf Önder Bahçeci |
Kapım Açık...
Kapım her zaman açık, mâsum sevdiğim, Bana bir bakışın için, ben bu cânı veririm, Senin suskunluğun beni yıkar be deliririm, Kapım her zaman açık, masum sevdiğim... Beni hâyal edip ağlama ha ağlama sakın, Birgün cân bedenden çıkar özgürlük yakın, Her zaman olduğu gibi o rahat tavrını takın, Kapım her zaman açık, masum sevdiğim... Yusuf Önder Bahçeci |
Kapınızın Önünden
Yine geleceğim, geçeceğim, kapınızın önünden, Kapınızın önünden geçerken dem gidecek dem, Belki de, yine farketmeyeceksin beni, yine sen, Geçerken kapınin önünden sevdim diyemeden.. Yusuf Önder Bahçeci |
Kapkaççılar
Bir türlü bana rastlamadı şu kapkaççılarım, Siyah Kemer sahibiyim evvel Allah yıkarım, Bakma, böyle uzaktan baktığıma, çakarım, Bir türlü bana rastlamadı şu kapkaççılarım, Siyah Kemer sahibiyim evvel Allah yıkarım... Yusuf Önder Bahçeci |
Kara Bulutlar Dağılır Elbet
Bir gün bu kara bulutlar dağılır, dağılır elbet, Ben sana burdan sesleniyorum be, sabıret, İnan, benim bir suçum yok, set çektiler, set, Bir gün bu kara bulutlar dağılır, dağılır elbet. Yusuf Önder Bahçeci |
Kara Çalanlar Çoktur...
Kara yazı yoktur, kara çalanlar çoktur, Sevdiğini kandırırlar masum çocuktur, Derdi kime dersin derdin oluk oluktur, Kara yazı yoktur, kara çalanlar çoktur. Yalanı öğrendim, peşini bırakırmıyım, İftira ne kötü bir şey, ben salakmıyım, Böylesi şiirlerle intikam alacakmıyım, Kara yazı yoktur, kara çalanlar çoktur... Yusuf Önder Bahçeci |
Kara Elmas Madeni Gibi
Kara elmas madeni gibi, gözlerin ve saçların, Bağrıma velvele düşürdü o masum bakışların, Bu nasıl bir sevda sevmişim kendimi yakarım, Kara elmas madeni gibi, gözlerin ve saçların, Bağrıma velvele düşürdü o masum bakışların... Yusuf Önder Bahçeci |
Kara Gözlerin Gibiydi
Kara gözlerin gibiydi be, benim kara kaderim, Yıllar oldu senden ayrıyım seni ararım gezerim, Seni benden ayırdılar be kâlbi hainleri sezerim, Kara gözlerin gibiydi be, benim kara kaderim... Yusuf Önder Bahçeci |
Kara Gözlerin...
Kara elmasa benzeyen kara gözlerin, Bir gün grizu olur da patlarım, biterim, Sana diyemedim kâlbimdeki közlerin, Kara elmasa benzeyen, kara gözlerin... Yusuf Önder Bahçeci |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.