![]() |
Günlerdir ağladım yokluğunda
Bekledim bana geleceğin o günü Senden uzak olsamda aldırmadım Hep umutluydum, beklemeye yeminliydim Düşünmedim sensizliği, yapamazdım zaten... Sensiz asla olamazdım Bir eksiklik vardı İçimde, gittiğinden beri Dönseydin bitecekti, ya dönmeseydin... İşte o zaman da ben bitecektim. Eğer sen olmayacaksan bu dünyada Bende olmayacam... İstesem bile bunu yapamayacam Sensiz asla olamayacam |
yine, kefen giymiş uçsuz buçaksız dağlar...
yine açılı vermiş ayamı, mektebi divanlar. ağlamaya başlamış ,çocuklar. köylüler dindire ediyor, ferhat... belirtilmiş tüm ülkelerde serhad. |
sendin beni bende bulan sendin herşeyimle beni kabul eden acılarımı
sevinçlerimi dertlerimi kederlerimi sen dinledin sen çözdün senin beni o kadar düşünmen ve sevmen beni hergeçen gün daha bi iyileştirdi ben o kadar acı çektim okadar üzüldüm ama sen çıtın karşıma bana el uzattın kurtardın beni yanlış yoldan sensin beni yaşatan sensin benim yaşam kaynagım sen herşeyimsin benim sen olmasan ben de olmam aşkım iyki varsın iyki benimsin seni çok seviyorum aşkım çigdem |
Acıların efendisi koydum adımı
Zaten başkası olamaz Doğduğumda içten ağlamışım İsyanım sana der gibi feleğe. Acıların efendisi koydum adımı Zaten başkası olamaz Gözlerimizin buluştuğu ana lanet Yüreğime batan bir hançer oldu. Hiç severken acı çekilir mi? Mutluluğun adı sevda iken Hiç ölüm ister mi insan ? Sevdiğiyle aynı havayı solurken. Benim isyanım insanlara Dostum dediğim nankörlere Yüzüme gülüp sırtımdan vuranlara Kendini insan sanan varlıklara. |
Önceden hayellerim, düşlerim vardı.
Şimdi batan güneşim, yanlızlığım var. Önceden ******* umudum olurdu. Şimdi *******ime yalnızlığıma arkadaş. Sevgiyi bulurum diye uzattığım ellerim. Şimdi ellerim kollarım koynumda kaldı. Ağlarken yağmurlar eşlik etti gözlerime. Şimdi yüzümde kuruyan gözlerim kaldı. Güneş doğarken, kuşlar öterken uyandırmazdı. Oysa ben hiç mi hiç uyumamıştım ey yalnızlık. Önceden yalnızlığım, birde ben vardım. Şimdi artık her şeyim olan sen vars |
Canım..ordamısın?sana hala canım diyebiliyorum ne kadarda özlemişim
sana canım demeyi..Canım.. biliyormusun?Birbirimize ilkkez seni seviyorum dedğimizde çiseliyordu yağmur taneleri..ve şimdi yine çiseliyor..ve ben seni hala çok seviyorum..canım...Duyduğuma göre artık başkasını seviyormuşsun..oda seni seviyormuş..Demek oda esmer ha..Onun ellerinden tutuyormuşsun benim ellerimden tuttuğun gibi..Onunda gözlerine bakıyormusun?Benim gözlerime baktığın gibi..Onada bana dediğin gibi..Seni seviyorum di |
Apansız uyanırsan gecenin bir yerinde
Gözlerin uzun uzun karanlığa dalarsa Bir sıcaklık duyarsan üşüyen ellerinde Ve saatler gecikmiş zamanları çalarsa Bil ki seni düşünüyorum Bir vapur yanaşırsa rıhtımına bin, açıl Örtün karanlıkları masmavi denizlerde Ve dinle kalbimi bak nasıl çarpıyor nasıl O bütün özlemlerin koyulaştığı yerde Bil ki seni bekliyorum Bir sabah gün doğarken aç perdelerini, bak Sevinçle balkonuna konuyorsa martılar Kendini tadılmamış derin bir hazza |
odamdaki dört duvar arasında
ayrılık şarkılar dinliyordum özlem düğüm atmış yüreğime uzak çok uzaklardasın sen şimdi ilk karşılaşmamızı düşünüyorum gözlerin seni sana yazdığım bu mektubu okuyorum bak sevgilim yine herzaman gibi ayrılıkla başlıyor geceye ayrılıkla bitiyor hayatta üç şey sevdim senin kalbini ve ümitlerini seni sevdim diye beni sevdim diye kalbini sevdim seni sevdim diye ümitlerini sevdin diye bizi yanlız bırakmadın diye aşkım alevse hasret bir kor...! diye |
Sen bir çiçek değilsin ki:
Sonbahar geldiğinde dal dal kuruyacaksın. Sen bir gül değilsin ki: Gece olunca karanlığa karışacaksın. Sen bir şiir değilsinki: Son satırında sonra noktayla sonlanasın. Sen nesin biliyor musun? Yaşadıkça seninle devam edip seninle biten. İçimdeki nefezsin sen... Ve biliyorsunki ben nefezsiz yaşıyamam. |
Sevdim seni inanamayacağın kadar
Varlığımdan haberin olmasanda Titrek bir gaz lambasının ucunda Seni düşünürüm çıldırırcasına Saçlarının kokusunu hayal ederim Hayal ederim derin bir nefes alırım Alırım o kokuyu içime alırım Ciğerlerimi patlatırcasına Deli eder bu sukunetin beni Haketmedim ben bunu Sensizliğin bedelini Seviyorum seni umutsuz bakışlar altında |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:17 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.