![]() |
sen bana kızıp gittigin zaman ardından bakmaya dayanamadım, sen
yanımda olmayınca eski günler aklıma gelir her aksam ıssızca aglarım. sensiz gecen her saniye ben yok. olurken derin derin dalıyorum, özleminle hayallere *******i uykusuz, sa bahları hasretin bitiriyor, beni... |
Suyun İlk Ateşle Buluştuğu Andaki Sıcaklığı Yaşıyor Sensizlikle
kamçılanan şu kalbim..Yaşam İle Ölüm Arasında ki O İnce Çizgide Camabazlık Yapıyorum Bu Aralar Ayağım Kayınca Çığlıklar,Düzgün Yürüyünce İse Alkışlar Kopuyor Biryerlerden..Kan Görmek İstiyor Gözlerim Ya Akmalı Benden Yada Akıtmalıyım Bir Yerlerden..Ölüm İstiyor Bedenim Ya Ölmeliyim Yada Öldürmeliyim Ruhsuz Bedenleri...Gün Ve Gün Ağlıyor İçimde ki Çocuk..Gün Ve Gün Kan Kaybediyor..Yok Oldukça İçimde Eriyor Hayallerim.. |
Seni sevdim,senin sayende bu hayatta birşey öğrendim canım aşkım,ben
gülmeyi değil,ağlamayı,acıyı....... |
Hangi sevgili var ki, senin kadar duyarsız ve kalpsiz?
Ve hangi sevgili var ki, benim kadar çaresiz? Hangi ayrılık var ki, böyle kanasın ve böyle acısın? Ve hangi taş yürek var ki, benim kadar ağlasın?Hangi gün karar verdin, küt diye çekip gitmeye? Hangi lafım dokundu sana, böyle inceden inceye? Hangi otobüs söyle, hangi uçak, hangi tren? Seni benden götüren, beni bir kuş gibi öttüren. Hangi kırılası eller dolanır, kırılası beline? Hangi rüzgar şarkı söyler, o ay tanrıçası teni |
Ay düşse önümüze bir huzme,
Raks'ına insek, bir yudumluğuna kalbin, Uçuşlarımız kandilli, bakışlarsa fistanlı, Mayhoş kenarlarında bir tur, Gaipsiz okyanus çizgisi gibi, Pırlanta sadeliğinde aşkın. Dokunsak yıldız kuyruklarına, Onlardan ellerimizde bir parça, Un ufak konfeti, sallasak özgürce, Görünmez gölgeleri soğuk ve beyazca, Pervaz gibi sarıldığımız hasretin, Önüne koysak bir taş dursun ve donsun diye. Kurulmuş zemberek, bahtı günsüz ayrılık, Kaytan *******, ka |
Sırların kara çamur rengiyle,
Kaplı biliyordun şimdiye dek hep beni, Fazla konuşamıyordum, Çünkü.. Çünkü gücüm dayanağım yoktu. Rüzgar, yağmur, köpek sesleri, Ve ayışığının, Büyülemekten öte güzelliği, Seni yaşatan, ölümsüz kılan, Bir sevgi mayhoşluğu ile, Bedenimi saran etkenler, Ulaştırıyor onlar beni, Ruhuna ve sana.. Anlatması öylesine zor ki, Bütün bunları, Dilim dilim ifade edebilmek sana. Ama ümitsiz değilim, Duyduğunu sanıyorum yüreğinin, Kalıplaşm |
Karların olduğu yere gel, kimin kimsen olmadan,
Doğduğun andaki gibi yalın ve masum yüzünle, Orada beyazlar olacak sadece, siyahlar görünmeyecek, Dönülmez yolu tut, önü ışıldayan apaçık ve genişce, Kimilerine göre kaçışsa bu, kaçman gerek sessizce. Mehtap duracak üzerimizde, etrafımızda gülşenler, Sonra gözlerin olacak içimde barınan, yıpranmayan, Yudumlarında gezineceğiz aşkın salsız sandalsız bir sefa, İzler bırakacak üzerimizde gülümseyecek kalplerimizin ateşi, Riyalar uta |
Kim demiş haykıracak bir ses, yutkunmaca yok diye,
Miyadı dolmayacak şarkılar var hemde tomarca, Ne kadar dilersen, desen desen göstereyim istersen, Sindiğim boş banklar bir sıra, sanki ekmek teknesi, Tekme atılacak boş kutular hala var bak sokaklarda, Soğuk *******de dolaşmaca çöp karıştıran köpeklerle. Berduşlar kadar bile olamadım, onlar bir adım önde, Özgürce bağırmaca, şişe kırmaca yok ki bende, Yem didikleyen delidüve, arsız kenelerse çok hızlı, Sahte surat, taranmış sa |
Ben seni özledim
Seninle geçen günleri özledim Bana "seni seviyorum" deyişlerini özledim ÖZLEDİM İŞTE... Sana gitme demiştim Gidersen ölürüm demiştim Belki fiziken ölmedim Ama Yaşayan ölüden hiç bi fakım yok Gittiğinden beri hiç yüzüm gülmedi Senle çok mutluydum Herkese mutluluk saçan ben .. şimdi Tek başıma yalnızlığımla savaşıyorum Artık dayanamıyorum seni istiyorum Seni özlüyorum... Ne zaman döneceksin bilmiorum Ama Bir an önce dön Dön ki geldiğinde seni karşılayabi |
Tatlı bir meltem esmişti kalbimde
Yığılan yaprakları dağıtmıştı gönlümde Bana hatırlatmıştı Aşkta nedir sevgi de Ama şimdi perişan halimi görünce Anlıyorum,aşkında yalamış,sevginde........ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.